Tola Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Przykro mi z powodu odejścia Rogera, sporo miałeś tych rozstań Maciek w ostatnim czasie, ale czas płynie nieubłaganie i dla zwierzaków :( Dobrze, ze u reszty zwierzyńca wszystko dobrze, cieszę oczy Bajutkiem i jego radością :) Pozdrawiamy cieplutko:) Quote
jotpeg Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 smutki i radości się przeplatają... odzywajcie się, zawsze czytam. pozdrawiam serdecznie!!! Quote
Maciek777 Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Dziękuję Wam za te słowa. Tak. Niestety w ostatnich latach było dość sporo tych pożegnań. Jednak wiadomo, że im więcej zwierzaków, tym więcej takich momentów. Ale ostatecznie i tak warto bo chwil gdy było dobrze jest nieporównywalnie więcej, a poza tym skoro i tak już te zwierzęta żyją na tym świecie to jedyne co możemy dla nich zrobić to sprawić by to ich życie było jak najlepsze, w miarę naszych możliwości. Dlatego i Roger będzie miał następcę... Pozdrawiam Was i postaram się odzywać tak często jak wcześniej:) 1 Quote
Maciek777 Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Wszyscy pozdrawiamy z dzisiejszego spaceru i nie tylko:) Quote
Gusiaczek Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Jak miło zobaczyć! Zwierzyniec cudowny! Pozdrawiam Was serdecznie :) 1 Quote
Tola Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 I ja się dołączam do pozdrowień, miło widzieć Zwierzyniec w tak dobrej formie:) 1 Quote
jotpeg Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 fantastyczne foty!!! :) szczęśliwe zwierzaki - miód na serce :) Quote
Maciek777 Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Dzięki, że wciąż tu jesteście:) I, że Wam się fotki podobają:) Muszę powiedzieć, że w tym sezonie grzybowym zostałem w lesie zaczepiony chyba z 4-5 razy z powodu psów i zawsze były to pozytywne reakcje:) Z powodu ich grzecznego marszu (w trójkę) lub przez sam fakt, że są. Bajutek oczywiście ma w tym swój udział:) Jeden pan, nawet przejeżdżając samochodem krzyknął przez otwarte okno "to też rodzina!":D Zaskakują mnie ci ludzie;) Pozdrawiam:) 2 Quote
Maciek777 Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Baj przylatuje się pokazać we wczorajszej, jesiennej scenerii:) Baj się nie zmienia przez te lata:) Ogólnie u nas wszystko dobrze. Pogoda nawet rozpieszcza bo ani nie jest mroźno, ani wietrznie, ani deszczowo. Straszyli orkanem Marcinem, a widocznie zapomniał o nas:P 1 Quote
jotpeg Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Baj wygląda świetnie! Zazdroszczę terenu - coś wspaniałego mieć las przy domu. A w mieście wszędzie ludzie i brudno... Pięknie macie na co dzień :) Quote
Maciek777 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 15 godzin temu, jotpeg napisał: Baj wygląda świetnie! Zazdroszczę terenu - coś wspaniałego mieć las przy domu. A w mieście wszędzie ludzie i brudno... Pięknie macie na co dzień :) Dziękuję:) Już bym nie zamienił wsi na miasto:) Do pełni szczęścia, by móc się cieszyć lasem, przydałoby się by ludzie tam tyle nie śmiecili (również sąsiedzi butelkami po winie) , ale nie można mieć wszystkiego;) Quote
Tola Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Pięknie prezentuje się Baj w tej jesiennej scenerii, ale ładnemu we wszystkim dobrze;) Pozdrawiamy cieplutko Quote
uxmal Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Dnia 6.08.2017 o 17:59, Maciek777 napisał: Poniżej uśmiechnięta cała czwórka ;) A ta piękność jak się zwie ? Quote
