edzia.71 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bidulki małe. Dlaczego one ciągle tam tkwią ?:-( Quote
Romka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Edzia mam śliczne szeleczki dla maluszków(2 pary)Mamanabank dała mi dziś...może kiedyś przydadzą się:razz:,dam Ci w sobotę...;) Quote
edzia.71 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Romka']Edzia mam śliczne szeleczki dla maluszków(2 pary)Mamanabank dała mi dziś...może kiedyś przydadzą się:razz:,dam Ci w sobotę...;)[/QUOTE] Suuuper. Już sie przydadzą bo Klarcia sie dusi na obróżce jak do kogoś leci.:loveu: Quote
edzia.71 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Suuuper. Już sie przydadzą bo Klarcia sie dusi na obróżce jak do kogoś leci.:loveu:Szeleczki są super, tylko Klarcia jest za dużą do nich dziewczynką.:placz: Mamonabank prosimy o allegro dla tych bąbli. Może w końcu znajda swojego ludzia.:modla: Quote
kinia098 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przepraszam :oops: Staruszek Dan już ponad pół roku czeka w hoteliku na dom ! Ze względu na wiek pewnie jeszcze tam trochę posiedzi :-( Ma 110zł stałych deklaracji, a miesięcznie potrzebne jest 200zł. Brakuje więc jeszcze tylko/aż ? 90zł ! Prosimy, dorzuć piątaka ! :loveu::loveu::loveu: -> http://www.dogomania.pl/threads/186633-B.schorowany-i-stary-ASTEK-w-schronisku-!-Potrzebny-spokojny-k%C4%85t-na-stare-lata-!?p=14781803#post14781803 Zapraszam również na wątek starej, schorowanej suni, która cały czas podupada na zdrowiu i potrzebuje pieniędzy na leki :( -> http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-smutna..SPOWODOWA%C5%81A-WYPADEK-!-UCIEK%C5%81A-Z-DT!-S%C5%82awno-okolice Quote
Romka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='edzia.71']Szeleczki są super, tylko Klarcia jest za dużą do nich dziewczynką.:placz: Mamonabank prosimy o allegro dla tych bąbli. Może w końcu znajda swojego ludzia.:modla:[/QUOTE] Oj,bardzo mi przykro,Klarcia jest jednak juz dużą dziewczynką...rozmawiłam wczoraj z Mamanabank o allegro,pamieta i zrobi na pewno...jest chora,była wczoraj u lekarza i musi trochę nabrać sił,obiecała na pewno... Quote
mamanabank Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Tak jest, najszybciej jak to możliwe zrobię ogłoszenie. Quote
Romka Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A co do szeleczek,to uważam edzia,ze jeszcze Ci się przydadzą...coś mi się wydaje,ze nie raz będziesz domem tymczasowym dla szczeniaczków... Quote
edzia.71 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Romka']A co do szeleczek,to uważam edzia,ze jeszcze Ci się przydadzą...coś mi się wydaje,ze nie raz będziesz domem tymczasowym dla szczeniaczków...[/QUOTE] :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
edzia.71 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Dzisiaj poszedł do domku jasny maluszek. Znalazł dom u młodych ludzi. Adopcja prosto ze schroniska. Ma być na podwórku. Mam tylko nadzieje, że dopóki nie urośnie będzie jednak w ciepłym domku.Powodzenia Lucky;) Quote
mamanabank Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1448590875 Szczuraszki maja allegro. Mam nadzieję, że tym razem telefon będzie dzwonił... Quote
perdusia1 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzisiaj maleńkie dziewczynki wyprzytulane zostały, a potem strasznie piszczały, moje biedactwa. Quote
edzia.71 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Maluszeczki troszkę dzisiaj pobiegały i chyba troszkę utykają . Myślę, że przy zeskakiwaniu ze swojej "budki" może źle stanęły. Perdusia z Zuzia wymiziały je i dostały mnóstwo buziaczków od suń. Strasznie beczały gdy zostały znowu zamknięte.:-( Quote
mamanabank Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Kurka, nawet pół telefonu o szczeniaki!!! Quote
Romka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 edzia.71 napisał(a):Maluszeczki troszkę dzisiaj pobiegały i chyba troszkę utykają . Myślę, że przy zeskakiwaniu ze swojej "budki" może źle stanęły. Perdusia z Zuzia wymiziały je i dostały mnóstwo buziaczków od suń. Strasznie beczały gdy zostały znowu zamknięte.:-( Biedne niuńki,choć buziaki od ludzi i suczek dostały... Quote
kajkoowa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 mamanabank napisał(a):Kurka, nawet pół telefonu o szczeniaki!!! Ani o Klarę, ani o Milusia i Miłkę, ani o te... Nie wiem, co się dzieje... Quote
mamanabank Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nie mogę znieść tej ciszy... dzieciaki do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sylwiaso Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Wiosna przychodż jak najszybciej!!!!!jutro zobaczymy maluszki! Quote
mamanabank Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Kaja10014 napisał(a):Ani o Klarę, ani o Milusia i Miłkę, ani o te... Nie wiem, co się dzieje... Tak zwana nadpopulacja, a co za tym idzie zagrożenie bezdomnością, pamiętacie Abi? Dorosła w schronisku, od szczeniaka... Dlatego jestem chora na punkcie sterylizacji i kastracji. Quote
kajkoowa Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 mamanabank napisał(a):Tak zwana nadpopulacja, a co za tym idzie zagrożenie bezdomnością, pamiętacie Abi? Dorosła w schronisku, od szczeniaka... Dlatego jestem chora na punkcie sterylizacji i kastracji. Jakbym miała nie pamiętać mojej księżniczki:loveu: Sterylizacja to też mój czuły punkt, jak moi koledzy w klasie opowiadają jak to przyszła na podwórko sunia, samochód zrobił z niej naleśnika wieć wzięli szczeniaka od sąsiada, którego spotkało to samo i taka niekończąca się opowieść. Próbowałam już z nimi rozmawiać na ten temat ale to tak jak mówić do ściany. Sunieczki dziś sobie biegały przez cały czas. ;) Quote
Figafiga Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Podniosę wolną chwilką śliczne maluchy! Quote
edzia.71 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Maluszki jesteście przesłodkie. Gdzie Wasze domki:angryy: Quote
Recommended Posts