agbar Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 caly czas mialam nadzieje ze jednak nie.....BOZE DLACZEGO?????:-( Quote
Cathedral Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [url]http://www.rmf.fm/fakty/?id=104927[/url] na stronie rmf fm można przeczytać treść wiadomości Quote
Madzika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 no to teraz przydałaby sie jakas ogolno polska telewizja krzys mamy zaczac ich napsatowac mailami aby sie łaskawie tym zainteresowały???? Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Eh, nic na nim nie ma. Mi chodzi o to, aby dowiedzieć się co wykazała sekcja. Quote
Cavisia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nie podają szczegółów , tylko wymowne zdanie : [B]Pies o imieniu Ozzy był przed śmiercią bity i katowany - jednoznacznie potwierdziła sekcja zwłok przeprowadzona w Katedrze Weterynarii Sądowej we Wrocławiu.[/B] Biedny Ozzy :( Czemu się nad nim tak znęcano?Czemu? Quote
Madzika Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 rybcia a Ty wiesz co to edit albo usun posta to korzystaj z jednez z w/w funkcji. i nie zasmiecaj A co do sekcji lepiej bez szcegołów to co wiemy to i tak za duzo dla wielu znas poprostu pies nie został uspiony ani nie padł z przyczyn naturalnych... Quote
Neris Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Do końca miałam nadzieję, że jakimś cudem po prostu spokojnie zasnąłeś... Przepraszam Cię za ludzi. Quote
karina1002 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 To powiedziano ogólnie i na razie niech tak zostanie. Krzychu, nie podawaj szczegółow sekcji. Osoby, które to zrobiły, nie muszą wiedzieć tego co Wy wiecie. Quote
Myszka.xww Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Rybc!a']Eh, nic na nim nie ma. Mi chodzi o to, aby dowiedzieć się co wykazała sekcja.[/QUOTE] szczegoly na pewno zostana przekazane organom prowadzacym sprawe. Uzytkownicy forum musza sie zatem uzbroic w cierpliwosc. Jesli osoby bezposrednio zwiazane ze sprawa uznaja, ze to w niczym sprawie nie zaszkodzi - rowniez tutaj szczegoly ujawnia. Nieco wiecej zrozumienia, bardzo prosze. Quote
Piesik Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Okropnie mi przykro, że to prawda, że tak bardzo cierpiący za życia pies został jeszcze dodatkowo brutalnie zakatowany. Ktokolwiek to zrobił - mam nadzieję, ze poniesie karę. Quote
Surprise Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Zachowam dla siebie moje zdanie na temat.. domniemanej sprawczyni... Powiem tylko tyle: żal serce ściska. Ozzy (') Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 qrcze myslalam ze moze uslysze to na wlasne uszy ale o 17 juz nic nie mowili :shake: teraz czekajmy cierpliwie az sprawa sie zakonczy [*] Quote
Aggie Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [B]:-( Romas - [/B]nic dodać , nic ująć do twojego posta :shake: a co do reszty - ....:-( :-( :-( taką miałam cichuteńką nadzieję że to jednak nieprawda...:-( :-( :-( chociaż miałam ochotę .... no wiecie co napisać o Agnieszce W.... to jednak troszkę chciałam chyba wierzyć że to nieprawda.... biedny , biedny psiaczku.... i za co? a najgorsze w tym wszystkim jest to że on miał tyle osób które mogły go odebrać , mogły się nim zajać.. mogły i chciały... dalej szukać... dalej nie mogę pisać... serce mi krwawi...:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( dzięki za wszelkie informacje przekazane tutaj. Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote]rybcia a Ty wiesz co to edit albo usun posta to korzystaj z jednez z w/w funkcji. i nie zasmiecaj[/quote] Zaraz poprawię, przepraszam . [quote]szczegoly na pewno zostana przekazane organom prowadzacym sprawe. Uzytkownicy forum musza sie zatem uzbroic w cierpliwosc. Jesli osoby bezposrednio zwiazane ze sprawa uznaja, ze to w niczym sprawie nie zaszkodzi - rowniez tutaj szczegoly ujawnia. [/quote] Masz rację Myszko, ale jestem już kłębkiem nerwów. Uwierz mi. Więc z niecierpliwością czekam na dalsze wiadomości. Quote
