Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dinka']Jaki sliczny Hemilton..xD
:loveu::loveu:
Wiosna tez sliczna.. Chyba najpiekniejsze zdjecie wiosny jakie widzialam..:p
Misiowy ukłon w podziękowaniu...

Posted

Sara vs Zielony genialne!
Wypadałby żebym ja dodała trochę zdjęć kudłatej:)
Reszta zdjęć tez śliczna

Posted

Talia napisał(a):
Sara vs Zielony genialne!
Wypadałby żebym ja dodała trochę zdjęć kudłatej:)
Reszta zdjęć tez śliczna

Dzięki :)

No przydałyby sie jakieś fotki :razz:

Posted

Jeeeeee...:crazyeye: Ile tu nowości :multi: Śliczne kundelki !
Deer - masz nowy avatarek ! Ja też pomyślę o nowym avatarku i banerku ... Może jakiś wiosenno-letni :loveu:
Mnie się zepsuł aparat, z którym chodziłam do parku z Dindkiem ! Był taki w sam raz na takie spacerki, bo mały ; mogłam go do kieszeni nawet włożyć :-( Drugiego mi szkoda, bo na tych spacerach różne przygody są nieraz ...
Ale narazie Dindek jest fotkowany na balkonie :eviltong: i w domu... (narazie )!

Posted

[quote name='agaciaaa']Dawno już Dindusia nie było :loveu:
No tak ... tutaj dawno ... ;) A ty też jeszcze jeszcze nie śpisz ??
PS.: jeszcze muszę koniecznie dodać: co widzę ten twój avatarek - to nie mogę się napatrzeć ! Taki faaajny nochalek !
Fajna fotka ...

Posted

[quote name='halgre58']No tak ... tutaj dawno ... ;) A ty też jeszcze jeszcze nie śpisz ??
PS.: jeszcze muszę koniecznie dodać: co widzę ten twój avatarek - to nie mogę się napatrzeć ! Taki faaajny nochalek !
Fajna fotka ...

A no nie śpie ;) ale planuje zaraz udać sie do łóżeczka ;)

Dziękuje! Też mi sie bardzo ta fotka podoba :loveu:

Specjalnie dla Ciebie;) Śpiąca królewna :loveu::loveu:

Posted

Jejku...! dziękuję ! Sarunia jest śliczna - to wiemy bez dwóch zdań ! A ta fotka baaardzo mi się podoba :loveu::loveu::loveu:
Czy te nasze psiurki sobie zdają sprawę z tego, że my ich tak uwieczniamy na fotach, wklejamy do różnych galerii itd., itp. ?
Ja od urodzenia nie miałam tylu zdjęc - co teraz mój Dinduś - hahaha...

Posted

[quote name='halgre58']Jejku...! dziękuję ! Sarunia jest śliczna - to wiemy bez dwóch zdań ! A ta fotka baaardzo mi się podoba :loveu::loveu::loveu:
Czy te nasze psiurki sobie zdają sprawę z tego, że my ich tak uwieczniamy na fotach, wklejamy do różnych galerii itd., itp. ?
Ja od urodzenia nie miałam tylu zdjęc - co teraz mój Dinduś - hahaha...

To chyba dobrze, że nie zdają sobie sprawy :evil_lol: jak np. wstawiamy głupie miny :evil_lol:
U mnie tak samo, w ogóle ogromna większość zdjęć na komputerze to zdjęcia Sary :loveu: nie pamiętam już kiedy sobie fotke robiłam, ale Sarze to cykam codziennie :lol:

Lece już spać, dobranoc :hand:

Posted

A może jednak dobrze, gdyby wiedziały ? Byłyby może zadowolone... Albo zarozumiałe ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No to różowych snów ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Nie, czekała aż rzuce jej piłke :razz:

Aha :loveu: W sumie nie ważne jedno jest pewne wyszła na zdjęciu rewelacyjnie :loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...