Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia cała i zdrowa Jeszcze nie wysterylizowana Poczytalam cały watek i jakbym czytala o innym psiaku Prawie niczego juz sie nie boi (poza duzymi psami, no chyba ze to psy znajome wtedy je zaczepia:) Ze spaceru nie mozna jej do domu zagonic Siada przed klatką robi spanielowate oczy i udaje ze nic nie słyszy:), choc jestesmy czasem w parku nawet 2, 5 h
Po parku biega juz zupełnie bez smyczy Bawi sie z psiakami Podbiega do wszystkich, obwąchuje zwlaszcza dzieci ale pilnuje sie i wystarczy ze raz ja zawołam i pędzi jak szalona Nauczyła sie aportowac W ogóle jest posłuszna i uczy sie wszytskiego niesamowicie szybko Ostatnio tak hasala w trawie ze przywalila z rozpedu w moja noge:) Czasem sie zapedza i biegnie przed siebie ale wtedy jej uciekam i zawsze wraca Park jest ogromny wiec nie ma niebezbieczenstwa ze wybiegnie na ulice itp
W domu juz sie nie zalatwia w ogóle od dłuzszego czasu Zwinełam dywany chodniki Mate przy niej wyrzuciłam do smietnika i teraz jak potrzebuje wyjsc piszczy pod drzwiami albo zanosi tam kość Bardzo chce zaprzyjaznic sie z kotem Wygryza mu futerko liże go a on niestety prycha i jeszcze nie ma ochoty na takie pieszczoty:P
Jest o niego zazdrosna i gdy tylko wejdzie na kolana ona tez sie pcha:)
Jutro postaram sie wrzucic zdjecia plenerowe
To najmądrzejszy i najsliczniejszy psiak jakiego widziałam:)
Pozdrawiam

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ss_monka napisał(a):
...
To najmądrzejszy i najsliczniejszy psiak jakiego widziałam:)
Pozdrawiam

Nie ma innej opcji. Całe szczęście, że ten nasz mały cudak w końcu chłonie świat całą sobą. Przy takiej właścicielce nie ma innej opcvji , żeby nie wracac na zawołanie ;)
Czekam z niecierpliwością (chociaż już nie wiem czy chcę...) na zdjęcia. Buziaczki dla słodziaczki:buzi:

Posted

ss_monka napisał(a):
hehe dokładnie Miała juz dosyć a jęzor był po kolacji:) Teraz mam aparat w domu więc bede jej robiła zdjecia bo jest bardzo wdziecznym obiektem:)

Koniecznie! Mały słodziak! Dużo buziaczków dla dwóch małych pysiaczków.:buzi:

Posted

U nas to jej ulubione zajęcie

Skąd ja znam ten wzrok wpatrzony w miseczkę.

Zdjęcia są wspaniałe. Rozpieszczacie nas takimi widokami.:multi:
Gorąco pozdrawiamy:lol: