Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
piekna sunia, ale kolczatka okropnie brzydka!

no to niestety wiem ale bez tego jej nie utrzymam ale już powoli daje rade bez kolczaki więc ta kolczatka to juz przeszłośc ;)
też nie przepadam za tym

Posted

sunia nie jes duza, ale siły pewnie swoje ma ;) wierze w to ;) ale duzo smaczkow i bedzie idealnie! :)

moja ciocia ma podobnego kundelka, ktory tez chodzi na kolczatce ale on i w niej jak parowoz ciagnie :shake:

Posted

jak mojego dostalam to mial tylko kolczatke (dziadek nie umiał wychowywać psów jego zdaniem pies powienien być agresywny. Naszczęście mu sie to nie uudało )
ale i tak ją odwracałam żeby go kolce nie kuły

Kamusia16

a może łańcuszek zciskowy (najlepiej podwójny lub potrójny)

Posted

Kamusia16 napisał(a):
Tylko że ona nie lubi smakołyków mogę jej dawać a ona ma to gdzieś ale już powoli nie ciągnie tak :]:diabloti:

Oo.. to tak jak moj, smakolyki ma gdzies, zabawki ma gdzies, glaskanie i pochwaly tez ma gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak go kocham ;) jednak nie ciagnie i w wiekszosci jest grzeczny :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Oo.. to tak jak moj, smakolyki ma gdzies, zabawki ma gdzies, glaskanie i pochwaly tez ma gdzies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak go kocham ;) jednak nie ciagnie i w wiekszosci jest grzeczny :lol:

Moja zaczyna sie nie słuchać na spacerach niby ją wołam a ta przychodzi po 5min taki uparciuch mały z niej hehe może taki wiek :mad:

Posted

Są jeszcze inne wyjścia niż kolczatka, gdy pies ciągnie, oczywiście szkolenie to na pierwszym miejscu, ale można też kupić kantar czy szelki "easy walk".

Posted

Kamusia16 napisał(a):
Moja zaczyna sie nie słuchać na spacerach niby ją wołam a ta przychodzi po 5min taki uparciuch mały z niej hehe może taki wiek :mad:

To nieszkodzi, że po pięciu minutach - ważne że jednak przyjdzie !
szkoda, że nie lubi smakołyków ani pochwał, bo jednak z tym chyba najłatwiej jest uczyć psiurka...
A co do kolczatki - to nie jestem za nią:mad: Dino kiedyś też strasznie ciągnął ! Ktoś mi poradził kolczatkę więc kupiłam. Ale Dino jeszcze więcej wtedy ciągnął. I wtedy wyczytałam w jednej z książek o psach, że kolczatka - NiE ! Najlepiej szelki ! No to kupiłam szelki - i od tamtej pory przestał ciągnąć :multi: Oczywiście nie tak z dnia na dzień - ale przestał. Nie dusi się już tą kolczatką...

Posted

przeleciałam tak pi razy drzwi galerię i takie fajne cuda wszyscy mają :loveu: nie ma to jak kundelki :loveu:
to może ja też przedstawię moje cudo, mojego aniołka :loveu:

to jest Cerber :)

Foto by Viris

[SIZE=2]

najgrzeczniejszy, spokojniejszy i w ogóle (dla mnie oczywiście) psiak pod
słońcem :loveu: chyba nigdy już takiego nie będę miała...

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Cerber jest rewelacyjny :loveu: Napatrzeć się nie mogę na niego :)

nie tylko ty masz ten problem :loveu: żeby być aż tak zakochanym w swoim psie, to chyba nienormalne :P a jak dla mnie to on jest boski i wiecznie wygląda jak szczeniak :P

deer_1987 - witanko witanko :]

Posted

Cerber napisał(a):
nie tylko ty masz ten problem :loveu: żeby być aż tak zakochanym w swoim psie, to chyba nienormalne :P a jak dla mnie to on jest boski i wiecznie wygląda jak szczeniak :P

Skąd ja to znam :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...