Dinka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Jaki sliczny Hemilton..xD :loveu::loveu: Wiosna tez sliczna.. Chyba najpiekniejsze zdjecie wiosny jakie widzialam..:p
INU Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Dinka']Jaki sliczny Hemilton..xD :loveu::loveu: Wiosna tez sliczna.. Chyba najpiekniejsze zdjecie wiosny jakie widzialam..:p Misiowy ukłon w podziękowaniu...
agaciaaa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/4706/ukonnc2.jpg śliczny :):)
Talia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Sara vs Zielony genialne! Wypadałby żebym ja dodała trochę zdjęć kudłatej:) Reszta zdjęć tez śliczna
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Talia napisał(a):Sara vs Zielony genialne! Wypadałby żebym ja dodała trochę zdjęć kudłatej:) Reszta zdjęć tez śliczna Dzięki :) No przydałyby sie jakieś fotki :razz:
INU Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agaciaaa']http://img519.imageshack.us/img519/4706/ukonnc2.jpg śliczny :):) Dzięki:-).
Illusion Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Piękny psiak :) Ja również jestem posiadaczką kundelka, a zobaczyć go można w galerii (bannerek w podpisie).
halgre Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jeeeeee...:crazyeye: Ile tu nowości :multi: Śliczne kundelki ! Deer - masz nowy avatarek ! Ja też pomyślę o nowym avatarku i banerku ... Może jakiś wiosenno-letni :loveu: Mnie się zepsuł aparat, z którym chodziłam do parku z Dindkiem ! Był taki w sam raz na takie spacerki, bo mały ; mogłam go do kieszeni nawet włożyć :-( Drugiego mi szkoda, bo na tych spacerach różne przygody są nieraz ... Ale narazie Dindek jest fotkowany na balkonie :eviltong: i w domu... (narazie )!
halgre Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agaciaaa']Dawno już Dindusia nie było :loveu: No tak ... tutaj dawno ... ;) A ty też jeszcze jeszcze nie śpisz ?? PS.: jeszcze muszę koniecznie dodać: co widzę ten twój avatarek - to nie mogę się napatrzeć ! Taki faaajny nochalek ! Fajna fotka ...
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='halgre58']No tak ... tutaj dawno ... ;) A ty też jeszcze jeszcze nie śpisz ?? PS.: jeszcze muszę koniecznie dodać: co widzę ten twój avatarek - to nie mogę się napatrzeć ! Taki faaajny nochalek ! Fajna fotka ... A no nie śpie ;) ale planuje zaraz udać sie do łóżeczka ;) Dziękuje! Też mi sie bardzo ta fotka podoba :loveu: Specjalnie dla Ciebie;) Śpiąca królewna :loveu::loveu:
halgre Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Jejku...! dziękuję ! Sarunia jest śliczna - to wiemy bez dwóch zdań ! A ta fotka baaardzo mi się podoba :loveu::loveu::loveu: Czy te nasze psiurki sobie zdają sprawę z tego, że my ich tak uwieczniamy na fotach, wklejamy do różnych galerii itd., itp. ? Ja od urodzenia nie miałam tylu zdjęc - co teraz mój Dinduś - hahaha...
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='halgre58']Jejku...! dziękuję ! Sarunia jest śliczna - to wiemy bez dwóch zdań ! A ta fotka baaardzo mi się podoba :loveu::loveu::loveu: Czy te nasze psiurki sobie zdają sprawę z tego, że my ich tak uwieczniamy na fotach, wklejamy do różnych galerii itd., itp. ? Ja od urodzenia nie miałam tylu zdjęc - co teraz mój Dinduś - hahaha... To chyba dobrze, że nie zdają sobie sprawy :evil_lol: jak np. wstawiamy głupie miny :evil_lol: U mnie tak samo, w ogóle ogromna większość zdjęć na komputerze to zdjęcia Sary :loveu: nie pamiętam już kiedy sobie fotke robiłam, ale Sarze to cykam codziennie :lol: Lece już spać, dobranoc :hand:
halgre Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A może jednak dobrze, gdyby wiedziały ? Byłyby może zadowolone... Albo zarozumiałe ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to różowych snów ;)
Dinka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Sliczne te nasze mordeczki...xD :loveu::loveu: Tylkko sie zakochac mozna.... A potem trudno odkochac...
taxelina Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 a to na prezent dostalam avatara, bannr tez ale znow zniknal
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Dinka napisał(a):Juz jest..;) Wiecej zdjec naszych ukochanych kundelkow! Prosze;)
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz014.jpg czyżby komenda waruj-zostań :cool3:
agaciaaa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Luzia&Funia napisał(a):http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz014.jpg czyżby komenda waruj-zostań :cool3: Nie, czekała aż rzuce jej piłke :razz:
Luzia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 agaciaaa napisał(a):Nie, czekała aż rzuce jej piłke :razz: Aha :loveu: W sumie nie ważne jedno jest pewne wyszła na zdjęciu rewelacyjnie :loveu::loveu::loveu:
dadiii Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 ale tu pelno slicznych fotek sliczniuchych kundelkow :D:D:D
halgre Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz014.jpg Fantastyczne zdjęcia ! A tu mi się Sara podoba najbardziej ...:loveu::loveu:
Dinka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Faktycznie sliczne te pieski.. :loveu: Wcale nie rasowe, a takie sliczne.. :loveu::loveu:
basia bonnie Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: teraz my :) Bonnie i Warka :)
Recommended Posts