Jump to content
Dogomania

Ozzy - Pozegnanie

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ozzy....Pokochałeś człowieka...Zaufałeś mu...Chciałeś iść z nim przez życie...I tak Ci się odwdzięczył...Okrutną śmiercią....Wybacz parszywemu gatunkowi ludzi którzy nie potrafią docenić cudzego życia....:placz::-(Teraz skacz z Czarusiem i Asankiem po tęczowym moście..Tam nie spotka cię zło..:Dog_run::ak-shot:Zobaczysz dołożymy temu kto cie zabił

Guest Elżbieta481
Posted

Nie zapomnieliśmy....................
Waldek

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wczoraj przeczytalam te straszna historie tego slicznegi pieska,az lzy same poplynely:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
OZZUNIU KOCHANY nigdy cie nie zapomnimy.Czym zawiniles ze jakis babsztyl tak Cie potraktowal???????????????
Boze kochany to nie miesci sie w glowie do czego czlowiek jest zdolny.

[B]ODPOCZYWAJ W SPOKOJU[/B]

• 3 months later...
Posted

Ozzy ..ech..nie jestem wstanie napisać nic więcej.....
na każdy kiedyś stanie przed obliczem Boga i będzie musiał się rozliczyć zeswoich czynów....juz nie cierpisz, ale pamiętamy a WALCZYĆ trzeba dalej by historia się nie powtórzyła innemu biedakowi,który ufnie patrzy w oczy a w zamian dostaje łopatą po głowie:angryy:

Posted

[quote name='Basia i Barni']Ozzy ..ech..nie jestem wstanie napisać nic więcej.....
na każdy kiedyś stanie przed obliczem Boga i będzie musiał się rozliczyć zeswoich czynów....juz nie cierpisz, ale pamiętamy a WALCZYĆ trzeba dalej by historia się nie powtórzyła innemu biedakowi,który ufnie patrzy w oczy a w zamian dostaje łopatą po głowie:angryy:[/quote]
Dziękuję Basiu..:-(

• 4 weeks later...
Posted

Ozzy zawsze będę Cię kochać...........................
Nawet Cię nie znałam,a czuję jakby odeszedł
mój pies:-(............................
Przepraszam,brak mi słów....................
Ozzy to dla Ciebie:

BIEGAJ PO ZIELONYCH ŁĄKACH NA ZAWSZE POZOSTANIESZ
W MOIM SERCU:placz::placz::placz::placz::placz:

• 1 month later...