tatankas Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Eeee to spokojnie-20zł jeszcze potrzeba i transport spłacony.Aniu podaj na pw nr.konta to od razu przeleję pieniądze-całość,a Kapselkowa i ktosik dołożą już się na moje konto :) Dziękujemy cioteczkom dogowym za pomoc,nieoceniona. Rozliczenie transportu:(koszt 120zł): tatankas-50zł Kapsel-50zł z bazarku-2zł [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201451-ZAKO%C5%83CZONY-Bi%C5%BCu-do-domu-na-boksi%C4%99-LILI-boksia-Bigosa-i-Polickich-zwierz%C3%B3w/page2[/URL] z bazarku-18zł [url]http://www.dogomania.pl/threads/202667-ZAKO%C5%83CZONY-ROZLICZAMY-Na-operacj%C4%99-boksi-LILI-boksia-Bigosa-i-Polickich-zwierz%C3%B3w/page5[/url] Quote
Kapsel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Bigos juz w Bydgoszczy, hura!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Ola mówi, że jeszcze takiego kolosa boksera to nie widziała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Jest duży piękny, grzeczny i taki radosny. Dziękujemy tu_Ania_tu za przewiezienie biksioła :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tatankas Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Super,ja już przelew Ani zrobiłam,jutro do realizacji :) Ciekawe jak wypadnie pierwsze przywitanie boksia z nową rodzinką,Ola będzie go wiozła do nich?Jak tak,to czekamy na obszerną relację od niej,zresztą sama zadzwonię,bo nie usiedzę na miejscu spokojnie pewnie :) Quote
Kapsel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Tak Ola bedzie go wiozła osobiście. Czekamy na relację, ale muszę jej powiedzieć, że były pan nazywał do Apacz :razz: Quote
Kapsel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ola jest w Bigosie vel Apaczu zakochana. Okazuje się, że faktycznie bokser reaguje na to imię i na 100% był bokserem tego faceta co niby znalazł go na postoju taksówek. Niestety taka jest prawda. Dziwię się, jak można po tylu latach oddać własnego psiaka??? Najnowsze info od Oli. Bigos tak strasznie rozpacza, stoi przy drzwiach i płacze :-(:-(:-(:shake::shake::shake: Quote
tatankas Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No to tak jak się domyślałam.Biedny Bigosik vel Apacz,jak on się może czuć teraz.Pewnie strasznie zdezorientowany zastanawia się,gdzie jego rodzinka.Miejmy nadzieję,że szybko się oswoi :(:(:( Quote
tu_ania_tu Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 qrcze a w podróży nic nie wskazywało na to, że czuje się zaniepokojony nieobecnością swoich ludzi :-( Quote
TERESA BORCZ Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 cudowne wiadomości, dzięki Apaczo Bigosowi inny boksio będzie miał domek, poszukiwany dla niego domek zgłosił się nieco póżno na Śląsku ale zawsze sie przyda!! Quote
tu_ania_tu Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 wiecie co, to chyba faktycznie musiał być pies tego faceta. Wieczorem mnie wczoraj olśniło, ze powiedział mi że pies demoluje chate jak słyszy fajerwerki albo burzę. Tylko ciekawe gdzie on ta burzę od grudnia mógł słyszeć??? Ech ci ludzie... Quote
gazzy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Bigosiu , sorry że na twoim wątku, ale.... zbieram pieniądze na transport z Poznania do Warszawy. Z Poznania nikogo nie znalazłam, tylko z warszawy. Transport w obie strony (Warszawa - Poznań; Poznań - Warszawa) za ok. 350 zł... Ktoś pomoże ? Pliisss.... To malutka sunia. Dom w Iławie... Quote
gazzy Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Może Ewa36 ? chyba zna się na umowach i mieszka w szczecinie. Quote
tatankas Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Kurcze dziewczyny potrzebne natychmiast zrzeczenie od faceta na Bigosa-Apacza,bo Ani umknęło,czy ktoś mieszka na Pomorzanach w Szczecinie i mógłby się przejść i spisać z nim umowę.Plissssss Quote
Enigma79 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Hm... kompletnie się nie znam na takich umowach ale jeśli ktoś by mi przesłał gotowy dokument, który gość musiałby tylko podpisać, to może mogłabym się do niego przejść.Na jakiej on mieszka ulicy ? Quote
