Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za miłe słowa ;)

Luzia&Funia napisał(a):
Agatko jakiś rasowiec wkradł Ci się na fotki :cool3:

A no wkradł bo to był wspólny spacerek :loveu:

baffi2 napisał(a):
agaciaaa gdzie macie taki fajny teren? :cool3:

to nasz Sokólski zalew :)

Ślicznie Tinka wyszła :loveu:

Posted

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa :loveu:

Dinka napisał(a):
Prosze, prosze,a ale w zamian chce wiecej zdjec Tinki, Twardziela, Wiki... x)

Wszystko w swoim czasie :loveu: A Wiktorii nie bedę tu wstawiać bo to galeria kundelków a nie dachowców :loveu:

Posted

Dinka napisał(a):
Mi to mowisz?! Moja Dinka ma 14 lat! Mozliwe, ze to sa ostatnie dni mojewgo ukochanego, pierwszego psa, ktory jest starszy od emnie! Jak bylam noworodkiem to ona miala juz ok. 1 lub 2 lata...! :-(:-(

No, a mój Welwet ma już 16 lat. I też jest rok, właściwie półtora ode mnie starszy. Ale kondycja nadal dobra ;)

Posted

Dinka napisał(a):
Sliczna ta twoja Sherry i Niunia.. xD Tak je uczysz komend? :razz::razz: Jestem pelna podziwu dla Ciebie..xD

Dzieki!! Niunia zna "hop" i takie inne, to Sherry ucze skakac. moze sie tam w srode znow wybierzemy ;)

Posted

Dzieki!!
Bylam dzis w innym miescie z Sherry na plazy dla psiakow - taki specjalny teren - ciezko bylo jej sie przekonac lapki zamoczyc, jak juz troche wchodzila to inne psy - znany teren i odwiedzany - jej przeszkadzaly a ona sie ich bala i przerazliwie szczekala :( potem jeszcze wiecej ludzi nadeszlo wiec czas byl sie zbierac..

Sama to tylko jednego psa moge gdzies wziac to mam nadzieje ze bede miec jutro sile wziac Niunie w to samo miejsce a Sherry zostanie w domu (tak jak dzis Niunia zostala)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...