Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Banerek mogę zrobić, nie umiem go tylko podlinkować, co jak widzę świetnie idzie Agnieszce_K.
Miałam Cię dzisiaj o to zapytać i zapomniałam.
Jeżeli chcecie żeby pomogła wyślijcie mi proszę wiadomość na pw, żeby mi nie umknęło i będę oczywiście potrzebowała zdjęcia dziewczynek :)

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Noemi1']Banerek mogę zrobić, nie umiem go tylko podlinkować, co jak widzę świetnie idzie Agnieszce_K.
Miałam Cię dzisiaj o to zapytać i zapomniałam.
Jeżeli chcecie żeby pomogła wyślijcie mi proszę wiadomość na pw, żeby mi nie umknęło i będę oczywiście potrzebowała zdjęcia dziewczynek :)[/QUOTE]
Bardzo dziękuję, wyślę potem :)

Posted

Przepraszam, za długie milczenie, ale ostatnie dni to było istne wariactwo i nie miałam czasu nic napisać.
Taniuszka ma się świetnie, pięknie się bawi, na dworze biega jak błyskawica i spuszczona ze smyczy wraca zawsze do mamy czy do mnie (może nie na każde zawołanie, ale jak tylko zaczynamy się oddalać natychmiast przybiega ;) ). Powoli przybiera na wadze, sierść ma też coraz ładniejszą. Nie jest już taka smutna i wystraszona jak na początku.
Mam dla Was kilka nowych zdjęć:

Posted

Co do banerków, też spróbuję coś pokombinować, ale nigdy tego nie robiłam więc nie ręczę za efekty :)
Jutro zakupię na bazarku do którego linkt wkleiła wcześniej Leni ogłoszenia dla Taniuszki.

A wieczorem postaram się Wam zamieścić filmik jak Taniuszka hasa po polu i kopie dołki w ziemi :)

Posted

Tania wygląda przepięknie:)
Jak takie cudo mogło tyle czasu spędzic w schronisku.
Banerki bardzo mi się podobają, niestety na razie nie moge sie poczęstowac.

Posted

Mina dzięki za piękne zdjęcia. Widzę, że dziewczyny już na dobre się zaakceptowały? :evil_lol:
Widzieć Tanię biegającą na łące - bezcenne :loveu:

Posted

[quote name='Noemi1']Do wieczora przerobię na mniejsze. Teraz muszę trochę popracować, bo mnie jeden klient ściga :)[/QUOTE]
Oczywiście, nie poganiam, dzięki :)

Posted

[quote name='handzia']Noemi, jesteś niesamowita :) Podoba mi się to hasło:" Domku szukam Cię ... Tania" I na czerwono do smyczy jest ok. ;)[/QUOTE]

tak tak domku szukam Cię jest super!:) i pikne banerki:)

Posted

Zrobiłam nowy banerek z Waszymi uwagami, ale nie mogę się zalogować od Image, więc wysłałam Agnieszce_K na pw, może uda się go tu wrzucić :)
Ja siedzę do wieczora w robocie :(

Posted

[quote name='Noemi1']Zrobiłam nowy banerek z Waszymi uwagami, ale nie mogę się zalogować od Image, więc wysłałam Agnieszce_K na pw, może uda się go tu wrzucić :)
Ja siedzę do wieczora w robocie :([/QUOTE]
Noemi, bardzo dziękujemy, Nie martw się, Agnieszka jest bystrzacha komputerowa i na pewno pomoże :)

Posted

Mówisz i masz :) :) :)

Tu słabo się mieści, bo taką myśl miałam wcześniej :(

Ale ten chyba jest lepszy:

A uchi ma naprawdę zawodowe i też nie chciałam ich przysłaniać. Jednak mniejszy napis w tym kolorze byłby nieczytelny.
Czekam na ocenę :)

Posted

Nie ma za co :) To dla Tanieczki, żeby wreszcie znazlała domek.
Ja Claudynce już tak długo szukam i wiem co to znaczy.
Powodzenia ślicznotko :)
Napisałam do mojej koleżanki od hovków, w sprawie Tani, ale jakoś się nie odezwała. Miałam nadzieję, że ją ogłosi na stronach hovkowych.
Córka Claudii w ten sposób bardzo szybko znalazła super domek.