taxelina Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 My sie pokazujemy bo N. kundelek, a S. jamnik ale bez papierow :)
Ola164 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 deer a traktujesz Sherry jak jamnika czy jak kundla? Bo moja Hapi mimo że nie miała papierów byla traktowana jak jamnik i NIGDY bym jej nie wstawila na galerie pod kundelkiem! Jestem dumna z tego że mam 2 kundelki więc ich foty wstawiam wlasnie tu! :cool3:
taxelina Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Co to ma za znaczenie czy jamnik czy kundelek, wstawiam te zdjecia ktore mi sie podobaja i nie bede wycinac Sherry ze wspolnych tylko dlatego ze ty jej tu widziec nie chcesz albo cos..
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziewczyny, nie przesadzajcie! Jamnik czy kundel.. co za różnica. Deer ma dwa psy i wstawia tu oba, mi to nie przeszkadza :)
halgre Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dindek się zasmucił ... A tu leży jak ... Jerzy :evil_lol::evil_lol: pozuje :loveu: i znów pozuje :evil_lol: Eee tam ... nie ma to jak poleżeć sobie :sleep2:
halgre Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Czy wasze pupile też tak się rozwalają tam, którędy akurat się przechodzi ? Jakby gdzie indziej nie było miejsca... :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz wam pokażę słodkiego psiaczka - obcego wprawdzie, ale to chyba nie przeszkadza ? Koleżanka dzisiaj sfotkowała go po drodze... tak po prostu :multi::multi: Fajny ?
agaciaaa Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 halgre58 napisał(a):http://img225.imageshack.us/img225/6397/psiury026lf0.jpg Czy wasze pupile też tak się rozwalają tam, którędy akurat się przechodzi ? Jakby gdzie indziej nie było miejsca... :mad::mad: Dokładnie! Skąd ja to znam :hmmmm: :evil_lol::evil_lol: http://img265.imageshack.us/img265/9490/dsc00889cg0.jpg śliczny :loveu:
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 halgre58 napisał(a):Czy wasze pupile też tak się rozwalają tam, którędy akurat się przechodzi ? Jakby gdzie indziej nie było miejsca... :mad::mad: No dokladnie tak.. jak sypialnia zamknieta.. albo stanie taka Niunia na srodku i nie chce przejsc :P
INU Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Czy wasze pupile też tak się rozwalają tam, którędy akurat się przechodzi ? Jakby gdzie indziej nie było miejsca... :mad::mad: Mój śpi zawsze pod drzwiami:eviltong:.
INU Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):a te? http://sherry-niunia.home.pl/1566.jpg http://sherry-niunia.home.pl/1567.jpg Zdecydowanie NIE:lol:!
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dalismy szanse krolikowi pobieggac (ale jak to on.. nie skorzystal.. ), a psy? sami zobaczice :D
Martens Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 To on jest taki leniwy? :evil_lol: A Sherry jak na niego reaguje? W sumie to i ja od jakiegoś czasu choruję na królika miniaturkę, ale najpierw chcę zobaczyć, jak sobie poradzę ze stażem.
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Martens napisał(a):To on jest taki leniwy? :evil_lol: A Sherry jak na niego reaguje? W sumie to i ja od jakiegoś czasu choruję na królika miniaturkę, ale najpierw chcę zobaczyć, jak sobie poradzę ze stażem. predzej bym powiedziala ze az tak kocha swoja klatke :P S. i on.... smutno.. nie da sie.. mimo naszych prob.. jak klatke sie otworzy zeby dac mu jesc i on podejdzie - bo lubi nasze towarzystwo - to ona go gryzie, jest slowne karcenie ale nie pomaga. kiedy byla miejsza - zaraz jak do nas przyjechala -. krolis specjalnie zabrany z klatki zeby pobiegal, to tez go gryzla i latala za nim zeby lapa walnac.. ale wtedy np. karcona byla tak jakby suka karcila - z kark chyba z tego co pamietam.
Ola164 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Jamnik czy kundel.. co za różnica. jest i duuuuża! I tak wstawiasz deer nie tylko WSPÓLNE foty ale większość to sama Sherry! Jest śliczna ale czy to jest galeria pod JAMNIKIEM czy pod KUNDELKIEM?
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wszystkie oczy piękne ;) :loveu: Ola nie przesadzaj, więcej nikomu to nie przeszkadza. Po co psuć fajną atmosfere panującą na tym wątku?
Martens Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ola164 napisał(a):jest i duuuuża! I tak wstawiasz deer nie tylko WSPÓLNE foty ale większość to sama Sherry! Jest śliczna ale czy to jest galeria pod JAMNIKIEM czy pod KUNDELKIEM? A jeśli jamnik jest bez papierów i na jamniczym forum go nie chcą?? Jest taki krzyk, że pies bez rodowodu, nawet rasowy, to kundel, więc może by tak trochę konsekwencji? :cool3:
Martyna&Zara Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Help me!!! Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zobaczyć ,,młodszych" zdjęć. Te które np. były na 1-szej stronie to widzę, ale tych z 167 już nie... Pomóżcie, bo nie mogę się zachwycać zdjęciami psiaków :P Pozdrawiam Martyna & Toffi.
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Toffuś napisał(a):Help me!!! Nie wiem dlaczego, ale nie mogę zobaczyć ,,młodszych" zdjęć. Te które np. były na 1-szej stronie to widzę, ale tych z 167 już nie... Pomóżcie, bo nie mogę się zachwycać zdjęciami psiaków :P Pozdrawiam Martyna & Toffi. hm nie rozumiem..
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):A sa Sarowe oczy w zblizeniu? Chyba nie mam, jakbym znalazła to wstawie ;)
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ale 167 to strona wczesniej i ja widze wszystkie No to czekam jesli bylby :D
Recommended Posts