Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

no niemoge znowu jest tu cicho i nudno!!!
a mialam juz wstawic jakas fotke mojej psoty tutaj ale chyba tego niezrobie bo nikogo tutaj niema :/

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja musze pozmniejszac tylko fotki i wstawie je napewno :D:D ale tutaj chyba tylko 2 albo 3 a reszta bedzie w naszej galerii :D:D
tak iwec jakby co to zapraszamy :D:D:D

Posted

Hej!
Nareszcie rozwikłałam mój odwieczny problem dotyczący tych nie pojawiających się zdjęć.
Mój tato zainstalował filtr rodzinny na naszym komputerze i okazuje się, że to on nie pozwala na wyświetlanie się zdjęć.Muszę jakoś przekonać tatę żeby odinstalował ten filtr.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że już niedługo będę mogła oglądać fotosiki waszych psiaków. A na fotki Toffika niestety trzeba będzie trochę poczekać bo (tragedia) aparat się nam zepsuł.
Martyna & ~Toffi~.

Posted

dawno nas tu nie bylo
na poczatek
Zyczonka!!! dla wszystkich odwiedzaczy!!!

Pamietaj! One nie sa do jedzenia! Bo przeciez z pisanek sie wykluja Swiateczne Zyczenia!

Dwa kurczaki w koszyku siedza i rzezuche sobie jedza, baran w szopie ziolo pali, pewnie zaraz sie przewali, ksiadz za stolem juz sie buja, Wesolego Alleluja!

Oby zdrowie dopisalo i jajeczko smakowalo, by szyneczka nie tuczyla, atmosferka byla mila, a zajaczek usmiechniety - przyniosl wreszcie te prezenty!

Zgadnij kto? Zgadnij skad, zyczy Ci Wesolych Swiat? Nie mysl sobie, ze to bajka, zycze Ci smacznego jajka. Niech tradycja wode leje, bo zajaczek dzis szaleje.

i na dobry koniec

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...