agaciaaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nooo bardzo fajny ten pomocnik :loveu: http://img180.imageshack.us/img180/8260/obrazek228cc0.jpg śliczny :loveu:
taxelina Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 A to nie bagno :P to jest kawalek rzeki z trawa i innymi org czesciami przy brzegu :D my bylysmy w okolicach mostu - bylo tam zejscie na dol nad rzeke most: zdjecie z mostu:
DuDziaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Oj wiemy wiemy, tylko zartujemy :razz: Matko ale macie tam fajnie i codziennie tyyyyle fotek! :loveu:
taxelina Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Fotek u nas nie brakuje :D bylismy tam w okolicy dzis we 4 i z lustrzanka, ogromne pole, wodospad z rzeki, rzeka - wiele terenow do biegania ;) no i oczywiscie foty sa :D ale na razie to pokaze potrem cos jeszcze z tych co sama robilam jak nie bylo meza i lustrzanki
DuDziaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 baffi2 napisał(a):deer ty pozwalasz psom wchodzić do takiej bruuuudnej wody z osadami? :eviltong: moj tez w takich plywa :razz: lepsza taka zanieczyszczona naturalni niz podejzanie czysta w poblizu jakiejs fabryczki no nie :cool3:
baffi2 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 deer ty pozwalasz psom wchodzić do takiej bruuuudnej wody z osadami? :eviltong:
taxelina Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):Te siwe pyszczole sa swietne :loveu::loveu: a no dziekujemy :D baffi2 napisał(a):deer ty pozwalasz psom wchodzić do takiej bruuuudnej wody z osadami? :eviltong: ale ja pisalam ze to nie sa z jakies fabryki zanieczyszczenia tylko normalne kawalki drzew itp nic czy by sie mialy zatruc. po za tym to bylo tylko jedno z miejsce wzdluz tej rzeki w jakim sie kapaly - w innych np. kolo wodospadu tez sie kapaly ;) ursa81 napisał(a):To tylko naturalne fragmenty roślinne, gorzej jeśli nad brzegiem jest piana z detergentów i ludzkie śmieci ;)
agaciaaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://sherry-niunia.home.pl/3323.jpg jaka minka :lol::loveu: Dokładnie, przecież to same naturalne 'brudy' na wodzie ;) ;)
Ola164 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 DuD - spam to wstawianie tych samych tekstów ;) A zwrócilam uwage deer bo kilka dni temu zrobila to samo jak wstawilam moje foto Tinki z napisem "pies psychopata" Sarcia jak zawsze śliiiiiiczna!
dadiii Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 no i my sie przypominamy tzn. moje psota i wszedzie wepchniety jej nos :D:D:D
DuDziaczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ola164 napisał(a):DuD - spam to wstawianie tych samych tekstów ;) A zwrócilam uwage deer bo kilka dni temu zrobila to samo jak wstawilam moje foto Tinki z napisem "pies psychopata" Sarcia jak zawsze śliiiiiiczna! Uf bo juz myslalam ze spamuje caly czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dadiii napisał(a):no i my sie przypominamy tzn. moje psota i wszedzie wepchniety jej nos :D:D:D Co za duuuzy nochal :loveu:
dadiii Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ano ma wielki i mimo ze wielki wszedzie go wepchnie nawet tam gdzie niepowinna :D:D
baffi2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 moja uwaga o brudnej wodzie była przecież żartobliwa:cool3: :eviltong:
taxelina Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 baffi2 napisał(a):moja uwaga o brudnej wodzie była przecież żartobliwa:cool3: :eviltong: Wiemy, wiemy :D Zaraz i my sie pokazemy :D
baffi2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ja już widzę jamniczka!:cool3: aby się lepiej zamaskował powinnaś mu założyć kombinezonik moro :evil_lol:
taxelina Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 baffi2 napisał(a):ja już widzę jamniczka!:cool3: aby się lepiej zamaskował powinnaś mu założyć kombinezonik moro :evil_lol: Gratulacje!! Masz nagrode: Pobiegla za Niunia, ale Niunia sobie poradzila zeby wyjsc a ona zostala sierota :D
baffi2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nelusiowy pycholek:loveu: Przymulona Nelly - efekt fleshowy:evil_lol:
DuDziaczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ale Nelcia wyszczuplala!! A znajdz jamniczka super :evil_lol:
Ola164 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Widzę baffi że Nellusia chodzi be smyczy ;) Ładnie się pilnuje? Ucaluj Ją ode mnie :loveu:
baffi2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ola164 napisał(a):Widzę baffi że Nellusia chodzi be smyczy ;) Ładnie się pilnuje? Ucaluj Ją ode mnie :loveu: tak, pilnuje żebym nie odeszła za daleko od niej:evil_lol: :loveu:
Recommended Posts