taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):deer twoje fociaki tez cudo!:eviltong:
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tineczka ;) deer to jest galeria pod kundelkiem a ty piszesz "szukajcie jamniczka"
INU Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ola164 napisał(a): deer to jest galeria pod kundelkiem a ty piszesz "szukajcie jamniczka" A może Olu przestaniesz czepiać się Deer? Jak widać reszcie pasuje to, że wkleja tu zdjęcia. I trochę kultury - pisze się "Ty", a nie "ty".
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie pszestanę za to co kiedyś mi zrobiła... do wszystkich innych zwracam się z duzej litery :roll: Nikt nie będzie obrazał mojej Hapiczki i mnie! Nikt nie bedzie pisał że jej już nie ma! :placz: ona się mnie czepia że spamuje a sama co robi! Pisze mi że jestem chamską i niekulturalną małolatą itp....
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dziewczyny, to nie miejsce na takie kłótnie. Przestańcie. Zdjęcia śliczne :loveu::loveu:
DuDziaczek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Po 1 deer kocham Twoj aparat :evil_lol: Po 2 czy na 1 foteczce naprawde jest ten jamnis tj. sherry :roll: :lol::lol: Po 3 Fajny z Tinki puchacz :razz: Po 4 Ola daj juz spokoj deer! Czepiasz sie za kazdym razem,a ona jest mila wkleja fajne fotki i nie zauwazylam by wszczynala klotnie...:eviltong:
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):Po 1 deer kocham Twoj aparat :evil_lol: Po 2 czy na 1 foteczce naprawde jest ten jamnis tj. sherry :roll: :lol::lol: Po 4 Ola daj juz spokoj deer! Czepiasz sie za kazdym razem,a ona jest mila wkleja fajne fotki i nie zauwazylam by wszczynala klotnie...:eviltong: 1. to akurat sa zdjecia z lustrzanki ktore maz robil ;) poooootem beda takie co ja robilam jego lustrzanka :D 2. tak jest :D w polu :D 4. ja bede wrzucac zdjecia i Sherry i Niuni - a Tobie Olu nic do tego, a Twojego jamnika nie ma wsrod zywych to bede pisac ze jej nie ma. proste
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jej z dużej litery... Bo Ona miała imię... A ja już się tu nie pokazuje... Kochana deer właśnie przez Ciebie płacze! I to nie pierwszy raz... Dziękuje ze jesteś taka dobra i wyrozumiała! Ciekawe czy dla swoich psów też... :roll: A dlaczego na galerii jamników wstawiasz tylko swojego "jamnika"? Co tu mówić to w końcu kundelek... bo kupiony w pseudo... Lepiej poszukam sobie przyjaciół w innym gronie... No to pa...
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie ma rodowodu ale wiem ze jest po 2 jamnikach (a takze po innych przodkach jamnikach),po prostu rejestracja hod. psow w szwecji jest droga i nie wszyscy hodowcy chca placic tak duze pieniadze. ale 99% procent z tych hod. po za zwiazkiem nie sa pseudohod. jak to Ola okreslila. w galeri jamnikow jak sama nazwa wskazuje pokazuje sie jamniki a nie kundelki, nie tylko rasowe z papierami!! po za tym pisalas ze tam nie wchodzisz...
INU Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Olu, bardzo tracisz w moich oczach:shake:... ona się mnie czepia że spamuje a sama co robi! Pisze mi że jestem chamską i niekulturalną małolatą itp....I tu ma trochę racji... Oczywiście Deer. Kochana deer właśnie przez Ciebie płacze!A wiesz, że ja tez przez Ciebie płakałam? Po tym jak pisałaś, że Tinka i Twardziel mniej liczą się dla Ciebie niż Hapi:-(. Długo zastanawiałam sie czy to prawdziwa miłość do psów... I co, zadowolona? Po 1 deer kocham Twoj aparat :evil_lol: Po 2 czy na 1 foteczce naprawde jest ten jamnis tj. sherry :roll: :lol::lol: Po 4 Ola daj juz spokoj deer! Czepiasz sie za kazdym razem,a ona jest mila wkleja fajne fotki i nie zauwazylam by wszczynala klotnie...:eviltong:Zgadzam się w 100%. Jej z dużej litery... Bo Ona miała imię...Dlaczego wymagasz szacunku od innych, skoro sama z szacunkiem się nie odnosisz?
