yuki Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Eeeeee tam :P tak ją chciałam pod coś, do ewentualnych ogłoszeń, podciągnąć :evil_lol: Jest przepiękna , ja mam słabość do czarnych :) Quote
Uru Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 zapisuje watek !! ona jest na prawde piękna! slyszalam o niej juz nie malo ale nie sadzilam ze jest az tak piękna!:) trzymaj sie dzielnie mała! bedzie dobrze:) Quote
Halinka3 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 śliczności napewno znajdzie domek ona i jej dzieci -oby się udało Quote
bros Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 na razie nie jest to kwestia domku dla suni (ona naprawdę ma tam dobrze) teraz priorytetowo trzeba szukac domow szczeniorom, JUTRO napiszę wiecej w temacie Quote
ciemnaczekolada Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 A no ja pytałam czy szczeniorki potrzebują chociażby DT to zero odpowiedzi ... Ach, te kobiety zakręcone :D Quote
bros Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 bros napisał(a):tak kochana jak najbardziej a nawet więcej DS :) może znasz kogoś kto chce szczeniora ? mama jest czarną owczarką , tatuś blizej nieznany kochana spójrz wstecz na post 9 na razie jednak wedlug moich obliczeń powinny zostać przy mamie jeszcze przynajmniej do 2 tygodni Quote
Paja Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Pytanie gdzie one znajdują się dokładniej koło Łan? Bo ja mieszkam 2 wioski dalej to mogła bym podskoczyć. Quote
bros Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Paja napisał(a):Pytanie gdzie one znajdują się dokładniej koło Łan? Bo ja mieszkam 2 wioski dalej to mogła bym podskoczyć. na wyskości Łan pewnie ale po drugiej stronie rzeki WRÓCIŁAM z abilab od suni mam super wieści, muszę chwilę jednak odsapnąć i coś zjeść. Quote
Malwi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 bros napisał(a):Kasiu belgiem to ona na tysiac % nie jest , to piesek w typie czarnego owczarka :) jest naprawdę kawal pieknej suki. Piękna jest... Czarny ON jak nic - czarne ONy są w USA dość popularne, u nas praktycznie niespotykane ... a ona - Baardzo w typie ... Quote
yuki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Matko Karola dawaj , bo tu pękniemy :D:D:D Quote
bros Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 To tak , kochane - jestem ogromnie ogromnie zaskoczona podejściem pracowników budowy - Ci ludzie pokazali suni (nazwali ja Sonia) że człowiek to nie samo zło, z dzikiej suki mam teraz cudowną sunię, chętna na głaski i mająca kontakt. Jak nic śmiało twierdzę ze suka w pracy z człowiekiem osiągnęłaby bardzo wiele, jest to typ psa który z właścicielem, panem pójdzie w ogień. Ogromne zaangażowanie pani Ani, panów pracujących na budowie, którzy nie mijają suni beznamiętnie, panów stróżów pilnujących budowy w nocy i Święta to mega fantastyczna praca. Sunia jest zadbana, ma kupowane jedzonko , jest odrobaczana, jest tam po prostu kochana. Tutaj szczególne moje podziękowania dla pani Ani i pani kierownik budowy, której psie sprawy obce nie są. Oni Wszyscy martwią się o sunie , co będzie jak budowa będzie szła dalej dalej a sunia już tak sie przywiąże ze serca im pękną przy rozstaniu, dlatego połączmy siły kochane ciotki i znajdźmy Soni wspaniały domek. Szczeniorki zostały trzy - jedna sunia czarna podpalana (juz zaklepana przez pracownika budowy) , drugi to piesek, trzeci tak się wtulał w kącik budy że miałyśmy trudności z wyjęciem go i sprawdzeniem płci, ale tę info otrzymam lada moment, oba jednakowej maści. Oba czekają na domki, myślę ze za tydzień można już je od mamusi zabrać. Sonia jest kochana, całuśna, naturalnie pilnuje budowy , potrafi szczeknąć, ale podbiegając do nas już nie kuliła ogona ze strachu, wręcz przeciwnie podbiegła sie przywitać, dała się głaskać, lizała ręce. Przypuszczam ze może w przyszłości przejawiać chęć stróżowania, jakolwiek sprawna ręka przewodnika będzie potrafiła jej pokazać kiedy jest to niekonieczne. Jest pięknej budowy (pomijam na razie fakty mlecznych cycuchów) Średniej budowy, mocnej kości o pięknej sierści. Naprawdę pies wart zachodu. z moim Brosem Quote
