BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dunia77 napisał(a):Ale taki prawie rasowy, więc się nie liczy :evil_lol: mój tez jest prawie rasowy :evil_lol:
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No to trochę polowych :cool3: Będzie :razz::evil_lol:
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hihi slodkie fotki ;) moj tam wyjdzie tylko przed blok, siusiu i do domu...
dunia77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia, jakie tereny tam macie :crazyeye: Trochę mi tego brakuje w USA, niby "otwarte przestrzenie", a jednak wszystko zagrodzone albo za węgłem czeka właściciel z bronią (nie żartuję, ja mieszkam w Teksasie...) Ale za to psie parki mam tutaj pierwsza klasa :lol: i ubranka :cool3:
dunia77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 BlackSheWolf napisał(a): moja tam wyjdzie tylko przed blok, siusiu i do domu... Mój Spykerek też jest domatorem... to znaczy, jak idziemy, to pójdzie z nami, ale żeby sam się na dwór rwać? Po co? :evil_lol:
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dunia77 napisał(a):Luzia, jakie tereny tam macie :crazyeye: Trochę mi tego brakuje w USA, niby "otwarte przestrzenie", a jednak wszystko zagrodzone albo za węgłem czeka właściciel z bronią (nie żartuję, ja mieszkam w Teksasie...) Ale za to psie parki mam tutaj pierwsza klasa :lol: i ubranka :cool3: E tam nic specjalngo to tylko park :cool3: A Chucka Norrisa się nie boisz :evil_lol:
dunia77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tutaj to co drugi szeryf jak Chuck Norris :evil_lol: ale to bardziej za miastem, bo w Houston to, panie, cywilizacja :cool3:
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):E tam nic specjalngo to tylko park :cool3: A Chucka Norrisa się nie boisz :evil_lol: a za to ja mam duuuuże łaki koło bloku :D ciągna się i ciągną... później zalew... dalej łaki i łaki :evil_lol: a i gdzieś tam jakiś las jest :roll: no więc żeby przejść w lini prostej te łaki(tylko wokól zalewu naokoło a nie przez wodę :cool3::evil_lol:) i to wszystko to z 3-4 h potrzeba
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='dunia77']Tutaj to co drugi szeryf jak Chuck Norris :evil_lol: ale to bardziej za miastem, bo w Houston to, panie, cywilizacja :cool3: Oj to ja bym się bała :evil_lol: to fotki parku :razz: I żeby nie było offa to zdjęcie Funi :p (proszę nie komentować co ona robi :diabloti:)
dunia77 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Fajny ten park, taki półdziki :lol: Nikt się nie buntuje na puszczanie psa luzem?
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dunia77 napisał(a):A pies nie chce współpracować, no! :mad: no mój Kleksiu nie lubi długich spacerów... max. 15-30 minut latem... :placz::placz: a ja tak kocham sobie iść z psem na spacer, a on nie chce :placz::placz:
Luzia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dunia77 napisał(a):Fajny ten park, taki półdziki :lol: Nikt się nie buntuje na puszczanie psa luzem? Nie bo ta polanka to jak istny skwer dla psów fajne miejsce gdyby nie droga w pobliżu :shake:
Ola164 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A teraz czas na Tinuchne :D Tak się już "ztyrała" ta nasza urodzinowa piłeczka :D
BlackSheWolf Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hihi i ten wzrok "ja chce pilke ja! no rzuc juz!! ja taka grzeczna jestem..."
Figafiga Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dunia77 napisał(a):Ale taki prawie rasowy, więc się nie liczy :evil_lol: mix z rodowodem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ola164 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Rasowy kundel! Hehe ;) Black - ty chyba w myślach czytasz :D
BlackSheWolf Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 a no umiem czytać w psich myślach :D nie mówiłam wam ?? :shake::evil_lol: a teraz fotki Kleksia :D robione pół godziny temu :D JAKI TO JA JESTEM PIĘKNY :loveu::loveu: PATRZCIE CO JA UMIEM ROBIĆ Z JĘZYKIEM :loveu::evil_lol: i jak ?? :diabloti:
Figafiga Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a super:cool3: miałam kiedyś suńkę śp.Figę podobna do psiaka była umaszczeniem
michal95pl Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Moja Mika z braciszkiem :) Za parę minut zrobię jej jeszcze parę zdjęc, i wstawię :loveu:
dunia77 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Fajny Kleksio :loveu: Widać, że kanapa mu bardziej służy niż otwarte przestrzenie :evil_lol: Jakiej on jest wielkości?
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://images23.fotosik.pl/136/047502de66057a33med.jpg Kleksiu pokazał nam język :evil_lol::loveu: http://i13.tinypic.com/721e3j7.jpg śliczne to maleństwo :loveu:
michal95pl Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='agaciaaa']http://i13.tinypic.com/721e3j7.jpg śliczne to maleństwo :loveu: Dzięki:loveu:
Ola164 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no i Kleks i Mika są boskie ! :loveu: A to mój psychol :D
BlackSheWolf Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='dunia77']Fajny Kleksio :loveu: Widać, że kanapa mu bardziej służy niż otwarte przestrzenie :evil_lol: Jakiej on jest wielkości?[/quote] a no kanapa jest super :D a jak :D tylko, że w nocy się rozpycha :shake::shake: o ja biedna... :placz::evil_lol: a ma tyle samo w kłebie co pinczer miniaturowy :D mierzyłam i patrzyłam później do wzorca pinczera min :evil_lol: chociaż tyle ma z tej rasy :diabloti: a no i z wyglądu też... :evil_lol:
Recommended Posts