Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to nie bagno :P to jest kawalek rzeki z trawa i innymi org czesciami przy brzegu :D my bylysmy w okolicach mostu - bylo tam zejscie na dol nad rzeke

most:

zdjecie z mostu:

Posted

Fotek u nas nie brakuje :D bylismy tam w okolicy dzis we 4 i z lustrzanka, ogromne pole, wodospad z rzeki, rzeka - wiele terenow do biegania ;) no i oczywiscie foty sa :D ale na razie to pokaze potrem cos jeszcze z tych co sama robilam jak nie bylo meza i lustrzanki

Posted

baffi2 napisał(a):
deer ty pozwalasz psom wchodzić do takiej bruuuudnej wody z osadami? :eviltong:

moj tez w takich plywa :razz: lepsza taka zanieczyszczona naturalni niz podejzanie czysta w poblizu jakiejs fabryczki no nie :cool3:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Te siwe pyszczole sa swietne :loveu::loveu:

a no dziekujemy :D

baffi2 napisał(a):
deer ty pozwalasz psom wchodzić do takiej bruuuudnej wody z osadami? :eviltong:

ale ja pisalam ze to nie sa z jakies fabryki zanieczyszczenia tylko normalne kawalki drzew itp nic czy by sie mialy zatruc. po za tym to bylo tylko jedno z miejsce wzdluz tej rzeki w jakim sie kapaly - w innych np. kolo wodospadu tez sie kapaly ;)

ursa81 napisał(a):
To tylko naturalne fragmenty roślinne, gorzej jeśli nad brzegiem jest piana z detergentów i ludzkie śmieci ;)

Posted

DuD - spam to wstawianie tych samych tekstów ;) A zwrócilam uwage deer bo kilka dni temu zrobila to samo jak wstawilam moje foto Tinki z napisem "pies psychopata"

Sarcia jak zawsze śliiiiiiczna!

Posted

Ola164 napisał(a):
DuD - spam to wstawianie tych samych tekstów ;) A zwrócilam uwage deer bo kilka dni temu zrobila to samo jak wstawilam moje foto Tinki z napisem "pies psychopata"

Sarcia jak zawsze śliiiiiiczna!

Uf bo juz myslalam ze spamuje caly czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dadiii napisał(a):
no i my sie przypominamy tzn. moje psota i wszedzie wepchniety jej nos :D:D:D

Co za duuuzy nochal :loveu:

Posted

baffi2 napisał(a):
ja już widzę jamniczka!:cool3:
aby się lepiej zamaskował powinnaś mu założyć kombinezonik moro :evil_lol:

Gratulacje!!
Masz nagrode:

Pobiegla za Niunia, ale Niunia sobie poradzila zeby wyjsc a ona zostala sierota :D

Posted

Ola164 napisał(a):
Widzę baffi że Nellusia chodzi be smyczy ;) Ładnie się pilnuje?
Ucaluj Ją ode mnie :loveu:

tak, pilnuje żebym nie odeszła za daleko od niej:evil_lol: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...