Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aaaa!!!! ale wiadomość!!! super!!! :multi::multi::multi::multi:
cały czas po cichu liczyłam na tą Twoją ciocię!!!:loveu::loveu::loveu:

bardzo bardzo się cieszę że się udało - wspaniale!:loveu::loveu:

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:iloveyou:Mina :loveu:, nawet nie wiesz jak się cieszę :multi::multi::multi:. Wspaniała wiadomość,:bigcool::bigcool::bigcool: dziękuję Ci z całego serca i oczywiście przede wszystkim Twojej mamie, bez jej pomocy Tania siedziałaby nadal pod ścianą w schronie... Jesteście wspaniałe i kochane, dałyście Tani szansę na normalne życie, dzięki Wam jeszcze raz wielkie :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Podziękuj również swojej cioci :loveu::loveu::loveu:

Posted

W najśmielszych snach nie spodziewałam się takiego obrotu spraw. Wielkie ukłony dla Ciebie nino, Twojej mamy i wszystkich zaangażowanych w pomoc Taniuszce. A panience i jej nowej rodzinie duuużo szczęścia! CUDOWNIE!

Posted

tak mina - Tobie i Twojej mamie wielkie ogromne podziękowania uściski i gratulacje!!!:loveu::loveu::loveu:

Wiemy, że nie było łatwo;) Ale czułam że i Pani Moniki to się Taniuszce uda ;)

ale teraz tylko radość w serduchach - i świętowanie!:)

Posted

kochani w tej radosnej atmosferze świętowania Taniuszkowego szczęścia pragnę zaprosić Was na kosmiczny bazarek na spłatę długu-giganta - zbieramy 2600zł!
Proszę Was chociaż zajrzyjcie...

Posted

Och gratuluje:):)

Szkoda, ze nie mam jakiejs ciotki, co by chciala Henia, ktory jest idealem w psiej skorze. Sama go wziac nie moge, i jakos z rodziny kandydata nie widze......

Posted

Ale się cieszę :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Po cichutku wierzyłam, że Taniuszka na wakacjach znajdzie dom :) :) :)
DZIĘKI DLA CIEBIE MINA I DLA TWOJEJ MAMY, za cierpliwość i ciepło, odwaliłyście KAWAŁ DOBREJ ROBOTY :cool2: :Rose::Rose::Rose:
I dużoooo serdeczności dla Twojej Cioci i jej Męża, oraz wszystkie dobrego dla Tani na nowej drodze życia :) :) :)

Posted

Szarotka napisał(a):
Och gratuluje:):)

Szkoda, ze nie mam jakiejs ciotki, co by chciala Henia, ktory jest idealem w psiej skorze. Sama go wziac nie moge, i jakos z rodziny kandydata nie widze......

Szarotka ja myślę, że najlepiej w tych poszukiwaniach sprawdzają się ogłoszenia, czy to w gazetach czy plakaty rozwieszone np. u wetów lub w zaprzyjaźnionych sklepach, punktach usługowych itp. Jednak po takich ogłoszeniach jest najwięcej telefonów.
Głowa do góry i Henio w końcu znajdzie dobry domek :)

Posted

Ja najbardziej zaluje, ze sama go wziac nie moge, albo komus z rodziny czy znajomych wsadzic. Henio jest taki lagodny i zgodny a wiadomo, ze nawet wizyta adopcyjna nie jest w stanie na 100% domku ocenic.

Posted

Obiecane zdjęcia :)

Tu jeszcze u babci:

Tak sobie słodko leżę:

Czasami lubię też poczytać Harry'ego Pottera:

Proszę, jak się ładnie zaprzyjaźniłyśmy!:

Posted

A tu już w nowym domku:

Głaskanie:

Tak już przytyłam ładnie:

Trochę się wstydzę aparatu:

Uśmiech mi nie schodzi z pyszczka:

Tak mi dobrze przy nowej pani:

Posted

Popłakałam się przy oglądaniu tych zdjęć. Jestem taka szczęśliwa, że Tania w końcu odnalazła swoje miejsce i kochającego człowieka.:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:Serce mi pękało, kiedy patrzyłam na nią, gdy siedziała pod tą ścianą.:-( Teraz gdy patrzę na Tanię szczęśliwą, na jej błyszczącą sierść nie mogę powstrzymać łez radości. Mina, wiem, że się powtarzam ale życzę Wam z mamą wszystkiego najlepszego, niech to dobro, które podarowałyście tej biednej psinie, powróci do Was :loveu::loveu::loveu: