Soema Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='missieek']nikt nic nie wie? jakby suczka tam byla to by mogla trafic pod opieke boksiowej fundacji, moze ktos da rade sprawdzic?[/QUOTE] Suka jest, kwarantanna się kończy 14tego. Dziś się w końcu dodzwoniłam. Dziękuję Ci bardzo za pomoc. Quote
Dorothy Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 prosze o pomoc w szukaniu domu dla szczeniat!!! http://www.dogomania.pl/threads/219420-Szczeni%C4%99ta-ocalone-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-szukaj%C4%85-domu-potrzebne-og%C5%82oszenia!! Quote
marra Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Witajcie, chciałabym Was zaprosić na świąteczny bazarek, pozostały już tylko 4 dni, do kupienia książki, kartki świąteczne i nie tylko a nawet sianko pod wigilijny obrus :) to wszystko dla podopiecznych z Szarej Przystani http://www.dogomania.pl/threads/218656-Kartki-kalendarze-sianko-pod-obrus-książki-i-inne-dla-quot-Szarej-Przystani-quot-!!do-15.12 Quote
aganiechaa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Dziewczyny mam pytanie, w tamtym tygodniu przywieziono z Wapienicy (Cieszyńska) czekoladowego starszego labradora czy możecie przy okazji jak będziecie sprawdzić czy na pewno go odebrał właściciel, bo taką informację mi podają a jest osoba zainteresowana tym psem. Będę wdzięczna za pomoc. Quote
Vilena Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='aganiechaa']Dziewczyny mam pytanie, w tamtym tygodniu przywieziono z Wapienicy (Cieszyńska) czekoladowego starszego labradora czy możecie przy okazji jak będziecie sprawdzić czy na pewno go odebrał właściciel, bo taką informację mi podają a jest osoba zainteresowana tym psem. Będę wdzięczna za pomoc. Kurcze, dzisiaj byłam w schronie, szkoda, że nie widziałam wcześniej Twojego postu :/ Taka śliczna biała dziewczyna wpadła mi w oko, sunia rewelka! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Uwaga Psiarze z Bielska-Białej!!! W okolicy bielskiego lotniska pojawił się truciciel - potwierdzono już dwa psie zgony w okrutnych męczarniach. Uważajcie na swoje psiaki, trutki mogą być rozłożone w różnej postaci! Quote
Vilena Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 [quote name='Soema']Vilena widziałaś bokserkę? Tym razem nie szłam do "rasowców". Ale ona tam jest na pewno. [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Uwaga Psiarze z Bielska-Białej!!! W okolicy bielskiego lotniska pojawił się truciciel - potwierdzono już dwa psie zgony w okrutnych męczarniach. Uważajcie na swoje psiaki, trutki mogą być rozłożone w różnej postaci! Dzięki za info. Quote
Soema Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kiedy ktoś tam będzie? Dostałam zdjęcia, ale to nie ona.... Quote
Vilena Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Soema napisał(a):Kiedy ktoś tam będzie? Dostałam zdjęcia, ale to nie ona.... Nie ona? Cholerka :/ Nie wiem kiedy znowu tam będę, ciężko mi powiedzieć :( Quote
Soema Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Vilena napisał(a):Nie ona? Cholerka :/ Nie wiem kiedy znowu tam będę, ciężko mi powiedzieć :( No to jest kundel... nie bokser :shake: pracownicy powiedzieli, że to ona... eh. Quote
Figanna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 szukam starszej suni - pudelki, dla starszej pani z będzina, info na pw. Quote
Vilena Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Cioteczki oto mój artykuł: http://www.radiobielsko.pl/przygarni...psuedohodowcom Zachęcam do przeczytania :smile: Quote
Soema Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Prawdopodobnie jedziemy jutro do schroniska po bokserkę, coś komuś trzeba? Quote
kanna Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 jakby coś łyżwo-kłapouchowego.......... Quote
