Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia, jakie tereny tam macie :crazyeye:
Trochę mi tego brakuje w USA, niby "otwarte przestrzenie", a jednak wszystko zagrodzone albo za węgłem czeka właściciel z bronią (nie żartuję, ja mieszkam w Teksasie...)
Ale za to psie parki mam tutaj pierwsza klasa :lol: i ubranka :cool3:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):

moja tam wyjdzie tylko przed blok, siusiu i do domu...

Mój Spykerek też jest domatorem... to znaczy, jak idziemy, to pójdzie z nami, ale żeby sam się na dwór rwać? Po co? :evil_lol:

Posted

dunia77 napisał(a):
Luzia, jakie tereny tam macie :crazyeye:
Trochę mi tego brakuje w USA, niby "otwarte przestrzenie", a jednak wszystko zagrodzone albo za węgłem czeka właściciel z bronią (nie żartuję, ja mieszkam w Teksasie...)
Ale za to psie parki mam tutaj pierwsza klasa :lol: i ubranka :cool3:

E tam nic specjalngo to tylko park :cool3:
A Chucka Norrisa się nie boisz :evil_lol:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
E tam nic specjalngo to tylko park :cool3:
A Chucka Norrisa się nie boisz :evil_lol:

a za to ja mam duuuuże łaki koło bloku :D ciągna się i ciągną... później zalew... dalej łaki i łaki :evil_lol: a i gdzieś tam jakiś las jest :roll: no więc żeby przejść w lini prostej te łaki(tylko wokól zalewu naokoło a nie przez wodę :cool3::evil_lol:) i to wszystko to z 3-4 h potrzeba

Posted

[quote name='dunia77']Tutaj to co drugi szeryf jak Chuck Norris :evil_lol: ale to bardziej za miastem, bo w Houston to, panie, cywilizacja :cool3:

Oj to ja bym się bała :evil_lol:

to fotki parku :razz:

I żeby nie było offa to zdjęcie Funi :p (proszę nie komentować co ona robi :diabloti:)

Posted

dunia77 napisał(a):
A pies nie chce współpracować, no! :mad:

no mój Kleksiu nie lubi długich spacerów... max. 15-30 minut latem... :placz::placz:
a ja tak kocham sobie iść z psem na spacer, a on nie chce :placz::placz:

Posted

dunia77 napisał(a):
Fajny ten park, taki półdziki :lol: Nikt się nie buntuje na puszczanie psa luzem?

Nie bo ta polanka to jak istny skwer dla psów fajne miejsce gdyby nie droga w pobliżu :shake:

Posted

a no umiem czytać w psich myślach :D nie mówiłam wam ?? :shake::evil_lol:

a teraz fotki Kleksia :D robione pół godziny temu :D
JAKI TO JA JESTEM PIĘKNY :loveu::loveu:

PATRZCIE CO JA UMIEM ROBIĆ Z JĘZYKIEM :loveu::evil_lol:

i jak ?? :diabloti:

Posted

[quote name='dunia77']Fajny Kleksio :loveu: Widać, że kanapa mu bardziej służy niż otwarte przestrzenie :evil_lol: Jakiej on jest wielkości?[/quote]
a no kanapa jest super :D a jak :D tylko, że w nocy się rozpycha :shake::shake:
o ja biedna... :placz::evil_lol:
a ma tyle samo w kłebie co pinczer miniaturowy :D mierzyłam i patrzyłam później do wzorca pinczera min :evil_lol: chociaż tyle ma z tej rasy :diabloti: a no i z wyglądu też... :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...