Aimez_moi Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Bezuchna......:) pokazujmy sie wszystkim......:) Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ostatnio inna Beza , sunia w typie ast, znalazła po chwilach naszych zwątpień cudny domek w Zgorzelcu , myślę że imie ma czar w sobie i niebawem wasza Bezuchna też domek znajdzie , bo piękna jest (kolorystycznie jak ta asteczka Beza ) Quote
shanti Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Beza właśnie jedzie do domku:lol: Bardzo mili państwo. Domek z ogródkiem, wielopokoleniowa rodzinka, dwie dziewczynki już czekają na psiaka. Miała być Łezka, Beza była druga w kolejce, ale jednak bardziej przypadła do gustu. Powodzenia Bezuchna!:lol: Państwo trafili z ogłoszeń, więc Cioteczki dobra robota!:loveu: Quote
alina71 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 No nie chyba się popłacze. :) Ale cudnie. :) Quote
Aimez_moi Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja juz rycze...... Bezuchna .....:):) duzo szczescia malenstwo......:):) Quote
monika55 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Poważnie??? Jak sie ciesze.:multi::loveu: Quote
shanti Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dałam adres mailowy, poprosiłam o relacje i zdjęcia. Mam nadzieje, że dostanę. Quote
alina71 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Shanti mówiła, że fajni ludzie. Cieszę się. Ja wiem, że fryzura specyficzna, sama byłam zaskoczona ;) ;") ale najważniejsze, że wycięte wszystkie kotłuny, dwa razy wykąpana, pazury obcięte. Po prostu czyściutka. Jak państwo będą chcieli kudełki to odrosną. :) Wszystkiego dobrego Beziu. Quote
Recommended Posts