Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym haszczakiem ktoś tam przyszedł ale kto to był nie mam pojęcia, bo ja nie obeznana jestem:/ a poza tym musiałam od razu wyjść bo Tinka na jego widok ( i nawet jak go nie widziała) wpadła w szał szczekania...

Posted

Został znaleziony pod granicą słowacką, był w stanie wskazującym, że błąka się już od dawna. Ma dt, po dwóch tygodniach kwarantanny szukamy mu domu... Wrzuciłam go na wątek dla rasy, może go ktoś szuka... dziś na pv odezwała się do mnie dziewczyna od malamutów, więc może i specjalistyczna pomoc dla niego się znajdzie.

Posted

marra napisał(a):
Niestety nie udało mi się być na akcji w ani jeden ani drugi dzień :( opowiedzcie jak było !! ;)

było b.fajnie :)

Może na następną akcje napiszę na brystolu fejsbuczkową stronkę ? :)

Posted

halbina napisał(a):
Formica ma szczeniaka w gipsie... dziś zaszczepiła obie moje panny drugi raz...

A co Wy na to gdybym założyła osobny wątek wszystkim szczeniakom ?? bo coś im ciężko z tymi domkami ;/ co to za maluch w gipsie ?

Posted

a tak, to Niunia...

Formica szuka pomocy

Caniserin, Stagolban, Feliserin, Serocat lub krew kociego ozdrowieńca z pp pilnie potrzebna! Odkupię! Bardzo, bardzo pilnie. Jeśli ktoś ma zapasik lub dostęp niech się ulituje proszę i podzieli nieco!

Posted

Podniosę!Formica szuka pomocy

Caniserin, Stagolban, Feliserin, Serocat lub krew kociego ozdrowieńca z pp pilnie potrzebna! Odkupię! Bardzo, bardzo pilnie. Jeśli ktoś ma zapasik lub dostęp niech się ulituje proszę i podzieli nieco!

Posted

O jakie pięknoty !! szczególnie to rudawe :D wiecie, rude do rudego zawsze ciągnie :D:D:D
Phase ja też się boję kotów, jakieś to agresywne i złośliwe :D za wyjątkiem mojego ulubieńca Małego ;) no i Maciusia ale on zostawił mi pamiątkę na ręce, piękną szramę ale i tak go lubiłam :D