Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baj, tradycyjnie mieszka chwilowo w pomieszczeniu gospodarczym, razem z Alfredem i słuchają radia:) Tam jest spokojny, ale, kiedy strzelają to boi się wyjść nawet na siku, a strzelają prawie cały czas:/ Mam nadzieję, że od jutra będzie już cisza...

f5e47204d6b5999ea1390710f20c7374.jpg

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted
15 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Baj, ale masz klawo i piłkę ekstra! :)
Widok bawiącego się pieseła w śniegu bezcenny! :)

Piłkę wyprosił u Gwiazdora ;)

On bardzo lubi śnieg. Zwłaszcza świeży. Wtedy co kilka kroków bierze kęs aż w końcu zaczyna się w nim kulać:)

• Upvote 1
Posted
Dnia 14.01.2017 o 11:04, Maciek777 napisał:

Piłkę wyprosił u Gwiazdora ;)

On bardzo lubi śnieg. Zwłaszcza świeży. Wtedy co kilka kroków bierze kęs aż w końcu zaczyna się w nim kulać:)

Gwiazdor chyba długo prosić się nie dał, co? ;)

Posted
Dnia 17.01.2017 o 18:18, Gusiaczek napisał:

Gwiazdor chyba długo prosić się nie dał, co? ;)

Krócej niż Dziadek Mróz;) A piłka już wypatroszona:/ Zabrałem mu ją, a teraz muszę zszyć i dawać mu tylko pod nadzorem:)

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Dawno Baja u Baja nie było więc wstawiam foty za raz po dzisiejszej kąpieli:) Poza tym, że zrobił się trochę najeżony to, szczerze mówiąc już różnicy nie widzę sprzed kąpania bo jaki brudny był, taki znowu jest;)

DSC_8492.JPG

DSC_8493.JPG

DSC_8496.JPG

DSC_8497.JPG

DSC_8498.JPG

Posted
8 minut temu, Tola napisał:

Minął maj, mamy czerwiec - Maciek - co u Was słychać?

Ogólnie u Baja bez zmian - i zdrowotnie i z zachowania:) Zdaje się mniej biegać, ale to raczej przez to, że ciaśniej się zrobiło przez posadzenie nowych krzaczków. Jest w trakcie zrzucania zimowego futra. Myślę, że w połowie bo zawsze latem był taki drobny, przez co nie było trudno o tamtą pomyłkę gdzie został nazwany mamą Alfreda:)

Niestety w Wielką Sobotę umarł Roger. Musiał zostać uśpiony. Pogarszało mu się tygodniami bardzo powoli, ale ostatnie dni były już wyraźnie coraz gorsze.

U reszty zwierzaków ogólnie wszystko bez zmian. Wszystko dobrze. Inaba dalej pół dzika, koty leniwe, a Alfred coś utyka czasem na łapkę, ale obseruję. On tak ma co pare miesięcy na "chwilę". Dzięki, że pytasz:)

Posted

Bajutek jak zwykle przystojny,cieszę się, że zdrowy i reszta zwierzaczków też. Oby tak dalej.

Bardzo mi przykro z powodu odejścia Rogera.