Freyja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Śledząc ten wątek miałam do tej pory nadzieję , że to jakiś nieszczęśliwy wypadek , zbieg okoliczności ... Że dziewczyna nie mogłaby... Porażka :sad: Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Gosiak z Miau']Mnie zastanawia tylko skąd RMF FM miało informacje o ostatecznych wynikach sekcji, skoro Krzysztof nie chce ich ujawniać, aż do momentu przekazania ich prokuraturze.[/quote] no wlasnie skad?? Quote
aisaK Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [URL="http://www.rmf.fm/fakty/?id=104927&temat=76"]http://www.rmf.fm/fakty/?id=104927&temat=76[/URL] Quote
Rybc!a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Czyli to może być nieprawda! Wiecie, wiadomość wyssana z palca, aby wzbudzić sensację. Ale czy to jest temat do takich '' gierek'' ? Nie wiem już co mam o tym myśleć. Poczekajmy do ostatnecznego wyniku sekcji. AisaK, ten link był już podawany poraz trzeci. Quote
Vectra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='evaxon']no wlasnie skad??[/quote] widać mają swoich "niuchaczy" raczej nie podawali by takich info nie znając tych wyników. Ja przeżyłam szok czytając to :shake: :-( miałam nadzieje że jednak został uśpiony :-(:-(:-( Quote
aisaK Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Rybc!a']AisaK, ten link był już podawany poraz trzeci.[/quote] Wybacz, nie zuważyłam...:oops: Quote
Agata Balu Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Słusznie, że pełne wyniki sekcji są utajnione. Być może lekarze doszukali się jakichś istotnych rzeczy, które naświetlają śmierć Ozziego. Nie chcemy przecież by przestępcy, wiedząc o tym, produkowali fałszywe dowody, a sądząc z poprzedniego mataczenia pani A. jest to bardzo możliwe! [B]Więc cierpliwości i to bardzo dużo cierpliwości![/B] Wiemy przeciez jak działają nasze sądy. Zanim zgromadzą cały materiał dowodowy, zanim przesłuchają świadków upłyną pewnie miesiące. I byłoby bardzo dobrze, gdyby "główni oskarżyciele" nie ujawniali niczego ... nawet dobrym znajomym. Nie wiadomo komu mogą choćby niechcąco to przekazać i nie wiadomo kto ze "znajomych znajomych" może się wzruszyć biedną, wiotką, młodziutką, zaszczutą pania A. Quote
Asior Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 :angryy: no może nareszczie przestaną mówić o niej OFIARA nawet jeśli nie ona katowała...to odegrała w całej sprawie ważną rolę :angryy: Quote
Agata Balu Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 I jeszcze jedna propozycja. Moze by tak, dla dobra sprawy, zamknąć i ten bieżący temat. Już przecież nie trzeba nam wiecej ani rozdzierac szat, ani hodować trolli. Ja zostawiłabym tylko moderowany przez coztego temat "dalsze losy sprawy Ozziego". Tam byłyby komunikaty o postępie sprawy, które moglibyśmy śledzić. Co Wy na to? Quote
Asior Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 niewiem czy to dobry pomysł..... powiedzą ze rzeczywiście mamy coś do ukrycia:( już i tak to wytykają(że wszystkie tematy pozamykane) a ludzie przecież muszą gdzieś dyskutować :( Na razie (oprócz paru trolli) jest tu chyba w miare spokojnie Quote
yokaz Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Byliście na [url]http://www.monia-o-ozzym.blogownik.pl/[/url] ??? przeczytać uważnie... Quote
Recommended Posts