Romka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='mamanabank']Niestety nie kojarzę nikogo. Kaju napiszesz? Myślę, że trzeba pisać do najbardziej aktywnych użytkowników, szczególnie na PWP. A czy mogłabyś wykryć mi taką listę osób z Łodzi? (dla Słodzika i jego spotkania z behawiorystką)[/QUOTE] Najbardziej aktywna jest faith35,ja napisałabym do niej... Quote
kajkoowa Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='mamanabank']Niestety nie kojarzę nikogo. Kaju napiszesz? Myślę, że trzeba pisać do najbardziej aktywnych użytkowników, szczególnie na PWP. A czy mogłabyś wykryć mi taką listę osób z Łodzi? (dla Słodzika i jego spotkania z behawiorystką) Proszę bardzo Poprosiłam desktopa o znalezienie osoby do wizyty, bo na labkowym jest dużo osób z Zielonej. A, i dostałam email, jaka to jestem okrutna, bo wzięłam Pixi i ponieważ sika na mate chcę ją oddać. Jako, ze ostatnio lubię sobie podyskutować odpisałam Quote
kajkoowa Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Romka']Kaju czy Pani kontaktowała się jeszcze raz z Tobą?[/QUOTE] Ze mną nie, bo nr tylko do ciebie Romciu. Ja jej mówiłam, ze skontaktuje sie z nią osoba od wizyty, Pani zceka na telefon od tej osoby. Quote
Romka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Kaja10014']Ze mną nie, bo nr tylko do ciebie Romciu. Ja jej mówiłam, ze skontaktuje sie z nią osoba od wizyty, Pani zceka na telefon od tej osoby.[/QUOTE] Pytam bo nie mogę znależć w telefonie kontaktu do niej... Quote
kajkoowa Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='mamanabank']A czy ta osoba jest już znaleziona?[/QUOTE] pisałam do faith, która jest w moim wieku, zapytałam Wykrywkę Quote
kajkoowa Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 WYKRYWKA sprawdzi nam domek, Romko wyślij jej namiary na panią. Quote
edzia.71 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Pixi dokazuje i dogląda Sopla który l ma babeszje. Jest dość poważnie chory. Dostał wiele zastrzyków ale teraz ma dziwne dreszcze. Doszły wymioty. Jutro prawdopodobnie będzie kroplówka. Jeśli się nie polepszy to jeszcze dziś.:shake::-( Quote
kajkoowa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Pixi ma dom ( normalnie tradycja, w niedzielę do Łodzi ;)) Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Przedwczoraj zadzwoniła do mnie pani z Łodzi,miła dziewczyna mieszkająca w bloku z kotem,chciała koniecznie obejrzeć Pixi...byłam poza domem więc obiecałam jej telefon za 2 godziny...ale pani nie mogła się doczekać i dzwoniła dalej...po wielu połączeniach od róznych ludzi(jakiś błąd w telefonie na Morusku)zadzwoniłam do pani i podałam nr do Edzi...i tak oto Pixi ma dom!KAJU,NAPISZ COŚ WIĘCEJ! Quote
kajkoowa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Pani bardzo miła i sympatyczna, ma pojęcie na temat psów, zapunktowała już u mnie faktem, że była na wystawie, dziś też miała być, ale wybierała się po Pixi ( chciała jechać pociągiem!). Sprawy potoczyły się tak, że Pixi zaliczyła wystawę ( i była bardzo grzeczna), a potem odwieźliśmy ją do DS. Kot zaniepokojony, Pixi zaniepokojona ( ale fakt, tyle wrażeń, była bardzo zmęczona). Jak dla mnie domek super. Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Kaja10014']Pani bardzo miła i sympatyczna, ma pojęcie na temat psów, zapunktowała już u mnie faktem, że była na wystawie, dziś też miała być, ale wybierała się po Pixi ( chciała jechać pociągiem!). Sprawy potoczyły się tak, że Pixi zaliczyła wystawę ( i była bardzo grzeczna), a potem odwieźliśmy ją do DS. Kot zaniepokojony, Pixi zaniepokojona ( ale fakt, tyle wrażeń, była bardzo zmęczona). Jak dla mnie domek super.[/QUOTE] Jeśli Ty tak oceniasz to już się cieszę...:lol::lol: Quote
