Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
doczytałam, że mleczaki mogą wypadać już około 3 m-ca, czyli wszystko w normie :-)

Ja myślę, że ona ma ok 5 m-cy. Klara była u nas prawie dwa miesiące a już wtedy Pixi biegała w schronisku. Nie urośnie juz na pewno

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam Pixi pochwalić, bo jest praktycznie szczylem bezproblemowym. Siusia na podkład ( ewentualnie piszczy, że chce na dwór), całą noc przesypia, nie zaczepia Sopla, królika ( nawet jak biega po pokoju), jak Sopel je to nie podchodzi do niego. Jest bardzo grzeczną psinką, najgrzeczniejsza ze wszystkich naszych szczeniaków.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Przyszłam Pixi pochwalić, bo jest praktycznie szczylem bezproblemowym. Siusia na podkład ( ewentualnie piszczy, że chce na dwór), całą noc przesypia, nie zaczepia Sopla, królika ( nawet jak biega po pokoju), jak Sopel je to nie podchodzi do niego. Jest bardzo grzeczną psinką, najgrzeczniejsza ze wszystkich naszych szczeniaków.

Ja jeszcze tylko dodam, że jest wszystkim przerażona. Najbezpieczniej czuje się w domu. Nawet jak ktoś wchodzi to szczeka i ucieka albo pcha się na ręce. Na spacerach przecudnie chodzi na smyczy ale każdy szelest, samochód, motyl czy ptak wszystko to sprawia, że piszczy i ciągnie w stronę domu. Małe przerażone maleństwo. Super sunia

Posted

Zuzka2 napisał(a):
A są jakieś fotki suni "w całości"?;-)Jak siedzi lub stoi-najlepiej profil.Ile aktualnie waży?

Zdjęcia są na poprzednich stronach. Mała waży ok. 3 kg

Posted

215 wejść i dwóch obserwatorów na allegro, żadne ogłoszenie nie cieszy się taką popularnością, jeszcze będziesz za nią płakać :-)
Nie martw się tym, że zostanie sama, to będzie dla niej dobre, nowe doświadczenie. Do poniedziałku jeszcze daleko, na pewno ktoś zadzwoni :-)

Posted

Byłyśmy dziś na zachipowaniu i na szczepieniu przeciw wściekliźnie. Dostałam też od p. Marka tabletki na odrobaczenie.
P. Maja powiedziała , że Pixi ma ok. 5 m-cy. Mała cały czas przerażona . Bała się nawet p. Marka ale Ola szeptała jej "nie bój się nie zostaniesz tutaj" W domu całkowity relaks. Odsypia tera dzisiejszy stres bidulka mała.:roll: