Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostaąłm taką info na fb:
"Oferuję bezpłatną pomoc w Klinice Weterynaryjnej Gdańska 81 w Łodzi.Możemy go hospitalizaować tak długo jak będzie to potrzebne."

No wlasnie mam problem z tym:(, z kazdym razie chce zrobic wydarzenie - nie mam pojecia jak - ale dojde. Moj profil to psy zaginione, wiec jak macie konta to chetnie Was przyjme;), im nas tam wiecej tym lepiej

Posted

Gorąca prośba do założycielki wątku.
Po pierwsze, daj info o Kubie z postu 68 do postu nr jeden + oczywiście konto do wpłat.
Po drugie, przerzuć z wątku do pierwszego postu linki do stron, gdzie dziewczyny już wrzuciły info o psie.
Po trzecie, czy ktoś obecny na wątku jest w stanie zrobić banerek?

Posted

[quote name='Olena84']No wlasnie mam problem z tym:(, z kazdym razie chce zrobic wydarzenie - nie mam pojecia jak - ale dojde. Moj profil to psy zaginione, wiec jak macie konta to chetnie Was przyjme;), im nas tam wiecej tym lepiej[/QUOTE]
Wysłałam....

Posted

o banerek będę prosić Angel
już przykleiłam info do 1 postu
ściagajcie jak najwięcej znajomych przysłowiowe 5 zł od każdego i mamy super sumę dla Kubusia na koncie fundacji

Posted

[INDENT]Skopiuje samą siebie-

Dostałam taką info na fb:
"Oferuję bezpłatną pomoc w Klinice Weterynaryjnej Gdańska 81 w Łodzi.Możemy go hospitalizaować tak długo jak będzie to potrzebne."
[/INDENT]Wydarzenie Kuby , mam nadzieje, ze sie otworzy

[URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=119438858129822&num_event_invites=0#%21/event.php?eid=119438858129822"]http://www.facebook.com/event.php?eid=119438858129822&num_event_invites=0#!/event.php?eid=119438858129822[/URL]

Posted

Jezu dziewczyny super,że taki odzew jest.Pies nie znajduje się u własciciela,jest w tej chwili w klinice.Zaraz zadzwonię do pani Eli i jej wszystko opowiem.O tej propozycji z Gdańka też

Posted

[quote name='marta9494']Jezu dziewczyny super,że taki odzew jest.Pies nie znajduje się u własciciela,jest w tej chwili w klinice.Zaraz zadzwonię do pani Eli i jej wszystko opowiem.O tej propozycji z Gdańka też[/QUOTE]

propozycja jest z Łodzi, z ulicy Gdanskiej;)
czy media zostaną poinformowane? moglyby pomoc znalezc tych $%^&*(,...

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/members/69594-Olena84"][B]Olena84[/B][/URL] uderz bezpośrednio na mail do fundacji z tą informacją, bo to przecież fundacja a nie dogomaniacy decydują o losie i leczeniu psiaka, a namiar telefoniczny i adres mail jest na poprzednich stronach

Posted

no Marta zadzwoni do pani Eli z fundacji z ta informacja i fundacja zadecyduje ale może dobrze by byo żeby na razie piesio nie był transportowany;(

Posted

Wpłaciłam grosik... udostępniłam na Fejsie... oskarżyłabym podpalacza o znęcanie się i umyślne doprowadzenie do (prawie) śmierci, a najchętniej... nie, zamilknę, nie napiszę co zrobiłabym temu zwyrodnialcowi...

Posted

Super...ze tyle osob już pomaga,chce pomoc i zrobilo się o tym głośno. Jak patrzę na zdjęcia Kuby to mi się wyć chce :(

Czekamy teraz na info od pani Eli.

Posted

Ludzie klinika prponuje bezplatne leczenie i szpital nad czym sie zastanawiacie:

[B][URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=100001741020814"]Psy Zaginione[/URL]
No właśnie, dostaliśmy taka informację:
"Oferuję bezpłatną pomoc w Klinice Weterynaryjnej Gdańska 81 w Łodzi.Możemy go hospitalizaować tak długo jak będzie to potrzebne."[/B]

Posted

to decyzja Fundacji może na razie nie można go transportowac....dowiemy sie wszystkiego od Marty ma dzwonić do Fundacji i dać znać czy chcą go przewieźć

Posted

Właśnie dzwoniłam i rozmawiałam.Kuba na razie musi w klinice we wrocku zostać,bo to jednak kupa kilometrów do Gdańska i wolą go nie ruszać stamtąd na razie.Ale pani Ela prosiła żeby bardzo,bardzo podziekować.Nawet się nie spodziewała,że taki będzie o Kubusiu wir:)Acha!Kurde zapomniałam.Jutro juz może będą foty Kuby z kliniki:)

Posted

niunia to w Łodzi na ulicy Gdańskiej 81 ale i tak widocznie na razie jego stan jest zbyt cieżki żeby go wozić;((( dobrze żeby wiedzieli że jest taka ewentualność

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...