Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamanabank']Niestety nie kojarzę nikogo. Kaju napiszesz? Myślę, że trzeba pisać do najbardziej aktywnych użytkowników, szczególnie na PWP.
A czy mogłabyś wykryć mi taką listę osób z Łodzi? (dla Słodzika i jego spotkania z behawiorystką)[/QUOTE]
Najbardziej aktywna jest faith35,ja napisałabym do niej...

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Niestety nie kojarzę nikogo. Kaju napiszesz? Myślę, że trzeba pisać do najbardziej aktywnych użytkowników, szczególnie na PWP.
A czy mogłabyś wykryć mi taką listę osób z Łodzi? (dla Słodzika i jego spotkania z behawiorystką)

Proszę bardzo

Poprosiłam desktopa o znalezienie osoby do wizyty, bo na labkowym jest dużo osób z Zielonej.
A, i dostałam email, jaka to jestem okrutna, bo wzięłam Pixi i ponieważ sika na mate chcę ją oddać. Jako, ze ostatnio lubię sobie podyskutować odpisałam

Posted

[quote name='Romka']Kaju czy Pani kontaktowała się jeszcze raz z Tobą?[/QUOTE]
Ze mną nie, bo nr tylko do ciebie Romciu. Ja jej mówiłam, ze skontaktuje sie z nią osoba od wizyty, Pani zceka na telefon od tej osoby.

Posted

[quote name='Kaja10014']Ze mną nie, bo nr tylko do ciebie Romciu. Ja jej mówiłam, ze skontaktuje sie z nią osoba od wizyty, Pani zceka na telefon od tej osoby.[/QUOTE]
Pytam bo nie mogę znależć w telefonie kontaktu do niej...

Posted

Pixi dokazuje i dogląda Sopla który l ma babeszje. Jest dość poważnie chory. Dostał wiele zastrzyków ale teraz ma dziwne dreszcze. Doszły wymioty. Jutro prawdopodobnie będzie kroplówka. Jeśli się nie polepszy to jeszcze dziś.:shake::-(

Posted

Przedwczoraj zadzwoniła do mnie pani z Łodzi,miła dziewczyna mieszkająca w bloku z kotem,chciała koniecznie obejrzeć Pixi...byłam poza domem więc obiecałam jej telefon za 2 godziny...ale pani nie mogła się doczekać i dzwoniła dalej...po wielu połączeniach od róznych ludzi(jakiś błąd w telefonie na Morusku)zadzwoniłam do pani i podałam nr do Edzi...i tak oto Pixi ma dom!KAJU,NAPISZ COŚ WIĘCEJ!

Posted

Pani bardzo miła i sympatyczna, ma pojęcie na temat psów, zapunktowała już u mnie faktem, że była na wystawie, dziś też miała być, ale wybierała się po Pixi ( chciała jechać pociągiem!). Sprawy potoczyły się tak, że Pixi zaliczyła wystawę ( i była bardzo grzeczna), a potem odwieźliśmy ją do DS. Kot zaniepokojony, Pixi zaniepokojona ( ale fakt, tyle wrażeń, była bardzo zmęczona). Jak dla mnie domek super.

Posted

[quote name='Kaja10014']Pani bardzo miła i sympatyczna, ma pojęcie na temat psów, zapunktowała już u mnie faktem, że była na wystawie, dziś też miała być, ale wybierała się po Pixi ( chciała jechać pociągiem!). Sprawy potoczyły się tak, że Pixi zaliczyła wystawę ( i była bardzo grzeczna), a potem odwieźliśmy ją do DS. Kot zaniepokojony, Pixi zaniepokojona ( ale fakt, tyle wrażeń, była bardzo zmęczona). Jak dla mnie domek super.[/QUOTE]
Jeśli Ty tak oceniasz to już się cieszę...:lol::lol:

Posted

[quote name='Romka']Jeśli Ty tak oceniasz to już się cieszę...:lol::lol:[/QUOTE]
Ja podchodzę do adoptujących trochę nieufnie, z dystansem. Domek Piki zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, na pewno będzie tam szczęśliwa.

Posted

[quote name='Kaja10014']Ja podchodzę do adoptujących trochę nieufnie, z dystansem. Domek Piki zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, na pewno będzie tam szczęśliwa.[/QUOTE]
Nie bała się zostać bez Ciebie?

Posted

[quote name='Romka']Nie bała się zostać bez Ciebie?[/QUOTE]
Poszła do kuchni za kotem, który zagrodził jej wyjście - oboje bali się drgnąć. A my korzystając z chwili nieuwagi szybko się wymknęliśmy.

Posted

[quote name='Kaja10014']Poszła do kuchni za kotem, który zagrodził jej wyjście - oboje bali się drgnąć. A my korzystając z chwili nieuwagi szybko się wymknęliśmy.[/QUOTE]
Nie zapomnijcie o umowie...

Posted

Witam
Dziękuję za zaufanie dane mi z góry
Pixi miewa się doskonale
Jest bardzo mądrą i kochaną sunią Nie sposób jej nie kochac Dzis mialam nawet wrazenie ze sie usmiecha:P
Bardzo chetnie chodzi na spacery Poniewaz mam urlop jestesmy na zewnatrz jakies 5 h dziennie:)
Z kotem powoli sie zaprzyjaźniaja ale to raczej on bedzie rządził w tym zwiazku:)
Ma juz wszytsko czego jej trzeba posłanie,miski, szelki, zapas nagród i piszczaca kaczuszke której wcale sie nie boi i obgryza jej nogi;)Zaadoptowała tez pare zabawek kocich
Mysle ze nie ma co tak sie rozczulac nad wystraszonym pieskiem bo to jeszcze pogłebia jego lęki wiec traktuje normlanie jej strach i zauwazam ze juz chetniej wychodzi na spacery i podchodzi do piesków Nie reaguje tez juz gwałtownie na auta Jechala nawet tramwajem(wsiadła i wysiadła sama)Siedziala spokojnie na kolanach:)
Byłysmy u weterynarza Chyba w piatek bedzie sterylka bo lekarz doradzil ze przed 1 rujką trzeba i ze ona jest juz gotowa Sika na mate to fakt ale mysle ze to nic strasznego i ze minie z czasem choc mysle ze kot jak dalej tak pojdzie to nauczy ja korzystac z kuwety bo tam juz wchodzi:P jak przywioze od rodziców aparat to wrzuce zdjecia Pozdrawiam i zycze wszytskim zaangazowanym w adopcje powodzenia w szukaniu nowych domów dla zwierzaków:)

Posted

Witamy Moniko gorąco na dogo! Bardzo sie cieszę, że Pixi już sie zadomowiła :lol: . Fajnie, że możecie pzebywac ze soba cały dzień. Ja cały czas myslę o moim skarbie. Tesknię za nia bardzo. :placz:
Mam nadzieje, że steylizacja przebiegnie spokojnie. Czekam na wieści. Pozdrawiam:multi: