Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzięki za sprawdzenie:) jeszcze nr 1 wraca z adopcji:( byłam też dziś na wizycie p/a w Pabianicach ale dom niefajny:( im wyżej szłam tym bardziej czuć było "aromat" winiasza:) Dziwczyna niby ok, małe dziecko, ale moja decyzja zapadła gdy usłyszałam, że mieli bokserkę i nie wiedzieli, że była w ciąży i to zagrożonej i pewnego dnia urodziła wszystkie martwe i sama prawie nie zdechła, a rok temu uciekła z podwórka i napewno ją ktoś przygarnął:(

Posted

dzięki za sprawdzenie domku, jutro jadę zawieźć im sunię, która jest u mnie i odbieram tą ze stałego. Mam nadzieję, że mamusia ją pozna i ponownie pokocha;-)
Chcieli krótkowłosą.

Czyli do adopcji pozostała stożkogłowa (długowłosa) i Tosia.

Domkowi w P-cach odmówiłam, łagodnie...

Posted

Tośka niby jest grzeczna, ale dupka jej trochę odżyła i zaczyna mi niektórych obszczekiwać. Jak ją spuszczę ze smyczy to tez gania za rowerzystami... a dzisiaj za dziewczynką na rolkach:(

Przypominam, że została jeszcze jedna sunia (ta która wróciła z adopcji)
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jej domu.

Posted

powinno się nad nią popracować, mieć smakołyki w kieszeniach i gdy wypatrzy "ofiarę" kazać jej usiąść i dać smaczka i gdy przejeżdża też.Ale gwałtownie zmienić kierunek spaceru ciągnąc psa za sobą, aby wiedziała, że szczekanie nie jest mile widziane i konsekwencją jest spacer w innym kierunku.

ja mam cały czas małej allegro, przydałaby jej się jakaś sesja foto. Masz jakieś nowe zdjęcia?zrób małej jakieś aktualne fotki bo ja mam ze szczenięcych lat:)
Tosi tez powinniśmy zrobić sesję, taką jak ma moja Ika, na dworze w słoneczku

Posted

Paula1997:-)
a jak sie czuje maluszek w nowym domu? Dostaniemy jakies zdjątka?

Dzisiaj zawożę ostatniego szczeniaczka do Głowna, a stamtąd pojedzie pod Otwock do nowego domu.
Domek dzisiaj sprawdzony przez Agneska z forum miau, za co bardzo dziękuję:-)))

Uffff....

W takim razie biorę się teraz za Tośkę:-)

Posted

hej! Mój Szczylek ma się bardzo dobrze.Tydzień temu był u mnie w odwiedzinach i rośnie jak na drożdżach :crazyeye::loveu: do tej pory żałuję, że go oddałam:placz:

Posted

Piechcia15 - wielkie dzięki za zaangażowanie w sprawę Tośki i szczeniorów i za pomoc z ich wydawaniem:-)
Mieszkanie doprowadziłam do stanu prawie "przed inwazją"

Do adopcji pozostała jeszcze Tosia, ale nie jest aż tak bardzo upierdliwa jak maluchy:evil_lol:

Posted

kolejna bida w potrzebie:( proszę o pomoc w ogłoszeniach i roześlijcie dalej:(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206944-*Pabianice-1-5-roczny-labrador-do-oddania-NA-CITO-%28?p=16789511#post16789511[/URL]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

aa no ciotka zapracowana nie ma czasu mi podesłać. Toska miewa się ok:) Poluje na moją Ikę aż miło:) ładnie chodzi na spacerach bez smyczy i jak tylko zobaczy moją Ikę to goni ją jak mysz:) uwzięła się na nią:) ale powoli jest coraz lepiej, bo Tośka trafiła kosa na kamień i ja tez ostatnio pogonili więc jest spokojniejsza i mniej pewna siebie:D:)
na sterylkę czekają aż ciotka weźmie urlop aby móc ja mieć na oku.
Z adopcja będzie problem, a raczej z jej opiekunką:):evil_lol::evil_lol: bo sie przywiązała i oddać nie chce :loveu::loveu: postawione warunki sa takie, że ciężko spełnić :eviltong::eviltong: dom musi być tu na miejscu w zasięgu ręki, idealny i wymarzony bez zarzutu:) :loveu: