Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skopiowane :
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ce*l*rek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

• 2 weeks later...
Posted

husky i malamutów nie ma akurat. ta mała biała znalazła dom.

Szukam kogoś kto mógłby tymczasowo przetrzymać Bellę z bielskiego schroniska przez okres ok 2 tygodni na czas przygotowania do adopcji. Sterylizacji i wcześniej podleczenia wątroby. Czeka na nią dom.
Z powodu ogromnych długów mamy problem z opłaceniem hotelu. Teraz jest w lecznicy.

Posted

na wątku FZL pisze że ludzie dowiedziawszy się że psiaki są w schronisku, to tylko piszą "Gdzie to schronisko, chętnie pieska zabiorę" i tyle w temacie... jak to będzie adopcja schroniskowa, to z psiakami może być krucho... :(

Posted

ewunian napisał(a):
na wątku FZL pisze że ludzie dowiedziawszy się że psiaki są w schronisku, to tylko piszą "Gdzie to schronisko, chętnie pieska zabiorę" i tyle w temacie... jak to będzie adopcja schroniskowa, to z psiakami może być krucho... :(

To , że tak piszą nic jeszcze nie znaczy.
W ogłoszeniach wystawianych na FZL nigdy nie podajemy lokalizacji schroniska ani nie podajemy jej telefonicznie zanim nie odbędzie się wizyta przedadopcyjna.

A spanielek na dniach jedzie do domu :) Jest juz po kastracji.

Posted

Zapisuję, chętnie cioteczki wpadnę i porobię zdjęcia psiakom takie ładne do ogłoszeń :)
Pomogę naszym Bielskim psiakom!
Wieć zapisuje....

I cieszę się, że widzę tutaj nasze Bielskie schronisko :)

• 3 weeks later...
Posted

Posłuchajcie, jak będę mieć czas jutro (nie obiecuję), po południu mogę podskoczyć do schroniska w BB i obfocić (tylko komórką) psy tam przebywające...
Zwrócić uwagę na jakieś konkretne "rasy"? No i czy tam można spokojnie fotografować?

Posted

ewunian napisał(a):
Posłuchajcie, jak będę mieć czas jutro (nie obiecuję), po południu mogę podskoczyć do schroniska w BB i obfocić (tylko komórką) psy tam przebywające...
Zwrócić uwagę na jakieś konkretne "rasy"? No i czy tam można spokojnie fotografować?

Ja robiłam zdjęcia bez problemu.
Zerknij czy nie ma jakiegoś dalmatyńczyka jeśli możesz ;)