tu_ania_tu Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Na Dunikowskiego w wieżowcu Ja myslę, ze to nie żadna umowa a zwykłe jedno zdanie: Zrzekam sie z dniem 30.01.2011 roku na rzecz Fundacja SOS Bokserom z siedziba w Warszawie prawa własności do psa rasy bokser (on nie ma tatuazu?), o imieniu APACZ, umaszczenie___ (nie znam sie na boksiowych kolorkach), wiek ok. 5 lat. I czytelny podpis oddajacego Nie wiem co jeszcze można dopisać, żeby lepiej psa opisać. Moze numer z lizetki, którą dostał po szczepieniu w schronisku. Quote
Enigma79 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 To poproszę osobę, która będzie w stanie uzupełnić te dane o przesłanie treści na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wraz z adresem i nazwiskiem właściciela Apacza i może nr telefonu, żebym się z nim umówiła (mam nadzieję, że będzie mu pasowało między 16-16.30...) Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 dziewczyny ,tutaj jest przyklad akiej umowy zrzeczenia sie psa : [URL]http://adopcjerr.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=71[/URL] mozna zmienic pod Bigoska. Quote
Atomowka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Powodzenia Bigos I nie bój się nie płacz za starym Panem tu gdzie jesteś będzie Ci ( mam nadzieję ) o niebo lepiej :) Quote
tatankas Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [b]Enigma79[/b] zaraz ci napiszę co i jak na pw i na pocztę.tylko adres muszę się od Ani dowiedzieć,bo nie znam. Quote
tatankas Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [FONT="][COLOR=#000000][CENTER][CENTER][B]COŚ TAKIEGO,RESZTĘ DANYCH PODAM NA MAILA: [/B] [B]OŚWIADCZENIE O ZRZECZENIU SIĘ PSA[/B][/CENTER] [/CENTER] [COLOR=#4a442a][FONT="]Oświadczam, iż jestem właścicielem niżej opisanego psa i dnia 30.01.2011 zrzekam się go bezpłatnie na rzecz:[/FONT][/COLOR] [/COLOR][/FONT][FONT="][COLOR=#000000] Fundacji "SOS Bokserom" ul:Mrowcza 77a 04-857 Warszawa [COLOR=#4a442a][FONT="] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a442a][FONT="]Dane psa:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a442a][FONT="] Płeć:Samiec W typie rasy:bokser Chip/tatuaż/rodowód:brak Wiek, data urodzenia-około 5 lat Maści żółtej z białymi znaczeniami i czarną maską Dane i podpis właściciela psa:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a442a][FONT="] Imię………………………………………………………………………………… Nazwisko………………………………………………………………………… Nr dowodu tożsamości ……………………………………………………………… Nr PESEL…………………………………………………………………………………… Adres kontaktowy…………………………………………………………… Telefon kontaktowy………………………………………………………………………… E-mail………………………………………………………………[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a442a][FONT="]Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych oraz wizerunku i danych psa zawartych w Oświadczeniu dla potrzeb Fundacji "Sos Bokserom" zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r. O ochronie danych osobowych (DZ. U. z 2002r. Nr101 poz. 926 ze zm.)[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a442a][FONT="]Data i podpis Właściciela[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4a442a][FONT="]........................................[/FONT][/COLOR] [/COLOR][/FONT] Quote
tatankas Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 tu_ania_tu potwierdź,że doszły do ciebie pieniążki za transport,bo ode mnie już wyszły z rana :) Quote
Enigma79 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ok, dziewczyny.Zadzwoniłam do p.Tomka i umówiliśmy się na podpisanie zrzeczenia na jutro na 15.00 u niego. Dzisiaj się nie udało bo on pracuje i dopiero wieczorem byłby w domu a ja nie jestem zmotoryzowana i za mało odważna ;) żeby po nocach odwiedzać obcych mężczyzn. Zrzeczenie skseruję, oryginał wyślę na adres fundacji w W-wie a kopię prześlę może Wam, nigdy nie zaszkodzi mieć dodatkowy egzemplarz. Quote
monika083 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Nie plakuniaj pieseczku...bedzie w nowym domku kochany:) Quote
tatankas Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Super,to zaciskamy kciuki do jutra,żeby wszystko się udało. Quote
Enigma79 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziewczyny - ja jutro na 100 % pójdę po to oświadczenie o zrzeczeniu się Apacza ale, gdyby któraś miała akurat wolną chwilę i ochotę mi towarzyszyć, dajcie znać tak do ok 14.00. Ciemno się zrobiło, pewnie dlatego różne myśli mi zaczęły po głowie chodzić...mogłam się uprzeć przy innym miejscu niż to mieszkanie... Quote
Recommended Posts