Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest bazarek ogłoszeniowy za 10 zł, można wykupić dla Tanii ogłoszenia

[url]http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82!-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99[/url]

Posted

[quote name='leni356']Jest bazarek ogłoszeniowy za 10 zł, można wykupić dla Tanii ogłoszenia

[url]http://www.dogomania.pl/threads/206977-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-52-og%C5%82oszenia-za-10-z%C5%82!-Na-dwukrotnie-skrzywdzon%C4%85-Maj%C4%99[/url][/QUOTE]
Fajna sprawa, napiszę coś ale jutro dopiero. Tylko telefon i meila czyjego wpisać, może Twojego Mina?

Posted

ok, zostawię od razu tu moje namiary:
tel: 697381678, mail [email][email protected][/email]

Ja zrobiłam wydarzenie na facebooku, jak ktoś ma to można zajrzeć: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=212771512080004&index=1[/url]
opis trochę kuleje, bo nie jestem zbyt dobra w takich rzeczach, ale to można w każdej chwili edytować więc jak komuś coś wpadnie do głowy to pisać. Wsadziłam tam też zdjęcia Taniusi, będę sukcesywnie dodawać nowe (mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa, że wrzuciłam tam zdjęcie Taniusi jeszcze ze schronu ale pomyślałam, że będzie fajnie widać tę zmianę którą sunia przeszła).

Posted

[quote name='mina21']ok, zostawię od razu tu moje namiary:
tel: 697381678, mail [email][email protected][/email]

Ja zrobiłam wydarzenie na facebooku, jak ktoś ma to można zajrzeć: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=212771512080004&index=1[/url]
opis trochę kuleje, bo nie jestem zbyt dobra w takich rzeczach, ale to można w każdej chwili edytować więc jak komuś coś wpadnie do głowy to pisać. Wsadziłam tam też zdjęcia Taniusi, będę sukcesywnie dodawać nowe (mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa, że wrzuciłam tam zdjęcie Taniusi jeszcze ze schronu ale pomyślałam, że będzie fajnie widać tę zmianę którą sunia przeszła).[/QUOTE]
Mina, oczywiscie, że nikt się nie bedzie gniewał. Takie smutne historie wzruszają wrażliwych ludzi. A ponadto są nowe zdjęcia, pokazujace jak sunia jest wspaniała i piękna.

Posted

Oczywiście, że możecie to wykorzystać :)
I OCZYWIŚCIE że zapłacę, niech tylko któraś z Was spróbuje to zrobić to się na poważnie pogniewamy!!! :P

Posted

[quote name='mina21']Oczywiście, że możecie to wykorzystać :)
I OCZYWIŚCIE że zapłacę, niech tylko któraś z Was spróbuje to zrobić to się na poważnie pogniewamy!!! :P[/QUOTE]
Jesteś niemożliwa ;)

Posted

kto ma fb niech bierze udzial i udostepnia - nawet moja mama bierze udzial!:) kupcie jej pakiecik ja kupie nastepny i w miedzyczasie bede ja na cafeanimal codziennie wrzucac Tania ma szczescie to moze ja do metra wylosuja:) ale to juz jak wroce

Posted

[quote name='Noemi1']Przybiegłam tu za postami Agnieszki_K i udostępniłam na fb. Nawet sporo znajomych udało się zaprosić :) Powodzenia Tanieczko :)[/QUOTE]

właśnie kochana - dzięki za wejście i udostępnianie na fb!:)

Posted

Taniuszko wybacz ciotce offa ;)

cioteczki kochane zapraszam Was na wątek - piękne szczenie z cmentarza złapane potrzebuje przeprowadzki do super fajnego i taniego domowego hoteliku - ale nie ma pieniędzy, dziewczyny rozkładają ręce - może ktoś z Was ma ochotę pomóc i zadeklarować choć 5 zł ? :(

Posted

Taniusiu kochana szukam dla Ciebie banerka, ale to nie takie proste jak mi się wydawało. Jest powiedzenie, umiesz liczyć- licz na siebie:) Próbowałam sama posiedzieć nad tym ale to czarna magia dla mnie ;( Jutro popróbuję jeszcze kogoś poszukać...

Ciekawa jestem jak Tania się czuje, jak problemy z raną, już wszystko dobrze?

Posted

handziu a jaki banerek chcesz? pewnie ze zdjęciem? kurcze tego jeszcze nie robiłam ...
czy ma już pakiecik nasza pięknotka? bo ja miałam zamówić następny i nie wiem czy już?:)

mina wszystko ok u Taniuszki?

Posted

[quote name='Agnieszka_K']handziu a jaki banerek chcesz? pewnie ze zdjęciem? kurcze tego jeszcze nie robiłam ...
czy ma już pakiecik nasza pięknotka? bo ja miałam zamówić następny i nie wiem czy już?:)

mina wszystko ok u Taniuszki?[/QUOTE]
Nic nie wiem na razie.
Chciałam taki banerek ze zdjęciem dla Tanii i takiej jeszcze jednej Suni. Jutro popisze do cioteczek, może nie odmówią:)

Posted

[quote name='handzia']Nic nie wiem na razie.
Chciałam taki banerek ze zdjęciem dla Tanii i takiej jeszcze jednej Suni. Jutro popisze do cioteczek, może nie odmówią:)[/QUOTE]

jak te cioteczki od banerków nie zrobią to ja jakoś spróbuję-daj znać :) ale lepiej dla Tani, żeby to robił ktoś kto się zna;)