Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oto Dziadunio-Blakuś ,staruszek który już kilka lat (chyba osiem)jest w schronie...Teraz bardzo się rozchorował-ma silną biegunkę ,dosłownie cieknie z niego woda,nie jest leczony...ma odleżyny,wypadającą siersc,nie wychodzi juz wcale z budki!!jesli mu nie pomożemy jego dni są policzone!!!

Dziadzio już od dłuższego czasu jest w DT,odmłodniał,wyzdrowiał,i czeka na człowieka ,który go pokocha z całego serca i zabierze do swojego domu.Jesli czekasz na miłośc i przyjazn to proszę,zaadoptuj Dziadzia.

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies jest w Łodzi,w schronisku i wiadomo jakie tam jest podejscie.info o nim na bieżąco będę podawac od wolontariuszki która się nim codziennie zajmuje,wątek załozyłam na jej prośbę bo sytuacja jest dramatyczna.

Posted

to jest prawdziwy dziadzio!! on juz nie ma sily sie wspinac:shake:
jak mu nikt nie pomoze to jego los jest wlasciwie przesadzony:-(

domek z ogrodkiem i ciepla buda bez lancucha w zupelnosci by wystarczyl........

Posted

Nie spadaj dziaduniu ----w górę !!!Musisz dobrej duszyczce złamać serce !!!!Może i dla ciebie jest jeszcze choćby cień nadzieji Domku znajdż się !!!!!!!:placz: PROSIMY !!!!!

Posted

Blekuś dzisiaj niestety był bardzo krótko na spacerze, bo była taka zawieruch a w schronisku, że nie wiem co. Ale jemu naprawde potrzebna jest opieka w sensie dobrego jedzenia i czystości. Ugotowałam mu w domu ryż z warzywami i mięsem zjadł jak nie wiem co.
Jemu potrzebna pomoc natychmiast. Wiara czyni cuda. Wierzę w cud.
Bo tylko cud może sparwic że znajdzie dom.

Posted

a czy ktos mógłby być jutro w schronie i dopełnic formalnosci tak zebym Dziadzia tylko odebrała?

no i bedą potzrebne pieniązki na weta...........