bros Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 dzięki olivetshko dobrze mieć Cie w swoim sztabie :cool3::loveu: zaraz napisze pod podany adres, dziś miałam 2 telefony ale raczej kiepsko raczej. Zaznaczam mały nie zostaje bez domku bo w zanadrzu jest pracownik budowy, który go zaadoptuje. Moja selekcja jednak jest bardzo surowa. Słuchajcie jaki wielki zbieg okoliczności !!!!!! dostałam dziś sms-a od pani Ani że mały Grubasek (ten który jest jeszcze z mamą) dostał na imię od panów z budowy BAZYL, jednocześnie przyszedł sms- z domku szczeniorka wy-adoptowanego ze dostał na imię BAZYL !!!! ludzie Ci się nie znają na żadnej płaszczyźnie :) co Wy na to ??? :) gekon sunia w razie W zostanie na budowie z panem kierownikiem , który patroluje okolice z sunią u boku, jednak docelowo szukamy jej najwspanialszego domku bo to CUDOWNA suka jest :) tak że myśl myśl :cool3::cool3: odpisałam właśnie na 3 maile Quote
terierfanka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ale numer z tymi Bazylami :lol: może jakas bajka czy serial z jakimś Bazylem leci aktualnie czy co? Quote
Uru Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 po pierwsze primo to jaja z tym Bazylem a po drugie to wstęetne imie wg mnie;P To od Bazyliszka;) Karolinko a Ty bedziesz sprawdzac samodzielnie te domki dla malucha itd? czy jak? jak cus to sie moge przydac, towarzystwa dotrzymac itd itp:) Quote
ciemnaczekolada Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Historia świetnie się układa :) Oby wszystko poszło po myśli. Quote
olivetshka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mnie się też Bazyl za bardzo nie widzi... ;) Już ładniej Bailey (Bejli) :) Quote
gekon Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bros to ja do Ciebie jutro zadzwonię... bo mi Czarnulka z głowy nie wychodzi... cieszę się bardzo, że dzieciuchy domki znajdują :) Quote
bros Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Uru napisał(a):po pierwsze primo to jaja z tym Bazylem a po drugie to wstęetne imie wg mnie;P To od Bazyliszka;) Karolinko a Ty bedziesz sprawdzac samodzielnie te domki dla malucha itd? czy jak? jak cus to sie moge przydac, towarzystwa dotrzymac itd itp:) no baaa Madziu a jakże by inaczej :) sama to ja w zyciu i nigdy :) a mnie się tam Bazyl podoba :):razz: Quote
Kana Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 gekon chces mamcie wziąć do siebie? P.S Zajrzyjcie do wątku z mojego podpisu :( Quote
gekon Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Kana od wczoraj poważnie o tym myślę. Od jakiegoś czasu czaję się na zakup owczarka, a tu się bida do uratowania znalazła :) Quote
bros Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 gekon a skad jesteś jeśli mozna zapytać :) Quote
gekon Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Jestem z Warszawy - ale to już wiesz po rozmowie telefonicznej :D Zastanawiam się dalej. Całe szczęście, że jest jeszcze trochę czasu, bo zbyt pochopne decyzje, to często złe decyzje... Póki co, proszę bardzo gorąco o relacje i zdjęcia ze spotkań z suczką. Quote
bros Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 miałam telefon w sprawie szczeniaka od pani Bozeny ze Szczytnej !!! ciotki pomóżcie mi wyszukać wolontariusza na wizyte przed ad :) Quote
gekon Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Karolina, myślę, że możesz niespiesznie poszukać kogoś na wizytę u mnie. Najlepiej od przyszłego tygodnia. Ja się w poniedziałek określę już na pewno... :) Quote
bros Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 głowa mi dzis pęka , szalony dzień , szalone telefony, informacje które mnie zaskakują. Moze niech ten dzień juz się skonczy :/ w sprawie szczeniora kolejny telefon o raju z Wrocka .....ale ale jakaś wielka konspira i brak mozliwości sprawdzenia domku, porozmawialam z pania , na razie odmówilam , ma przemysleć .... w sprawie Soni dostałam maila z budowy ze lalunia ma dom, czekam na pełniejsze informacje ........sama jestem przeciekawa szczegłów Quote
ciemnaczekolada Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 I oby tak dalej :) Najważniejsze aby psiaki szybko miały dom - im mniej cierpień i złych dni tym lepiej :) Quote
gekon Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Kibicuję dobremu domkowi dla kluseczka i czekam na informacje o Soni... Już zaczęłam się oswajać z myślą, że może nasze drogi się zejdą... ehh Quote
ciemnaczekolada Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Sonia faktycznie urodę ma i ma ten wdzięk :) Rozumiem Cię doskonale, bo i sama mam słabość to psów tych ras :) Nie ważne gdzie, ważne aby zaznała spokoju, miłości i suchego dachu nad głową :) Quote
ZipZapi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam śledzę historię tych piesków i to prawda , najważniejsze jest by znalazła dom w którym już nigdy nie zazna chłodu i braku miłości :) Pozdrawiam Kasia z Olzy Quote
olivetshka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ZipZapi napisał(a):Witam śledzę historię tych piesków i to prawda , najważniejsze jest by znalazła dom w którym już nigdy nie zazna chłodu i braku miłości :) Pozdrawiam Kasia z Olzy Hmmm... Czy to nie ta sama p. Kasia, której bros nie miała jak domku sprawdzić dla maluszka? Jeśli tak, to pozdrawiamy serdecznie - a jeśli nie, to dobrze wiedzieć, że mamy kogoś z Olzy :) Quote
ZipZapi Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Tak to ja Mnie interesują Owczarki niemieckie jak i Labdusie Chcę pomóc tylko proszę powiedzieć jak i zakasam rękawy . Poznałam p.Karolinę i chcę się wiele nauczyć i służyć pomocą tym bezbronnym porzuconym pieskom .... Więc czy ja mogę w czymś pomóc Quote
olivetshka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kana napisał(a):Sonia ma dom ?? To ta matka ? Sonia jeszcze domku nie ma - z tego, co mi wiadomo. I - tak, to mamusia :) Quote
Recommended Posts