Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 a o to Kama ;] pilnuje domu :cool3: a co to?:razz: I Poza 8)
zaba14 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 piekna sunia, ale kolczatka okropnie brzydka!
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 zaba14 napisał(a):piekna sunia, ale kolczatka okropnie brzydka! no to niestety wiem ale bez tego jej nie utrzymam ale już powoli daje rade bez kolczaki więc ta kolczatka to juz przeszłośc ;) też nie przepadam za tym
zaba14 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 sunia nie jes duza, ale siły pewnie swoje ma ;) wierze w to ;) ale duzo smaczkow i bedzie idealnie! :) moja ciocia ma podobnego kundelka, ktory tez chodzi na kolczatce ale on i w niej jak parowoz ciagnie :shake:
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Tylko że ona nie lubi smakołyków mogę jej dawać a ona ma to gdzieś ale już powoli nie ciągnie tak :]:diabloti:
Onomato-Peja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jak mojego dostalam to mial tylko kolczatke (dziadek nie umiał wychowywać psów jego zdaniem pies powienien być agresywny. Naszczęście mu sie to nie uudało ) ale i tak ją odwracałam żeby go kolce nie kuły Kamusia16 a może łańcuszek zciskowy (najlepiej podwójny lub potrójny)
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kamusia16 a może łańcuszek zciskowy (najlepiej podwójny lub potrójny) jak na razie uczę ją bez kagańca chodzić tylko w obroży zobaczę czy mi sie to uda :mad:
zaba14 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Kamusia16 napisał(a):Tylko że ona nie lubi smakołyków mogę jej dawać a ona ma to gdzieś ale już powoli nie ciągnie tak :]:diabloti: Oo.. to tak jak moj, smakolyki ma gdzies, zabawki ma gdzies, glaskanie i pochwaly tez ma gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak go kocham ;) jednak nie ciagnie i w wiekszosci jest grzeczny :lol:
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 zaba14 napisał(a):Oo.. to tak jak moj, smakolyki ma gdzies, zabawki ma gdzies, glaskanie i pochwaly tez ma gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak go kocham ;) jednak nie ciagnie i w wiekszosci jest grzeczny :lol: Moja zaczyna sie nie słuchać na spacerach niby ją wołam a ta przychodzi po 5min taki uparciuch mały z niej hehe może taki wiek :mad:
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Ślicznotka :loveu: To jest Wredota mała :mad:
Cambel&Megi Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Kamusia16 napisał(a):To jest Wredota mała :mad: Taki jej urok widocznie :razz:
Kamusia16 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Taki jej urok widocznie :razz: nie wiedziałam że psy dają fochy a ona to uwielbia :evil_lol:
Korenia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Są jeszcze inne wyjścia niż kolczatka, gdy pies ciągnie, oczywiście szkolenie to na pierwszym miejscu, ale można też kupić kantar czy szelki "easy walk".
halgre Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Kamusia16 napisał(a):Moja zaczyna sie nie słuchać na spacerach niby ją wołam a ta przychodzi po 5min taki uparciuch mały z niej hehe może taki wiek :mad: To nieszkodzi, że po pięciu minutach - ważne że jednak przyjdzie ! szkoda, że nie lubi smakołyków ani pochwał, bo jednak z tym chyba najłatwiej jest uczyć psiurka... A co do kolczatki - to nie jestem za nią:mad: Dino kiedyś też strasznie ciągnął ! Ktoś mi poradził kolczatkę więc kupiłam. Ale Dino jeszcze więcej wtedy ciągnął. I wtedy wyczytałam w jednej z książek o psach, że kolczatka - NiE ! Najlepiej szelki ! No to kupiłam szelki - i od tamtej pory przestał ciągnąć :multi: Oczywiście nie tak z dnia na dzień - ale przestał. Nie dusi się już tą kolczatką...
taxelina Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jaka wredota? to bardzo ladna sunia :) ja znow po paru dniach ulew mialam okazje spuscic sherry i przywolywac
Cerber Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 przeleciałam tak pi razy drzwi galerię i takie fajne cuda wszyscy mają :loveu: nie ma to jak kundelki :loveu: to może ja też przedstawię moje cudo, mojego aniołka :loveu: to jest Cerber :) Foto by Viris [SIZE=2] najgrzeczniejszy, spokojniejszy i w ogóle (dla mnie oczywiście) psiak pod słońcem :loveu: chyba nigdy już takiego nie będę miała...
Cambel&Megi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Cerber jest rewelacyjny :loveu: Napatrzeć się nie mogę na niego :)
Cerber Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cerber jest rewelacyjny :loveu: Napatrzeć się nie mogę na niego :) nie tylko ty masz ten problem :loveu: żeby być aż tak zakochanym w swoim psie, to chyba nienormalne :P a jak dla mnie to on jest boski i wiecznie wygląda jak szczeniak :P deer_1987 - witanko witanko :]
Cambel&Megi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Cerber napisał(a):nie tylko ty masz ten problem :loveu: żeby być aż tak zakochanym w swoim psie, to chyba nienormalne :P a jak dla mnie to on jest boski i wiecznie wygląda jak szczeniak :P Skąd ja to znam :oops:
taxelina Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Jak ja juz wrzuce cos od siebie to i tu dodam pare :)
Onomato-Peja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 to na rozgrzewkę więcej nie dam (są w galerii ) dzisiejszy spacer po plaży
Recommended Posts