Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer a traktujesz Sherry jak jamnika czy jak kundla? Bo moja Hapi mimo że nie miała papierów byla traktowana jak jamnik i NIGDY bym jej nie wstawila na galerie pod kundelkiem!
Jestem dumna z tego że mam 2 kundelki więc ich foty wstawiam wlasnie tu! :cool3:

Posted

Co to ma za znaczenie czy jamnik czy kundelek, wstawiam te zdjecia ktore mi sie podobaja i nie bede wycinac Sherry ze wspolnych tylko dlatego ze ty jej tu widziec nie chcesz albo cos..

Posted

Dindek się zasmucił ...

A tu leży jak ... Jerzy :evil_lol::evil_lol:

pozuje :loveu:

i znów pozuje :evil_lol:

Eee tam ... nie ma to jak poleżeć sobie :sleep2:

Posted

Czy wasze pupile też tak się rozwalają tam, którędy akurat się przechodzi ? Jakby gdzie indziej nie było miejsca... :mad::mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A teraz wam pokażę słodkiego psiaczka - obcego wprawdzie, ale to chyba nie przeszkadza ? Koleżanka dzisiaj sfotkowała go po drodze... tak po prostu :multi::multi:

Fajny ?

Posted

halgre58 napisał(a):
Czy wasze pupile też tak się rozwalają tam, którędy akurat się przechodzi ? Jakby gdzie indziej nie było miejsca... :mad::mad:

No dokladnie tak.. jak sypialnia zamknieta.. albo stanie taka Niunia na srodku i nie chce przejsc :P

Posted

Mój śpi zawsze pod drzwiami:eviltong:.

Posted

To on jest taki leniwy? :evil_lol:

A Sherry jak na niego reaguje? W sumie to i ja od jakiegoś czasu choruję na królika miniaturkę, ale najpierw chcę zobaczyć, jak sobie poradzę ze stażem.

Posted

Martens napisał(a):
To on jest taki leniwy? :evil_lol:

A Sherry jak na niego reaguje? W sumie to i ja od jakiegoś czasu choruję na królika miniaturkę, ale najpierw chcę zobaczyć, jak sobie poradzę ze stażem.

predzej bym powiedziala ze az tak kocha swoja klatke :P

S. i on.... smutno.. nie da sie.. mimo naszych prob.. jak klatke sie otworzy zeby dac mu jesc i on podejdzie - bo lubi nasze towarzystwo - to ona go gryzie, jest slowne karcenie ale nie pomaga. kiedy byla miejsza - zaraz jak do nas przyjechala -. krolis specjalnie zabrany z klatki zeby pobiegal, to tez go gryzla i latala za nim zeby lapa walnac.. ale wtedy np. karcona byla tak jakby suka karcila - z kark chyba z tego co pamietam.

Posted

Jamnik czy kundel.. co za różnica.

jest i duuuuża! I tak wstawiasz deer nie tylko WSPÓLNE foty ale większość to sama Sherry! Jest śliczna ale czy to jest galeria pod JAMNIKIEM czy pod KUNDELKIEM?

Posted

Ola164 napisał(a):
jest i duuuuża! I tak wstawiasz deer nie tylko WSPÓLNE foty ale większość to sama Sherry! Jest śliczna ale czy to jest galeria pod JAMNIKIEM czy pod KUNDELKIEM?

A jeśli jamnik jest bez papierów i na jamniczym forum go nie chcą?? Jest taki krzyk, że pies bez rodowodu, nawet rasowy, to kundel, więc może by tak trochę konsekwencji? :cool3:

Posted

Help me!!!
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zobaczyć ,,młodszych" zdjęć. Te które np. były na 1-szej stronie to widzę, ale tych z 167 już nie...
Pomóżcie, bo nie mogę się zachwycać zdjęciami psiaków :P
Pozdrawiam
Martyna & Toffi.

Posted

Toffuś napisał(a):
Help me!!!
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zobaczyć ,,młodszych" zdjęć. Te które np. były na 1-szej stronie to widzę, ale tych z 167 już nie...
Pomóżcie, bo nie mogę się zachwycać zdjęciami psiaków :P
Pozdrawiam
Martyna & Toffi.

hm nie rozumiem..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...