kasiek. Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!!?p=16135730#post16135730"]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!!?p=16135730#post16135730[/URL] link do wątku na dogomanii
Bjuta Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Na stronie fundacji - nie ma słowa o Kubusiu - jak oni chcą na niego nazbierać, jak nie można potwierdzić żadnej informacji? Jak na fundację z ponad 4 letnim stażem, to nie wyglądają profesjonalnie. Nie ma też info jaki dopisek robić do przelewu - jak wpłacimy na konto fundacji - to wpadnie do wielkiego wora, a nie na leczenie Kubusia. Czy coś piszecie w tytule przelewu? Czy ktoś wie jak powinno być opisane, żeby trafiło akurat na Kubusia?
Ladymonia0610 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Jezu;( Boże ! Jestem w szoku!!!!!<płacze> Mogę dorzucić jakiegoś grosika.
Cleo2008 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Selenga']Olena masz zatkaną skrzynkę... Konto pay pal udostępniała na wątku pogorzelców Ladymonia0610[/QUOTE] Selenga, Ladymonia nie ma paypala, wogole posprawdzajcie jakos te informacje, bo rzeczywiscie trudno cos pomoc jak troche jest niewiadomych... balagan... Chcemy pomagac, ale niech ktos posprzata pls... rozeslalam do kogo moglam...
Ladymonia0610 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Cleo2008']Selenga, Ladymonia nie ma paypala, wogole posprawdzajcie jakos te informacje, bo rzeczywiscie trudno cos pomoc jak troche jest niewiadomych...[/QUOTE] Dostałam wiadomość od Cleo2008 odnośnie paypala -wogole nie wiem o co chodzi. Nie mam paypala. Niby cos tu o mnie pisze......... Biedna psinka trzymaj się słoneczko -Będzie dobrze. Na konto Fundacji mam kase wpłacić?
Ladymonia0610 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]Selenga[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=16143515#post16143515"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Olena masz zatkaną skrzynkę... Konto pay pal udostępniała na wątku pogorzelców Ladymonia0610 Ja udopstepniłam ?:P A nie czasem inna osoba????
kasiek. Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 O fundacji ma m takie info Mrunio jest legalnie działąjącą fundacją, zarejestrowaną w KRS i posiada status organizacji pożytku publicznego? Zweryfikowanie tego trwa minutę, trzy jeśli sprawdziś jeszcze w samym KRS..
Ladymonia0610 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Proszę wejsc na wątek pogożelców i zobaczyć kto podał paypal.
marta9494 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='fanta33']witam ja na chwilkę;) lece zaraz z małym lekcje odrabiać i na boksik będę po 22 dziekuje mój kochany Aniołku za banerek;*** co do paypal zupełnie sie w tym nie orienruje wiec dziewczynki któraś musi pomóc;( co do allegro świetna rzecz!!!!! Marta proforma możesz zapytać Pani Eli czy wyraża zgodę byłoby cunie, i o tym srebrze wspomnieć i o tej bezpłatnej lecznicy w Łodzi;) a nie w Gdańsku no i o nas że walczymy niech zajrzy do nas jak ma chwilkę czekamy przede wszystkim na info o stanie zdrowia naszego przystojniaka i czy wieczorem nasila się stan zapalny skóry i jak z nim ogólnie Ogonia super że jesteś z Wrocka może byś podeszła do tej Kliniki jeśli to nie jest daleko od Ciebie i nie jest to oczywiście problemem było by cudnie bo jakoś trudno mi znaleźć kogoś z Wrocka przesyłam tysiąc całusów dziekuje dziewczynki działajmy dalej;***[/QUOTE]Fantuszka:) wieczorkiem zadzwonię i zapytam i o łódź i o srebro i ocegiełki allegrowe:)Jeśli chodzi o srodki na poparzenia ,jeśli któraś może skombinować dla Kuby,to podaję maila do p.Eli .Napiszcie,że chcecie Kubie wysłac te medykamenty.Ona na pewno odpowie.[EMAIL="[email protected]"][U][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=#4700ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/EMAIL]
memory Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Brak słów... Tylko człowiek jest zdolny do czegoś takiego. Jeśli trzeba, mogę pomóc. Zainteresowanym udostępniam moje konto PayPal: [email][email protected][/email] Po otrzymaniu pieniążków przeleję na polskie konto taką kwotę z mBanku, a ofiarodawcy prześlę na żądanie skan z transakcji - lub w temacie wkleję link do niego. Jednocześnie proszę o: - informację co mam wpisać w tytule przelewu oraz czy mam wpisywać pełne dane ofiarodawcy - imię nazwisko, miejscowość/kraj - dokonywanie przelewów z zakładki "krewni i znajomi" by uniknąć dodatkowych kosztów
kasiek. Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 kopiuje Kuba jest w tej chwili w Klinice, jest ogolony, będzie miał żelowe okłady. Pies jest niezwykle przyjacielski i kochany.Własciciel Kuby to 70-cio letni dziadek,który nawet nie wiedział,że są kliniki dla psów. Podpalacza/y jeszcze nie złapano."