Maciek777 Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 11 godzin temu, Tola napisał: Pięknie prezentuje się Baj w tej jesiennej scenerii, ale ładnemu we wszystkim dobrze;) Pozdrawiamy cieplutko I jak się tu nie zgodzić:) Również pozdrawiam:) 11 godzin temu, uxmal napisał: A ta piękność jak się zwie ? Witaj na wątku:) Ale zaskoczenie! To jest Alfred i dziękuję w jego imieniu za komplement:) Na pierwszy rzut oka bardzo podobny do Twojego, tylko frisbee zasłania, a szczerze mówiąc chyba nigdy nie widziałem psa podobnego do Alfreda i nawet nie wiem czy jest on w typie jednej rasy czy przedstawicielem wielu ras na raz:) Quote
uxmal Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 12 godzin temu, Maciek777 napisał: To jest Alfred i dziękuję w jego imieniu za komplement:) Na pierwszy rzut oka bardzo podobny do Twojego, tylko frisbee zasłania, a szczerze mówiąc chyba nigdy nie widziałem psa podobnego do Alfreda i nawet nie wiem czy jest on w typie jednej rasy czy przedstawicielem wielu ras na raz:) Tak, Alfred jest podobny z pyszczka do mojego Dyzia (sznaucerek) ma też coś z teriera i jamniczka. Jest urokliwie urzekający :) I ten błysk i uśmiech -rewelacja :) Padłam z zachwytu :) Oczywiście jego koledzy też przystojni. Quote
Maciek777 Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Dnia 15.11.2017 o 21:17, uxmal napisał: Tak, Alfred jest podobny z pyszczka do mojego Dyzia (sznaucerek) ma też coś z teriera i jamniczka. Jest urokliwie urzekający :) I ten błysk i uśmiech -rewelacja :) Padłam z zachwytu :) Oczywiście jego koledzy też przystojni. Tyle komplementów, dziękuję w imieniu Alfreda i reszty stada:) A wstawisz tu zdjęcie swojego Dyzia?:) Ciekawe czy nie zasłaniając się frisbee wciąż są do siebie, z Alfredem, podobne:) Quote
uxmal Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Dnia 18.11.2017 o 13:14, Maciek777 napisał: A wstawisz tu zdjęcie swojego Dyzia?:) Ciekawe czy nie zasłaniając się frisbee wciąż są do siebie, z Alfredem, podobne:) Proszę bardzo. Dyzio i Feluś. Bracia :) Dyzio. 1 Quote
Maciek777 Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ale dwa cuda! I siedzą jak bracia:) Wychodzi na to, że mamy podobne oba psy:D Na Twoim avatarku mocne podobieństwo Dyzia z Alfredem jednak się kończy:D Quote
uxmal Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 19 minut temu, Maciek777 napisał: Wychodzi na to, że mamy podobne oba psy:D Na Twoim avatarku mocne podobieństwo Dyzia z Alfredem jednak się kończy:D Hihihih, tak :) Baj i Feluś też mają wspólne ogniwo :))) Broda, sierść, czaprakowe umaszczenie. Uśmiech też podobny :) Feluś niestety flegmatyk jest okrutny. :) Od urodzenia. Ciężko jest go namówić na dłuugi spacer, jeść mu się nie chce. Uwielbia leniuchować. Dyzia niestety nie ma na tym świecie, Odszedł w tym roku po długiej chorobie. Miał tylko 11 lat. Quote
Maciek777 Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 21 godzin temu, uxmal napisał: Feluś niestety flegmatyk jest okrutny. :) Od urodzenia. Ciężko jest go namówić na dłuugi spacer, jeść mu się nie chce. Uwielbia leniuchować. Dyzia niestety nie ma na tym świecie, Odszedł w tym roku po długiej chorobie. Miał tylko 11 lat. A myślałem, że wszystkie teriery rozpiera energia, a Twój bardziej przypomina kota;) Przykro mi z powodu Dyzia:( Jak nie jedno choróbsko to inne:/ Quote
Recommended Posts