Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alinko jak Ci pasuje w poniedziałek to nie ma sprawy. Panowie są tu do 15, więc można psiaka zabrać. Tylko że pewnie to trzeba się wczesniej umówić u fryzjera?

Beza po kwarantannie, zaszczepiona i zaczipowana. Może lecieć do domku;)

Posted

Umówiona na wtorek bo ja na poniedziałek mam umówionych 2 nowych podatników, może uratuje to biuro.
Wpadne dziś do niej jesli można wyjde na spacer żebym wiedziała co fryzjerce powiedzieć no i coś więcej o niej wiedzieć. Do ogłoszeń.

Posted

Byłam dziś u niej. Wzięlam taborecik puściłam ją z klatki i obserwowałam. Jest sympatyczna, lubi sie przytulać. Ale jest pełna energii i chęci pobiegania skakania. Czy to wynik kojca czy ogólnie charakteru sprawdze we wtorek na spacerze. Zero agresji póki co i mam nadzieję, że tak będzie. Chyba niewiele umie a może z tej radości chwili wolności nie reagowała na nic. Dała sobie zapiąć obroże, czekała aż wyjdzie ale dziś z nią nie spacerowałam. Przybiegała do mnie kładla głowe i znów skakała, zerkała przez okno obwąchała inne psy w klatce. Nie szczekała. Zaraz wrzuce kilka zdjęć.