Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

potwierdzam wiadomość - SONIA MA DOM, pozostaje na razie na budowie bo domek konczy budowę ogrodzenia a i maluch sam zostać nie powinien,. Sterylka umówiona na 1 marca :) i bedzie wykonana, postaram się namówic domek na fotki czasem a i też nie omieszkam czasem zagladnąc do ślicznoty.
Pozostaje w stałym kontakcie z pania z budowy.
Szczylek Bazyl szuka domu, domek wydaje się całkiem sensowny do sparwdzenia w Szczytnej !!!!! nie mogę znależć wolontariusza do wizyty ciotki pomóżcie !!!!

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się, że i mamie się udało :)

Co do wizyty przedadopcyjnej. Wiem, że kiedyś dziewczyny również miały z tym problem. Osoby zainteresowane były na drugim końcu Polski, a nie miały nikogo do pomocy. Jak ją przeprowadziły ? Dzięki rozmowie internetowej (Skype) :D One były przed monitorem, druga osoba również i tak się pozawali. Mogli porozmawiać, zobaczyć się, a w między czasie Pani domu pokazywała dzięki tej kamerce swój dom i podwórko. Robiła też zdjęcia i wysyłała.

Wiem, wiem, może to i dziwaczny pomysł, ale wtedy dla nich była to jedyna ewentualność. Udało się, dziś psiak ma dobry dom.

Posted

bros napisał(a):
potwierdzam wiadomość - SONIA MA DOM, pozostaje na razie na budowie bo domek konczy budowę ogrodzenia a i maluch sam zostać nie powinien,. Sterylka umówiona na 1 marca :) i bedzie wykonana, postaram się namówic domek na fotki czasem a i też nie omieszkam czasem zagladnąc do ślicznoty.
Pozostaje w stałym kontakcie z pania z budowy.
Szczylek Bazyl szuka domu, domek wydaje się całkiem sensowny do sparwdzenia w Szczytnej !!!!! nie mogę znależć wolontariusza do wizyty ciotki pomóżcie !!!!

Dobrze, że domek się znalazł. Zasłużyła na to :)

Posted

małemu Bazylowi trzeba sprawdzić domek w szczytnej. mozliwe,ze same z cioteczka Bros przeprowadzimy wizyte. czekam na rozwój wypadków i decyzje Brosikowej

Posted

napisalam to juz u Aliego - nawaliłam na całej linii !!!!! nici ze Szczytnej zapisałam na kartce sobie numery kilku osób , coś pomieszałam i numer pani Bożeny trafił szlak, nie mam z nią kontaktu i mogę liczyć jedynie na to że sama oddzwoni :-( - szit szit szit:angryy::angryy::angryy:

Posted

niestety :( nic nie mogę zrobić :(

umawiam właśnie z ambird wizytę przed adopcyjna w Bytomiu :)

miałam dziś telefony z Tarnowskich Gór, Bytomia, Katowic

Posted

Jestem :) Do tych ludzi z Bytomia mam 500 metrów ;)
W ciągu dnia zadzwonię się umówić :)

Posted

mam bardzo konkretnych ludzi z Wrześni, po południu poszukam kogoś do wizyty :) tym razem zapisalam numery bardzo skrupulatnie , jeśli to nie bedzie ten piesek obiecalam szukać innego dla państwa wiec wizyta tak czy inaczej się nada :)

edit: pani z Wrzesni wydaje się być przesympatyczną osobą, jutro ma oddzwonić czy mąż zgodzi się na wizytę. Pies ma do dyspozycji bardzo duży teren, kojec, własne dzieciaki (wnuki) i jak trzeba nocuje w domu, teraz do póki nie urośnie to oczywiste śpi w domku. Pani Hania mówi że mąż z psami rozmawia :) i chciałby pieska od małego żeby się zaprzyjażnić i go wszystkiego nauczyć samemu :)

Posted

Ale ma łapska grube! Jest pięęęęęęęękny!

EDIT: teraz tak sobie pomyślałam - może by podmienić te stare fotki w ogłoszeniach Bazyla II na te dwie pierwsze? Skoro bracia bliźniacy, a fotki te są dużo lepsze?... :)

Posted

niezły z niego klocek ale patrzac na niego niemam juz obaw ze bedzie z niego kaukaz jest poprostu przecudny , a sluchajcie jak on juz biega i bawi sie z pancia po podwórku trafic lepiej nie mógł ma super rodzinke tzymaj sie mały glucie

Posted

dzisiejszy dzien nastraja mnie bardziej optymistycznie, mam do sprawdzenia 2 wydaje sie fajne domy, jeden Katowice, jeden Sosnowiec, w Katowicach juz znalazłam bardzo odpowiedzialną osobe do wizyty P/A :) Kasia jest na dogomanii :) dzieki Kasiu za pomoc :)

w drugiej kolejności leci Sosnowiec, ale jeśli Katowice wezmą szczylka, pani nie wyklucza zgody na innego szczeniorka, pod warunkiem że będzie dużym psem :) będziemy szukać w razie potrzeby :)

Dogo dziś robi wariacje, teraz znikam z kompa, załączę się późnym wieczorem.

Posted

bros napisał(a):
dzisiejszy dzien nastraja mnie bardziej optymistycznie, mam do sprawdzenia 2 wydaje sie fajne domy, jeden Katowice, jeden Sosnowiec, w Katowicach juz znalazłam bardzo odpowiedzialną osobe do wizyty P/A :) Kasia jest na dogomanii :) dzieki Kasiu za pomoc :)

w drugiej kolejności leci Sosnowiec, ale jeśli Katowice wezmą szczylka, pani nie wyklucza zgody na innego szczeniorka, pod warunkiem że będzie dużym psem :) będziemy szukać w razie potrzeby :)

Dogo dziś robi wariacje, teraz znikam z kompa, załączę się późnym wieczorem.

A nie mówiłam, ze będą się bić o Bazylka? :)
Ja mam z kolei 3 zapytania na swojej skrzyni :) Podeślę później namiary.

Posted

domek w Katowicach sprawdzony, nie przeszedł próby ognia. Jutro kolejny domek sprawdzi p. Malgosia z budowy jeśli bedzie nieodpowiedni w kolejce jest Sosnowiec.

To tyle na dziś.