Julia84 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziewczny jeżeli chciałybyśmy zainteresować media tematem Kuby - trzeba pisać do redakcji UWAGI. Oni często robią reportaże o zwierzętach nad którymi ludzie się znęcają. A ten program ogląda naprawdę dużo ludzi: [email][email protected][/email] Dziewczyny co jest na tym youtube? :-( Boję się tam wejsc :-(
marta9494 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Bjuta']Na stronie fundacji - nie ma słowa o Kubusiu - jak oni chcą na niego nazbierać, jak nie można potwierdzić żadnej informacji? Jak na fundację z ponad 4 letnim stażem, to nie wyglądają profesjonalnie. Nie ma też info jaki dopisek robić do przelewu - jak wpłacimy na konto fundacji - to wpadnie do wielkiego wora, a nie na leczenie Kubusia. Czy coś piszecie w tytule przelewu? Czy ktoś wie jak powinno być opisane, żeby trafiło akurat na Kubusia?[/QUOTE]Już wyjaśniem(przed chwilą skończyłam rozmawiać z p.Elą,która bardzo przeprasza za brak informacji,pojawią się one na stronce fundacji jak p.Ela znajdzie chwilkę czasu.Poprostu tyle jej sie na głowę zwaliło,ze jeszcze nie zdążyła sniadania zjeść,a o informacjach na stronce nie wspomnę.W pierwszej kolejności zrobiła filmik na YT,bo wiadomo,tam jest największa szansa na szybki odzew.P Ela bardzo dziękuje za zwrócenie jej uwagi (konstruktywna krytyka zawsze na dobre wychodzi) i gwarantuje,że stosowne info o Kubie zamieści jak najszybciej się da.Co do cegiełek,to stosowne dokumenty prześle mi na maila,a ja osobie ,która bedzie się tym zajmować.Za ten gest dziewczyny p./Ela również jest bardzo wdzięczna.Stara się oddzwaniać na tel.odpisywać na maile i naprawdę w tej chwili ma urwanie głowy.Acha !Fundacja w najbliższym czasie będzie miała konto DOTPAY:)Dziewczyny w tytule wpłaty wystarczy wpisać DLA KUBY i te pieniążki na pewno na Kubę pójdą.Z kliniką z łodzi p.Ela rozmawiała telefonicznie już:)Ale chyba na razie Kubuś będzie jednak we wrocku(zapomniałam spytac,ale skoro pani Ela nie mówiła,ze on jedzie,to najprawdopodobniej jeszcze zostanie .Jak se coś jeszcze przypomnę to dopiszę.
Dana i Muszkieterowie Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bardzo się staram, żeby nie napisać tu tego, co myślę o zwyrodnialcu, który to zrobił temu biednemu, bezbronnemu psu :angryy:. Zastanawiam się, czy ten specyficzny sposób chodzenia Kubusia nie wskazuje na zaburzenia neurologiczne, móżdżkowe psiaka spowodowane podpaleniem :-(.