Soema Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 kanna napisał(a):jakby coś łyżwo-kłapouchowego.......... Zrobić zdjęcia, czy Ci przywieźć? ;) a tak serio... można tam robić zdjęcia? Ostatnio mi w kilku odmówiono.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Soema napisał(a):Zrobić zdjęcia, czy Ci przywieźć? ;) a tak serio... można tam robić zdjęcia? Ostatnio mi w kilku odmówiono.. Kiedyś, jak jeździłam tam sama to kategorycznie zabroniono robić zdjęć. Teraz, jak jeździmy jako fundacja to nie ma z tym najmniejszego problemu. Vilena jak widać też nie dostała zakazu. Więc myślę, że śmiało. Aczkolwiek zawsze lepiej spytać. Quote
Vilena Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Soema napisał(a):Zrobić zdjęcia, czy Ci przywieźć? ;) a tak serio... można tam robić zdjęcia? Ostatnio mi w kilku odmówiono.. Ja podobnie jak pinczerka_i_Gizmo jako przedstawiciel organizacji mogę robić zdjęcia. Słyszałam, że nie pozwalają właśnie wszystkim, ale nie wiem. Zapytaj, myślę, że nie powinno być problemu :) Quote
Soema Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Na razie to się nam wykorzenił DT i nie wiem czy pojadę :( bokserkę na dniach ma zabrać inna fundacja. Quote
_bubu_ Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kiedyś, jak jeździłam tam sama to kategorycznie zabroniono robić zdjęć. Teraz, jak jeździmy jako fundacja to nie ma z tym najmniejszego problemu. Vilena jak widać też nie dostała zakazu. Więc myślę, że śmiało. Aczkolwiek zawsze lepiej spytać. dokładnie , zawsze lepiej zapytać bo wypada po prostu , ale teraz raczej wszystkim pozwalają , nie słyszałam aby ktoś miał z tym problem. Quote
ewunian Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 nie jestem przedstawicielką żadnej fundacji, ale mi też pozwolono zrobić zdjęcia (może ze wzgl. na baaaardzo młody wygląd? Nie wiem...), tak że po zapytaniu chyba pozwolą... Quote
BUDRYSEK Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 szukam pomocy dla staruszka ONka!!! niedaleko Chirona w BB, ul.Lipnicka,mieszka Onek staruszek, ma problemy ze stawami, prawie sie nie podnosi i pewnie jeszcze inne tez wlasciciel to bity wiesniak, morde drze na calego, ale jak sie na niego ryknie to troche stopuje Onka trzeba zabrac do weta, najlepiej przez dzien jak jest jasno, ja zanim dojade do BB to juz jest ciemno...moze ktos pomoc? mam nadzieję, ze jeszcze zyje warunki ma masakryczne + łancuch bardzo proszę o pomoc dla Niego Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [FONT=Bookman Old Style]Zaginął owczarek niemiecki, suczka imieniem Emi, wiek około 1,5 roku[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Zaginęła przed świętami z działki położonej w Jaworzu Dolnym przy ul. Jesionowej[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]W załączeniu jedyne zdjęcia jakie posiadam. Suka była rasowa, miała wytatuowany w uchu numer B573[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Oczywiście dla znalazcy przewidziana nagroda [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]kontakt- 665 392 170[/FONT] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Figanna Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 staruszek Onek..warunki bytowania podchodzące pod ustawę.. brak miski z woda (czymkolwiek), krotki łańcuch z którego pewnie jest nie spuszczany, rażące zaniedbanie stanu zdrowia. konieczna interwencja. jeżeli właściciel nie będzie chciał współpracować to psa trzeba odebrać. może fundacja zmieńmy los jakoś pomoże, doradzi? nie mam doświadczenia w interwencjach.. na pewno trzeba bedzie zawiadomić straz miejską.. Quote
Vilena Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Po moich ostatnich przygodach z policją i strażą miejską w Bielsku mogę powiedzieć jedno - szkoda czasu. Trzeba iść do Powiatowego Inspektoratu Weterynarii, ale najlepiej od razu mieć gotowe PISMO bo trzeba takie złożyć i powinni pomóc. Quote
Recommended Posts