handzia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Tak 3 lata, mało o niej wiemy. Może tutaj Agnieszka nam pomoże z ogłoszeniami i allegro a ja napiszę do kogoś kto robi banerki. Quote
leni356 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Jest bazarek ogłoszeniowy za 10 zł, można wykupić dla Tanii ogłoszenia [url]http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82!-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99[/url] Quote
handzia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='leni356']Jest bazarek ogłoszeniowy za 10 zł, można wykupić dla Tanii ogłoszenia [url]http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82!-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99[/url][/QUOTE] Fajna sprawa, napiszę coś ale jutro dopiero. Tylko telefon i meila czyjego wpisać, może Twojego Mina? Quote
mina21 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 ok, zostawię od razu tu moje namiary: tel: 697381678, mail [email][email protected][/email] Ja zrobiłam wydarzenie na facebooku, jak ktoś ma to można zajrzeć: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=212771512080004&index=1[/url] opis trochę kuleje, bo nie jestem zbyt dobra w takich rzeczach, ale to można w każdej chwili edytować więc jak komuś coś wpadnie do głowy to pisać. Wsadziłam tam też zdjęcia Taniusi, będę sukcesywnie dodawać nowe (mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa, że wrzuciłam tam zdjęcie Taniusi jeszcze ze schronu ale pomyślałam, że będzie fajnie widać tę zmianę którą sunia przeszła). Quote
mina21 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Co do tego bazarku, to ja oczywiście zapłacę za to ogłoszenie, tylko niech mi ktoś pomoże jakiś tekst wyprodukować :) Quote
handzia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='mina21']ok, zostawię od razu tu moje namiary: tel: 697381678, mail [email][email protected][/email] Ja zrobiłam wydarzenie na facebooku, jak ktoś ma to można zajrzeć: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=212771512080004&index=1[/url] opis trochę kuleje, bo nie jestem zbyt dobra w takich rzeczach, ale to można w każdej chwili edytować więc jak komuś coś wpadnie do głowy to pisać. Wsadziłam tam też zdjęcia Taniusi, będę sukcesywnie dodawać nowe (mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa, że wrzuciłam tam zdjęcie Taniusi jeszcze ze schronu ale pomyślałam, że będzie fajnie widać tę zmianę którą sunia przeszła).[/QUOTE] Mina, oczywiscie, że nikt się nie bedzie gniewał. Takie smutne historie wzruszają wrażliwych ludzi. A ponadto są nowe zdjęcia, pokazujace jak sunia jest wspaniała i piękna. Quote
handzia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zajrzałam na FB. Wspaniale opisałaś Taniusię :loveu:, można to wykorzystać do ogłoszeń, jeśli pozwolisz. Dziękuję Ci ślicznie :Rose: Quote
handzia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Aha i jeszcze nie ma mowy, żebyś płaciła za to ogłoszenie, nie ma mowy :mad:;) Quote
mina21 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Oczywiście, że możecie to wykorzystać :) I OCZYWIŚCIE że zapłacę, niech tylko któraś z Was spróbuje to zrobić to się na poważnie pogniewamy!!! :P Quote
Tola Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zaglądam do Tani, przesyłam mizianka. Moze ktos sie niebawem zakocha w naszej królewnie:) Quote
handzia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='mina21']Oczywiście, że możecie to wykorzystać :) I OCZYWIŚCIE że zapłacę, niech tylko któraś z Was spróbuje to zrobić to się na poważnie pogniewamy!!! :P[/QUOTE] Jesteś niemożliwa ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 kto ma fb niech bierze udzial i udostepnia - nawet moja mama bierze udzial!:) kupcie jej pakiecik ja kupie nastepny i w miedzyczasie bede ja na cafeanimal codziennie wrzucac Tania ma szczescie to moze ja do metra wylosuja:) ale to juz jak wroce Quote
Noemi1 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Przybiegłam tu za postami Agnieszki_K i udostępniłam na fb. Nawet sporo znajomych udało się zaprosić :) Powodzenia Tanieczko :) Quote
Agnieszka_K Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Noemi1']Przybiegłam tu za postami Agnieszki_K i udostępniłam na fb. Nawet sporo znajomych udało się zaprosić :) Powodzenia Tanieczko :)[/QUOTE] właśnie kochana - dzięki za wejście i udostępnianie na fb!:) Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Taniuszko wybacz ciotce offa ;) cioteczki kochane zapraszam Was na wątek - piękne szczenie z cmentarza złapane potrzebuje przeprowadzki do super fajnego i taniego domowego hoteliku - ale nie ma pieniędzy, dziewczyny rozkładają ręce - może ktoś z Was ma ochotę pomóc i zadeklarować choć 5 zł ? :( Quote
handzia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Tanieczko kochana, jak tam się miewasz? Dzwonił już ktoś w Twojej sprawie? Quote
handzia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Taniusiu kochana szukam dla Ciebie banerka, ale to nie takie proste jak mi się wydawało. Jest powiedzenie, umiesz liczyć- licz na siebie:) Próbowałam sama posiedzieć nad tym ale to czarna magia dla mnie ;( Jutro popróbuję jeszcze kogoś poszukać... Ciekawa jestem jak Tania się czuje, jak problemy z raną, już wszystko dobrze? Quote
Agnieszka_K Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 handziu a jaki banerek chcesz? pewnie ze zdjęciem? kurcze tego jeszcze nie robiłam ... czy ma już pakiecik nasza pięknotka? bo ja miałam zamówić następny i nie wiem czy już?:) mina wszystko ok u Taniuszki? Quote
handzia Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Agnieszka_K']handziu a jaki banerek chcesz? pewnie ze zdjęciem? kurcze tego jeszcze nie robiłam ... czy ma już pakiecik nasza pięknotka? bo ja miałam zamówić następny i nie wiem czy już?:) mina wszystko ok u Taniuszki?[/QUOTE] Nic nie wiem na razie. Chciałam taki banerek ze zdjęciem dla Tanii i takiej jeszcze jednej Suni. Jutro popisze do cioteczek, może nie odmówią:) Quote
Agnieszka_K Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='handzia']Nic nie wiem na razie. Chciałam taki banerek ze zdjęciem dla Tanii i takiej jeszcze jednej Suni. Jutro popisze do cioteczek, może nie odmówią:)[/QUOTE] jak te cioteczki od banerków nie zrobią to ja jakoś spróbuję-daj znać :) ale lepiej dla Tani, żeby to robił ktoś kto się zna;) Quote
Recommended Posts