Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='missieek']nikt nic nie wie? jakby suczka tam byla to by mogla trafic pod opieke boksiowej fundacji, moze ktos da rade sprawdzic?[/QUOTE]
Suka jest, kwarantanna się kończy 14tego. Dziś się w końcu dodzwoniłam. Dziękuję Ci bardzo za pomoc.

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mam pytanie, w tamtym tygodniu przywieziono z Wapienicy (Cieszyńska) czekoladowego starszego labradora czy możecie przy okazji jak będziecie sprawdzić czy na pewno go odebrał właściciel, bo taką informację mi podają a jest osoba zainteresowana tym psem. Będę wdzięczna za pomoc.

Posted

[quote name='aganiechaa']Dziewczyny mam pytanie, w tamtym tygodniu przywieziono z Wapienicy (Cieszyńska) czekoladowego starszego labradora czy możecie przy okazji jak będziecie sprawdzić czy na pewno go odebrał właściciel, bo taką informację mi podają a jest osoba zainteresowana tym psem. Będę wdzięczna za pomoc.
Kurcze, dzisiaj byłam w schronie, szkoda, że nie widziałam wcześniej Twojego postu :/

Taka śliczna biała dziewczyna wpadła mi w oko, sunia rewelka!

Posted

[quote name='Soema']Vilena widziałaś bokserkę?
Tym razem nie szłam do "rasowców". Ale ona tam jest na pewno.

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Uwaga Psiarze z Bielska-Białej!!!

W okolicy bielskiego lotniska pojawił się truciciel - potwierdzono już dwa psie zgony w okrutnych męczarniach. Uważajcie na swoje psiaki, trutki mogą być rozłożone w różnej postaci!

Dzięki za info.

Posted

Soema napisał(a):
Kiedy ktoś tam będzie? Dostałam zdjęcia, ale to nie ona....

Nie ona? Cholerka :/ Nie wiem kiedy znowu tam będę, ciężko mi powiedzieć :(

Posted

Vilena napisał(a):
Nie ona? Cholerka :/ Nie wiem kiedy znowu tam będę, ciężko mi powiedzieć :(

No to jest kundel... nie bokser :shake: pracownicy powiedzieli, że to ona... eh.

Posted

kanna napisał(a):
jakby coś łyżwo-kłapouchowego..........

Zrobić zdjęcia, czy Ci przywieźć? ;)
a tak serio... można tam robić zdjęcia? Ostatnio mi w kilku odmówiono..

Posted

Soema napisał(a):

Kiedyś, jak jeździłam tam sama to kategorycznie zabroniono robić zdjęć. Teraz, jak jeździmy jako fundacja to nie ma z tym najmniejszego problemu. Vilena jak widać też nie dostała zakazu. Więc myślę, że śmiało. Aczkolwiek zawsze lepiej spytać.

Posted

Soema napisał(a):

Ja podobnie jak pinczerka_i_Gizmo jako przedstawiciel organizacji mogę robić zdjęcia. Słyszałam, że nie pozwalają właśnie wszystkim, ale nie wiem. Zapytaj, myślę, że nie powinno być problemu :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Kiedyś, jak jeździłam tam sama to kategorycznie zabroniono robić zdjęć. Teraz, jak jeździmy jako fundacja to nie ma z tym najmniejszego problemu. Vilena jak widać też nie dostała zakazu. Więc myślę, że śmiało. Aczkolwiek zawsze lepiej spytać.

dokładnie , zawsze lepiej zapytać bo wypada po prostu , ale teraz raczej wszystkim pozwalają , nie słyszałam aby ktoś miał z tym problem.

Posted

nie jestem przedstawicielką żadnej fundacji, ale mi też pozwolono zrobić zdjęcia (może ze wzgl. na baaaardzo młody wygląd? Nie wiem...), tak że po zapytaniu chyba pozwolą...

• 2 weeks later...
Posted

szukam pomocy dla staruszka ONka!!!

niedaleko Chirona w BB, ul.Lipnicka,mieszka Onek staruszek, ma problemy ze stawami, prawie sie nie podnosi i pewnie jeszcze inne tez
wlasciciel to bity wiesniak, morde drze na calego, ale jak sie na niego ryknie to troche stopuje
Onka trzeba zabrac do weta, najlepiej przez dzien jak jest jasno, ja zanim dojade do BB to juz jest ciemno...moze ktos pomoc?
mam nadzieję, ze jeszcze zyje
warunki ma masakryczne + łancuch

bardzo proszę o pomoc dla Niego

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[FONT=Bookman Old Style]Zaginął owczarek niemiecki, suczka imieniem Emi, wiek około 1,5 roku[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]Zaginęła przed świętami z działki położonej w Jaworzu Dolnym przy ul. Jesionowej[/FONT]
[FONT=Bookman Old Style]W załączeniu jedyne zdjęcia jakie posiadam. Suka była rasowa, miała wytatuowany w uchu numer B573[/FONT]

[FONT=Bookman Old Style]Oczywiście dla znalazcy przewidziana nagroda [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT]

[FONT=Bookman Old Style]kontakt- 665 392 170[/FONT]

Posted

staruszek Onek..warunki bytowania podchodzące pod ustawę.. brak miski z woda (czymkolwiek), krotki łańcuch z którego pewnie jest nie spuszczany, rażące zaniedbanie stanu zdrowia. konieczna interwencja. jeżeli właściciel nie będzie chciał współpracować to psa trzeba odebrać. może fundacja zmieńmy los jakoś pomoże, doradzi? nie mam doświadczenia w interwencjach..
na pewno trzeba bedzie zawiadomić straz miejską..

Posted

Po moich ostatnich przygodach z policją i strażą miejską w Bielsku mogę powiedzieć jedno - szkoda czasu.
Trzeba iść do Powiatowego Inspektoratu Weterynarii, ale najlepiej od razu mieć gotowe PISMO bo trzeba takie złożyć i powinni pomóc.