Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a to dzisiejsza relacja z moich odwiedzin u łobuzów:)

numeracja cały czas ta sama z 1postu

chłopak nr 7
troszkę nieśmiały i wstydliwy.Najśmieszniejsze jest to że mordkę ma jak amstaf:)Gładkowłosy
na niego są chętni z Piły (do sprawdzenia)

dziewczynka nr 3
najmniejsza, ale podobno najodważniejsza.Gładkowłosa

dziewczynka nr 4
kopia swojej mamuni.Długowłosa, przepiękna i urocza.

w tle wstydliwy braciszek

Posted

czekam na nr tel do tej pani z Retkini i pojedziemy z Borówką na wizytę :) a potem mogę im psiutka zawieźć i przy okazji swojego tymczasowicza odebrać :multi: nareszcie! bo coś się licho zgadałyśmy z Magdą:oops:

Posted

Miałam w sobotę telefon z Retkini, najpierw się nie mogłam dogadać, później chcieli czarną sunię, a ponieważ sunia raczej na bank ma dom, to wysłałam do Was. Za jakiś czas znów zadzwonił, że chce pieska i nie dla siebie, tylko swojej dziewczyny. Strasznie to zamotane, jeśli to ten sam, to nie spodziewałabym się niczego konstruktywnego.

Posted

Brat mojego TŻ chce wziąć sunię.
Mamy probem tylko z transportem, bo to aż do Słupska, ale mój TŻ powiedział, że da radę.
Niech sie prześpią z myślą o nowym psiaku, i jakby co jeszcze potwierdzę.

Chciałam im dać Tosię, ale chcą szczeniaka, i na nic były rodzinne koligacje:-(

Posted

Jest pani zauroczona sunią nr 5 :)
To "spadek" po moich szczeniakach.

Pokorespondowałam sobie, wysłałam zdjęcia i ten "straszny film" - jeśli wizyta jutro w Warszawie będzie pozytywna dla "mojej" suni, to pani się zdecyduje na tę sunieczkę nr 5. Sama po nią może przyjechać i na mój gust będzie to niezły domek.

Posted

[quote name='mmd']Jest pani zauroczona sunią nr 5 :)
To "spadek" po moich szczeniakach.

Pokorespondowałam sobie, wysłałam zdjęcia i ten "straszny film" - jeśli wizyta jutro w Warszawie będzie pozytywna dla "mojej" suni, to pani się zdecyduje na tę sunieczkę nr 5. Sama po nią może przyjechać i na mój gust będzie to niezły domek.[/QUOTE]
i jak z tą wizytą?

Posted

mam codziennie zapytania w ich sprawie ale na jednym mailu sie kończy. Napisała do mnie Pani z Bydgoszczy z prośbą że jeśli tylko znajdziemy transport to ona bardzo chciałaby pieska.Zobaczymy czy odpisze.

a czy Paula ma już chłopaczka u siebie?

Posted

mały już u mnie od wczoraj :loveu: pierdołowaty jest strasznie- sierotka taka hihi. ale mam nadzieję szybko go rozruszać, skoro już nie jest stłamszony przez siostrzyczki :cool3:

Posted

no celowo go wybrałam, aby się rozruszał u ciebie, bo chłopak taki trochę chyba wstydliwy i nieśmiały. Może ten twój futrzak go rozrusza?
mam zapytanie w jego sprawie, ale narazie nic konkretnego
Jak on się sprawuje?

Posted

sprawuje się bardzo dobrze i nawet jak się okazuję, potrafi szczekać :crazyeye:ogólnie śpi, je, siusia i od nowa! :lol: jazdę samochodem znosi dobrze, choć troszkę się za pierwszym razem denerwował. A mój futrzak go pilnuje :diabloti:

Posted

no to superowo:-)

Małemu faktycznie potrzebny był dt, bo kobity go zdominowały:)
A fajny jest nieprzeciętnie.

Miałam dzisiaj fajne zapytanie o suczkę. Poszukiwana osoba, która sprawdzi ds w Warszawie.