yuki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Super, że oni tak o nią dbają naprawdę, kto by pomyślał, dokładam i swoje podziękowania dla Pani Ani i wszystkich Panów a także dla Was dziewczyny za to że tam pojechałyście :) Karola a zrobiłyście dziewczynce i szczeniakom fotki ? Quote
bros Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 tak Kasiu juz wklejam tu pomału i post wyżej z Abusią całusy z ciotką Quote
yuki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Piękna, dostojna :) chyba nie jest już aż tak bardzo wycofana, hoopaj niunia na górę ! Quote
Uru Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 wspaniała jest! cioteczko Brosowa... wiesz kogo ona mi niemilosiernie przypomina?:) Iwana!!! toz to jego siostra:) niesamowita psica! dobrze ze zima sie konczy. niebawem sunia bedzie miala duzo cieplej i lepiej. ale szukamy domku. to moze jakies pierwsze ogloszenia? karolcia rzucisz tekscikiem?:) Quote
yuki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dziewczyny, czy Iwan to ten który wyjechał do W.Brytanii ??? czy coś pomyliłam .... Quote
ciemnaczekolada Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Mamusia jest cudowna! :) Od razu było widać, że to dobra sunia i dobra mama :) Sonia bardzo mi się podoba. Lubię takie "wilczurowate" psy :) Popytam już gdzieś czy ktoś nie chce i popytam ze szczeniorkami :) Gdyby trzeba było im DT to służę :) Co do Panów "Budowlańców" - nie lubię kiedy ktoś obraża ich za to co robią i jaki zawód wykonują ... Mój tato sam robi w tej branży i razem z kolegami zaadoptowali już suńkę i kotkę :) PANOWIE - DZIĘKUJEMY, a przynajmniej ja dziękuję osobiście :) Quote
olivetshka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ona owczarkowata mocno, więc na OwP by ją można podrzucić... Quote
bros Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 olivetshka napisał(a):Ona owczarkowata mocno, więc na OwP by ją można podrzucić... olivetshko moge liczyć na Ciebie ? wrzucisz piekną tam ? Quote
Uru Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ciemnaczekolada, a co masz na mysli mówiac, ze jesli potrzeba DT dla maluchów to słuzysz? czyżbyś mogła dac im schronienie do czasu DS? z tego co bros mowila,za tydzien mozna gnojki zabierac. yuki, tak jest! iwancio to ten czarnuch co do brytanii wyjechal! ma sie tam swietnie ze swoja pancia i cala reszta psiego stada:)są na prawde niesamowicie podobne! Quote
abilab Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Coż brosowa wszystko opisała jak trzeba .Pani Ania ukłony wielkie dla dziewczyny widac ze na sercu lezy jej dobro Soni i maluszków ,panowie z budowy tez ciagle ja glaskaja miziaja zreszta Sonieczka kiedy sie ja zawola podbiega zaraz usadza bliziutko dupke przy nodze i glaskaj czlowieku glaskaj ile wlezie .Zaskoczona byłam ze jest taka odmieniona wiadomo ona ten wielki teren traktuje jak swoj pani Ania mamcia i tylu wujków to trzeba pilnowac poszczekac .Sonia dostala od nas obroze i po drodze ciagle myslałam jak tu ja jej załozyc a tu niespodzianka Sonia usiadła grzecznie obroza na szyje i co luz ,a przeciez nigdy jej nie nosiła .Szczeniorki zadbane wykarmione tylko slomy do budy musza dorzucic zawiozłysmy 3 poszwy duze troche suchego .pani Ania za kazde dobre zachowanie nagradza ja haha kieszenie wypchane smaczkami.Ale teraz najwazniejsze aby maluchy znalazly domki to sprawa priorytetowa . Quote
olivetshka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 bros napisał(a):olivetshko moge liczyć na Ciebie ? wrzucisz piekną tam ? Wrzucę, z Twoimi danymi, ok? Quote
bros Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 pewnie, wrzucaj wrzucaj :) cioteczki kochane Mod na moją prośbe przepisal wątek na mnie , bedę prowadziła wątek i mozliwie często uaktualniala pierwszy post. Quote
Recommended Posts