Cleo2008 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='dana']Bardzo się staram, żeby nie napisać tu tego, co myślę o zwyrodnialcu, który to zrobił temu biednemu, bezbronnemu psu :angryy:. Zastanawiam się, czy ten specyficzny sposób chodzenia Kubusia nie wskazuje na zaburzenia neurologiczne, móżdżkowe psiaka spowodowane podpaleniem :-(.[/QUOTE] ja mysle ze to nie byl jeden psychol tylko kilku. Albo przynajmniej dwoch. Tak jak z tym husky. Nie jestem w stanie wejsc na youtube, te zdjecia mi wystarcza :placz: biedna psiunka, na takich to tylko kodeks hammurabiego...
Ulka18 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Czy ten pies nie cierpi tak bardzo, ze mozna by pomyslec o skroceniu mu tego koszmaru? To nie jest okrucienstwo utrzymywanie go w takim stanie? Polowy skory nie ma przeciez.
chita Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mam nadzieje ze p. Ela nie bedzie miala nic przeciwko ze Uwaga została poinformowana;)
katarzyna09 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Piesku Kochany,co za sk...........n Ciebie skrzywdził?Tak mi przykro...
BERKANO Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 napisałam do blogerki, która zajmowała się sprawą nieszczęsnej suczki husky o naszej akcji (aha to adres poniżej ;-)) [url]http://zakatowanypies.blogspot.com/[/url] i napisałam Jej następująco: "Witaj onaononi. Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonanej przez Ciebie pracy!!!! I chciałabym Cię poprosić o zainteresowanie (i najlepiej wszelkiego rodzaju rozgłoszenie) sprawy, do której podaję linka z dogomanii: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne[/url]!!! Pozdrawiam serdecznie BERKANO" i w odpowiedzi @onaononi pochwaliła [COLOR=darkred][B]NAS WSZYSTKIE ZA WSPANIAŁĄ PRACĘ ORAZ WSPÓŁPRACĘ[/B][/COLOR] (aha i bedą także pilotować sprawe) [B]"Kochanie dziekuje Ci bardzo, oczywiscie cala akcja byla inicjatywa grupowa . Przeczytalam caly watek na dogomanii i jestem pod ogromnym wrazeniem tego co zrobilyscie ! a to nie koniec :-) Niestety co do samego zdarzenia to brak slow :-( jakim trzeba byc potworem , zeby cos takiego zrobic ?! niestety tego typu spraw sa w Polsce setki :-( i tylko dzieki reakcji ludzi wychodza one na swiatlo dzienne, jeszcze do niedawna malo sie o takich sprawach mowilo, ale dzieki ogolnemu zainteresowaniu spoleczenstwa w mediach beda o tym mowic, i dobrze bo tez dzieki temu ludzie otwieraja oczy. Co do naszej pomocy to uwazam , ze tak doskonale sobie radzicie , ze z naszej strony to juz nic wiecej bysmy nie dodaly. Oczywiscie wszystkie dolaczylysmy sie i uczestniczymy w Waszym wydarzeniu na facebooku. Mam tylko nadzieje , ze sprawcow tego czynu w jakis sposob jednak znajda. Niestety nic sie nie zmieni dopoki beda takie przepisy jakie sa i dopoki sedziowie beda dawac takie kary jakie daja. Najwazniejsza jest nieuchronnosc kary , ktorej w naszym sadownictwie niestety brakuje , stad tez oprawcy czuja sie bezkarni. W tej chwili bedziemy walczyc o zmiane prawa i nastawienia do maksymalnych kar. Pozdrawiam serdecznie"[/B]
ANETTTA Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 biedactwo...jak on musi cierpiec ..:-(:-(:-(:-(:-(:-(
ela020 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 BOZE! jaka besta trzeba byc zeby cos takiego zrobic......???????????????????????????????????????zwyrodnialcy........
Cantadorra Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Czasami nie mam już sił czytać takich rzeczy.... To chore... Bardzo chore.... Trzymaj się słoneczko, na przekór zwyrodnialcom żyj długo, w dobrym domu i szczęśliwie...
Cleo2008 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 a mi normalnie znow sie ryczec chce czy jest szansa na informacje o obecnym stanie pieska [COLOR=red]No i weszlam na ten cholerny youtube... [B]przeciez na tym filmie obok jest pelno domow... i co, zaden skurw*** nie zareagowal?????????? przeciez takie cos nie odbywa sie w absolutnej ciszy ![/B][/COLOR] no siedze i rycze i bede zabijac... :placz:
Recommended Posts