Posted

[quote name='piechcia15']mam codziennie zapytania w ich sprawie ale na jednym mailu sie kończy. Napisała do mnie Pani z Bydgoszczy z prośbą że jeśli tylko znajdziemy transport to ona bardzo chciałaby pieska.Zobaczymy czy odpisze.

a czy Paula ma już chłopaczka u siebie?[/QUOTE]

my też mamy chętnego na sunię pod Bydgoszczą, wstępnie transport na 19 marca, jak ten transport nie wypali, to Pani sama będzie coś organizowała. Nie wiem jak to z Łodzią jest czy po trasie. Problem mamy jeden - brak osoby z dogo na sprawdzenie domku.

Posted

z Bydgoszczy jest: paulinken, DarkWater, kamilka91, martik b

mam chętnego faceta na psa, jest ze Zduńskiej woli, kocha zwierzaki, ma kota, mieli psa przez 15 czy ileś tam lat itp. ale pies ma być niespodzianką dla mamy, a mieszka z rodzicami.Co o tym myślicie.Znalazłam tylko jedną osobę do wizyty jeśli się zgodzi tam pójść to zobaczymy, ale nie lubię gdy ziwerzę ma być niespodzianką:( a on upiera się, że to przemyślana decyzja i każde zwierze w ich domu pojawiało sie u nich przypadkowo.Każde było przybłędą.

Czy znacie kogoś ze Zgierza go wizyty??

Posted

z małego robi się talibek- terrorysta :biggrina:. tylko nowe sytuacje dosłownie go paraliżują,aż się trzęsie. nie wiem z czego to wynika :shake:. na swoim terytorium to jest ura-bura szef podwórka ale jak się dzieje coś nowego to ma trzęsawkę.mam nadzieję, że mu to minie:confused:.ogólnie ma się bardzo dobrze, więc sie nie martwcie.ma już zdjęcia nowe tylko że ja sierota kabel od aparatu gdzieś posiałam i nie mam jak na razie wrzucić. a! i lubi gotowane mięsko:eating:

Posted

jedna sunieczka jedzie do Zgierza, a konkretnie do Muszyny:) dziewczyna mieszka w Zgierzu na czas studiów, ale rodzice zabiorą ją w weekend do siebie do Muszyny gdzie docelowo będzie mieszkała z kotem:)

a facet ze Zduńskiej Woli nadal się upiera przy adopcji. Wysłałam tam madzai z wizytą, bo trochę się obawiam prezentów na siłę, mimo iż mama mówi NIE. Koleś jest dorosły,ale mieszka z rodzicami.

Posted

Wolna jest jeszcze jedna sunia.
I dzisiaj dzwoniła Pani z Łodzi.
Chcieliby adoptować sunię, mają dwuletnią córkę, mieli kiedyś psa, ale wpadł pod samochód (żył 7 lat)

Co do samej adopcji to mam ogromne wątpliwości.
Dziecko, nie upilnowali psa, chcieli kupić na giełdzie psa, ale podobno drogo i nie mają pewności, że będzie rasowy. Natomiast zapewnili mnie, że zostanie wysterylizowana i będzie leczona w miarę potrzeby.
Są chętni na wizytę pa.
Sprawdzać w ogóle ten domek?

Posted

ja bym tam zwierzaka nie dała, bez dwóch zdań!
do mnie też ktoś podobny dzwonił i im odmówiłam, może to zbieg okoliczności. Ale ja nie wydaję psa gdziekolwiek mam choć jedną obawę, a tu jest ich mnóstwo.

Magda która sunia jest do wzięcia?podaj mi jej nr wg.1 postu to allegro zaktualizuję.
a czy ta druga sunia poszła do twojej rodziny już?

wczoraj pisała do mnie dziewczyna ze Zgierza, mega zadowolona i zakochana w psiaku rozpieszczanym przez wszystkich:)a którą sunię ona wzięła?to usunę z adopcji (też podaj mi nr wg.1 postu)

Posted

darowałam sobie tę adopcję, sama mam za dużo wątpliwości.
Wolna jest sunia, ta najmniejsza.

I chłopak z dt u Pauli ma podobno fajnych potencjalnych.
Dzisiaj miałam urwanie glowy, jutro do niej zdzwonię i się wywiem co i jak.