kajkoowa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Romka']Jeśli Ty tak oceniasz to już się cieszę...:lol::lol:[/QUOTE] Ja podchodzę do adoptujących trochę nieufnie, z dystansem. Domek Piki zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, na pewno będzie tam szczęśliwa. Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Kaja10014']Ja podchodzę do adoptujących trochę nieufnie, z dystansem. Domek Piki zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, na pewno będzie tam szczęśliwa.[/QUOTE] Nie bała się zostać bez Ciebie? Quote
kajkoowa Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Romka']Nie bała się zostać bez Ciebie?[/QUOTE] Poszła do kuchni za kotem, który zagrodził jej wyjście - oboje bali się drgnąć. A my korzystając z chwili nieuwagi szybko się wymknęliśmy. Quote
mamanabank Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dopiero dotarłam, a tu takie wieści. Bardzo się cieszę :-) Quote
Romka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Kaja10014']Poszła do kuchni za kotem, który zagrodził jej wyjście - oboje bali się drgnąć. A my korzystając z chwili nieuwagi szybko się wymknęliśmy.[/QUOTE] Nie zapomnijcie o umowie... Quote
edzia.71 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Romka']Nie zapomnijcie o umowie...[/QUOTE] Kaja ma umowę. Quote
ss_monka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Witam Dziękuję za zaufanie dane mi z góry Pixi miewa się doskonale Jest bardzo mądrą i kochaną sunią Nie sposób jej nie kochac Dzis mialam nawet wrazenie ze sie usmiecha:P Bardzo chetnie chodzi na spacery Poniewaz mam urlop jestesmy na zewnatrz jakies 5 h dziennie:) Z kotem powoli sie zaprzyjaźniaja ale to raczej on bedzie rządził w tym zwiazku:) Ma juz wszytsko czego jej trzeba posłanie,miski, szelki, zapas nagród i piszczaca kaczuszke której wcale sie nie boi i obgryza jej nogi;)Zaadoptowała tez pare zabawek kocich Mysle ze nie ma co tak sie rozczulac nad wystraszonym pieskiem bo to jeszcze pogłebia jego lęki wiec traktuje normlanie jej strach i zauwazam ze juz chetniej wychodzi na spacery i podchodzi do piesków Nie reaguje tez juz gwałtownie na auta Jechala nawet tramwajem(wsiadła i wysiadła sama)Siedziala spokojnie na kolanach:) Byłysmy u weterynarza Chyba w piatek bedzie sterylka bo lekarz doradzil ze przed 1 rujką trzeba i ze ona jest juz gotowa Sika na mate to fakt ale mysle ze to nic strasznego i ze minie z czasem choc mysle ze kot jak dalej tak pojdzie to nauczy ja korzystac z kuwety bo tam juz wchodzi:P jak przywioze od rodziców aparat to wrzuce zdjecia Pozdrawiam i zycze wszytskim zaangazowanym w adopcje powodzenia w szukaniu nowych domów dla zwierzaków:) Quote
edzia.71 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Witamy Moniko gorąco na dogo! Bardzo sie cieszę, że Pixi już sie zadomowiła :lol: . Fajnie, że możecie pzebywac ze soba cały dzień. Ja cały czas myslę o moim skarbie. Tesknię za nia bardzo. :placz: Mam nadzieje, że steylizacja przebiegnie spokojnie. Czekam na wieści. Pozdrawiam:multi: Quote
kajkoowa Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 ss_monko co u Pixi? Patrzcie na co się natknęłam sprzątając pulpit :) Quote
Recommended Posts