Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']byla za duza ale juz widze ze zostala zmieniona. jak nie wiesz co bylo wczesniej to nie pisz

To fakt - była wieeelka...! Ale zaraz - jak tylko to zobaczyłam - to zmieniłam... Ale już ktoś zdążył i tak zauważyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='halgre58']To fakt - była wieeelka...! Ale zaraz - jak tylko to zobaczyłam - to zmieniłam... Ale już ktoś zdążył i tak zauważyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widzisz Ola? :/
Tak to bywa jak ja zagladam co chwile :P

Posted

Dindek właśnie zaczął jeść :jumpie::Cool!::bigcool::sweetCyb:
Teraz na wieczornym spacerku zeżarł trochę trawy i kiedy wróciliśmy do domu - zaraz zaczął jeść swoją karmę :multi:
Lekarstwa też wszystkie zjadł :multi:
Nawet nie wiecie - jak mi ulżyło ! Kiedyś trwało to o wiele dłużej i żadne leki nie działały...
:loveu::loveu::loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widzisz Ola? :/
Tak to bywa jak ja zagladam co chwile :P

Wiesz, ja nie czuje się dowartościowana siedząca cały dzień na dogo!

Gratulacje dla Dindusia! :loveu:

Posted

Witam!! Psiaków niestety nie mogę zobaczyć przez jakiś durny filtr rodzinny, ale znając was na pewno są cud-miód!!!A jakie są jeszcze strony żeby zdjęcia wkleić bo ten imaes91 nie wchodzi. Deer proszę pomóż mi bo widzę tylko twoje zdjęcia a aparacik nowy w rodzinie to trzeba przetestować na Toffiku :PP
Pozdrowionka

Posted

[quote name='Toffuś']Deer proszę pomóż mi bo widzę tylko twoje zdjęcia a aparacik nowy w rodzinie to trzeba przetestować na Toffiku :PP
Pozdrowionka

W czym pomoc`?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...