maxymi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wierzę Ozzy, że jest jeden Raj i dla nas ludzi i dla Was zwierząt. Choć my ludzie żadko tam trafiamy a Wy zwierzęta pewnie w całości:-) W każdym razie do spotkania o ile zasłużę:-) Pozdrawiamy!!! Maxymi z Kubą Quote
maxymi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ten ziemski świat nie był dla Ciebie szczęśliwy niestety:-( Wierzę że Twoją oprawczynię PIEKŁO POCHŁONIE!!! Bój się kobieto, bo masz czego!!! A Ty Ozzy biegaj po zielonych pastwiskach!!! Quote
Aggie Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ozzulku, piesku, od początku śledziliśmy twój los... Ja stąd i moje czworonogi (tak im opowiadałam :-() ... Żegnaj kochany, nie umiem takich rzeczy pisać, nie potrafię wyrazić tego co myślę. Chciałabym żeby istniał psi raj. chciałabym żebyś ty spojrzał na wstecz i potrafił wybaczyć... Ja nie umiem i nie potrafiłabym.... Każdy mój psiak wie, że jeśliby go spotkało coś, cokolwiek złego (dalekie od tego co ktoś sprawił tobie) to moje ja, nie znałabym słowa wybaczenie. Bo nie można wybaczyć jesli się robi krzywdę istocie nad którą ma się całkowitą i niczym nie ograniczoną władzę i kontrolę - dzieckiem, starym bezradnym człowiekiem, zwierzęciem zależnym od nas... Nie, ja nie potrafię tego wybaczyć nikomu... Ozzy - żegnaj puchaty misiu - spotkaj nas kiedyś - mnie i moje psiaki i konisie brykające gdzieś za tęczowym mostem... może wszyscy będziemy szczęśliwi wtedy ... A teraz powiedz cześć mojemu Barusiowi, którego nigdy nie przestanę kochać, powiedz mu, żeby mi wybaczył, ze nie byłam z nich w ostatniach chwilach, bo nikt mi nie powiedział... Powiedz mu, że bym była, że w środku nocy bym jechała 400 km gdybym tylko wiedziała.... Ozzy- ty symbolu tej nierównej konfrontacji - nasze "człowieczeństwo" vs reszta żyjącego świata, my nie zapomnimy piesku... Quote
Samturia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ozzy biedny zwierzaku... tak mi cie żal.. biegaj sobie tam, za teczowym mostem :( Quote
Evelin Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Cóż można powiedzieć? Bezmyślne okrucieństwo,bezsensowna śmierć.Dobrze,że chociaż są ludzie ,którzy nie przechodzą wokół tego obojetnie.Może śmierć Ozzyego poruszy jeszcze czyjeś serce i uratuje jeszcze jakąś istotę. Mam nadzieję że Ozzy biega beztrosko w tym lepszym ze światów.A gdzieś w tłumie kolegów i koleżanek towarzyszy mu moja Gunia.Bywajcie!! Quote
Magdalena P. Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ozzy, trudno mi powiedzieć cokolwiek o Tobie i o tym, kto Cie zabił... Nie jestem w stanie powstrzymać płaczu...:placz: :placz: :placz: Mam nadzieję, że tam, po drugiej stronie Tęczowego Mostu będzie Ci lepiej. I że spotkasz tam swoich dawnych właścicieli..... [B]Będę pamiętać[/B] [B] [*][/B] [B]Zawsze [*][/B] Quote
agur Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 strach pomyslec ile moze byc jeszcze takich bestialskich zachowan :-( Czy nasze kochane pyszczusie beda mialy kiedys spokojne dusze? Quote
effika Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ozzy wierzę że jesteś już szczęśliwy za TM,masz kochajacą rodzinkę-szkoda że my ludzie nie mogliśmy ci tego zapewnic za życia,to przecież tak niewiele.Zawsze będziesz w mej pamięci Quote
Aga_Mazury Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ozzy piesku...nadal płaczę po Tobie...:-( ilekroć pomyślę o Tobie...tak mi przykro... Quote
Aga76 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [B] [*] Ozzy [*][/B] na zawsze w moim sercu [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images2.fotosik.pl/252/b1013a17e8b19e53.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Pies najlepszym przyjacielem człowieka, człowiek okazało się bywa największym Jego wrogiem. Losie przewrotny nie dopuść nigdy więcej do takiej krzywdy okrutnej, bestialstwa bez opamiętania. Ozzy, wybacz... Quote
KasiaM Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 żegnaj nasza kochana psino.... wybacz , ze cie zawiedlismy ... :(:(:( badz szczesliwy za TM :( Quote
Agata psiara Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ozzy... Chciałeś żyć... Nie dała Ci tej szansy... Jeszcze za to odpowie... Wybacz nam ludziom... Lecz my jej nie wybaczymy...Nie zapomnimy Cię... Obiecuję... [*] Quote
Guest Agata_B Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dlaczego ludzkie serca są zdolne do takiego czynu?? Dlaczego ? Dlaczego niektórzy nie mają sumienia ?? Dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy?? Dlaczego?? DLACZEGO OZZY MUSIAŁ ZOSTAĆ OFIARĄ POTWIRZYCY AGI ??? [SIZE=7]DLACZEGO???[/SIZE] [SIZE=7][/SIZE] [SIZE=7]śPIJ sPOKOjNIe KOcHaNiE [*] [*] [/SIZE] Quote
Ewa i flatki Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [COLOR=black]Pamietamy i oplakujemy[/COLOR] Quote
~milka~ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To co ta kobieta zrobiła psu jest ... okropne i nieludzkie. Ciekawa jestem co ona sobie myślała kiedy .... zabiła tego psa ? Najgorsze jest to, że Ozzy nie mógł nic na to poradzic. Skąd tacy ludzie się biorą ? Quote
Marlena:) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pamiętamy o Tobie Ozzy:-( ['][']['][']['][']['][']['] Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pamiętamy i zawsze będziemy pamiętać.. (*) :shake: Quote
olenka_f Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mam nadzieje ze spotka tego bydlaka takie samo pieklo jakie urzadzila temu psince jest mi bardzo przykro Quote
Jola_K Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 pamietamy..... pamietac bedziemy ['][']['] Quote
Nayantara Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 OZZY wróć biedny psiaku...(*)(*)(*) tezmam goldenka... i współczuje pani ani Quote
doris_day Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [COLOR=black]Jest mi wstyd, że dopiero teraz tutaj jestem :(:(:([/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black][B]Te oczy i Jego spojrzenie będę pamiętać do końca życia :(:(:([/B][/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Ktoś powiedział [B]"... że im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta "[/B] - jak najbardziej się zgadzam[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Spotkała tą "właścicielkę" kara ??!?!?! Nie ręczyłabym za siebie jeśli stanęłaby obok mnie!!!!!!!!!!!![/COLOR] Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Doris, sprawa została umożona aczkolwiek wysłano jeszcze odwołanie... Quote
Recommended Posts