DuDziaczek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ola164 napisał(a):Jej z dużej litery... Bo Ona miała imię... A ja już się tu nie pokazuje... Kochana deer właśnie przez Ciebie płacze! I to nie pierwszy raz... Dziękuje ze jesteś taka dobra i wyrozumiała! Ciekawe czy dla swoich psów też... :roll: A dlaczego na galerii jamników wstawiasz tylko swojego "jamnika"? Co tu mówić to w końcu kundelek... bo kupiony w pseudo... Lepiej poszukam sobie przyjaciół w innym gronie... No to pa... Ola juz bez takiego obrazania sie... kazdy cierpi po stracie ukochanej osoby ale chyba to ze jej juz razem z nami nie ma to nic dziwnego i trzeba sie z tym pogodzic... :shake: I nie wiem czemu odrozu sie obrazasz badz tu razem z nami.... :razz: Deer ja nie naskakuje na Ciebie :razz: Chcialam sie tylko spytac no bo jesli bez papierka to taki kundelek :cool3: (mam nadzieje ze sie nie obrazisz) I zdjecia Sherry tutaj sa jak najbardziej na miejscu :lol:
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DuDziaczek ja wiem ze Ty sie po prostu pytalas ;) Jasne ze sie nie obraze ze to jest kundelek - znam rodzicow i dalsze pokolenia i wiem ze byly jamniki w 100% ale sama Sherry nie ma papierow bo patrz wyzej wyjasnialam ;) i jej zdjecia bede wrzucac tak jak Niuni
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kochani... Wróciłabym gdyby to był jedyny wątek na którym deer mnie obraża... Wystarczyło spojrzeć na zamknięty już wątek "spuszczanie psa... śmierć"... Moja kłótnia z deer trwa już chyba od kilku miesięcy... starałam sie ja przerwać milczeniem ale deer sama tego nie chciala wchodząc na wątek Hapici i tam piszac... Nigdy nie napisałam że Twardego i Tine kocham mniej... Twierdziłam tylko że Hapi była wyjątkowa jak każdy pies a to że zostało to inaczej odebrane to już nic na to nie poradze... Może ja rzeczywiście powinnam odejśc z dogo? Tu już nie będę pisać a jeśli ktoś chce zapraszam na galerie... Bede pisać na tych galeriach które uwazam za dobre...
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 zaraz zerkne do siebie, zdaje mi sie ze sie skonczyyly mi te zmiejszone, a foty sa na jednym kompie do ktorego nie mam teraz sie jak dostac :(
Dinka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Olu- Kochana ty moja... Poprostu nie pisz z Deer skoro nie masz ochoty, bo tylko przez to placzesz...;/ Poprostu ignorujcie sie nawzajem i bedzie dobrze... A reszta dziewczyn niech sie juz nie wtraca (mowie tez o sobie:evil_lol::evil_lol: ) Dajmy im spokoj... Ja nie chce sie tutaj udzielac, bo jestem po stronie Oli, bo ja lepiej znam... :shake::shake: Ale juz koncze..;)
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dziewczyny, prosze Was, nie psujcie atmosfery na tej galerii. To naprawde nie jest miejsce na kłótnie. Lepiej oglądajcie foty! :lol:
DuDziaczek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 (mowie tez o sobie:evil_lol::evil_lol: ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie tylko ja nie lubie takich klotni :shake: A uwierz po stronie zadnej nie jestem... Cholerka jakim aparatem focisz agacia ja za cholere nie moge psa w ruchu uchwycic... :shake::shake:
agaciaaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):Cholerka jakim aparatem focisz agacia ja za cholere nie moge psa w ruchu uchwycic... :shake::shake: Słabiutkim staruszkiem foce, aż wstyd sie przyznać ;) rzadko mi wychodzą dobre fotki..
Cambel&Megi Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Megi i jej rasowa koleżanka :eviltong: No comments :evil_lol:
Recommended Posts