Mery779 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja moge szeleczki pożyczyć...Te od Morety będą na niego dobre Quote
mysza 1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Mery779']Ja moge szeleczki pożyczyć...Te od Morety będą na niego dobre[/QUOTE] Dzięki, będę miała jakieś na pewno to mu zalożę. Zrobiłam wydarzenie na FB na Farta, bo nie mam pomysłu na ten dług. :( Quote
mmd Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Zapraszam na bazarek. Co prawda nie na Farta, ale połowa na Sisi, z tej samej "stajni" ;) Kupujcie, podnoście - jak przytkamy jedną "dziurę", to gdzie indziej będzie łatwiej (a przynajmniej jest taka nadzieja). http://www.dogomania.pl/threads/207354-Srebro-ubrania-torebki-i-mn%C3%B3stwo-innych-fant%C3%B3w-na-Sisi-i-Kajtuna-do-19-maja Quote
mysza 1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='mmd']Zapraszam na bazarek. Co prawda nie na Farta, ale połowa na Sisi, z tej samej "stajni" ;) Kupujcie, podnoście - jak przytkamy jedną "dziurę", to gdzie indziej będzie łatwiej (a przynajmniej jest taka nadzieja). http://www.dogomania.pl/threads/207354-Srebro-ubrania-torebki-i-mn%C3%B3stwo-innych-fant%C3%B3w-na-Sisi-i-Kajtuna-do-19-maja Dzięki bardzo, zaraz tam idę. Tymczasem proszę o kciuki albo jakies czary za pogodę na jutro, inaczej nieźle się z Farcikiem przemoczymy :( Quote
*Gajowa* Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 O której się wybieracie z Farcikiem ? Nie wiem czy zdążymy wyjść na spacer... Quote
mmd Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Przemoczony Farcik będzie wzbudzał większą litość niż nieprzemoczony ;) Quote
*Gajowa* Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Farcik najlepiej prezentuje sie w słońcu... wtedy widać jego przepiękne barwy :lol:. Quote
mmd Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To jeśli będzie słońce - szukają domu dla Farta, jeśli deszcz - opcja: żebry ;) Obie niezłe :) Quote
mysza 1 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Podrzucam chłopaka, ponieważ w niedzielę nie udalo nam się spotkać, nie przywiozłam Kreonu więc poprosiłam Bekę, żeby kupiła mu i przywiozła. Zobaczymy czy pomoże, oby. Quote
*Gajowa* Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dzisiejszy Farcik tym razem z koleżankami buzi z DONką Limbą i specjalnie dla Asi również z Miśkiem Quote
mysza 1 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Fajny ten Farcik :) Beka, dzięki za Kreon :) Miałam fajny telefon od dziewczyny, która jest domem tymczasowym, wspólpracuje z Felą, ma rodzinę chętną na Farcika, mają podobną do niego sunię. Miała z nimi przyjechać na dniach, żeby go zobaczyli, ciekawe co z tego wyniknie... A, zapraszam na słodko- dziecięcy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/207636-DZIE%C5%83-DZIECKA-s%C5%82odycze-ksi%C4%85zki-dla-dzieci-KUP-TERAZ-na-kilka-ps%C3%B3w-do-20.05-do-21 Quote
*Gajowa* Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 To trzymam kciuki żeby doszło do spotkania, bo Farcik się na pewno spodoba :lol:. Od wczoraj podaje mu kreon zobaczymy czy pomoże w przyswajaniu karmy i zmniejszy ilość wypróżnień / dotychczas były min.4 duże kupy/. Farcik już trochę śmielszy na spacerach garnie sie do ludzi, na początku chciał ich omijać szerokim łukiem. Quote
asiaf1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A czy moje psiaki też są jej znane jakby byli chętni :-)? [quote name='mysza 1']Fajny ten Farcik :) Beka, dzięki za Kreon :) Miałam fajny telefon od dziewczyny, która jest domem tymczasowym, wspólpracuje z Felą, ma rodzinę chętną na Farcika, mają podobną do niego sunię. Miała z nimi przyjechać na dniach, żeby go zobaczyli, ciekawe co z tego wyniknie... A, zapraszam na słodko- dziecięcy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/207636-DZIE%C5%83-DZIECKA-s%C5%82odycze-ksi%C4%85zki-dla-dzieci-KUP-TERAZ-na-kilka-ps%C3%B3w-do-20.05-do-21 Quote
*Gajowa* Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 asiaf1 napisał(a):A czy moje psiaki też są jej znane jakby byli chętni :-)? Miśka mogliby poznać przy okazji... Quote
mysza 1 Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Farcika gdzieś zauważyli, bo podobny do suni, którą mają, nie mam pojęcia gdzie nawet. Nikt się juz ze mną nie kontaktował już :( potem. Quote
mysza 1 Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Podrzucę chociaż i zaproszę na kolejny bazarek, http://www.dogomania.pl/threads/207636-DLA-DZIECKA-i-nie-tylko-s%C5%82odycze-zabawki-Hello-Kitty-Cars-ksi%C4%85zki-do-22.05-do-21/page2 Quote
wrzesien-1 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Chętnie oddam na bazarek: Reader"s Digest nówki sztuki w foli:"Domowa encyklopedia zdrowia", "Zdrowie na talerzu","Życie codzienne dawniej 1000pytań i odpowiedzi","Ludzie i miejsca 1000 pytań i odpowiedzi"(zdjęta folia) "Skarby europy"wydawnictwo Videograf nowa w folii Są to wydania w grubej oprawie,ja nie mobilna,więc odbiór ew w Konstancinie. Na pewno znalazłabym jeszcze różne bibeloty.... Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam Justyna Quote
mysza 1 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 wrzesien-1 napisał(a):Chętnie oddam na bazarek: Reader"s Digest nówki sztuki w foli:"Domowa encyklopedia zdrowia", "Zdrowie na talerzu","Życie codzienne dawniej 1000pytań i odpowiedzi","Ludzie i miejsca 1000 pytań i odpowiedzi"(zdjęta folia) "Skarby europy"wydawnictwo Videograf nowa w folii Są to wydania w grubej oprawie,ja nie mobilna,więc odbiór ew w Konstancinie. Na pewno znalazłabym jeszcze różne bibeloty.... Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam Justyna Dziękuję ale ja w tej chwili nie dam rady, mam cały mały pokoik zagracony fantami, wystawiam właśnie kilka bazarków a kilka czeka w kolejce. Nie dam rady ogarnąć kolejnego w tej chwili. Quote
mysza 1 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/threads/207926-Batony-Mars-Snickers-Twix-Dove-kup-teraz-na-kilka-ps%C3%B3w-do-24.05-do-21 Quote
*Gajowa* Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Farcik miał dziś odwiedziny i ładnie się zaprezentował ;) kciuki potrzebne... Quote
*Gajowa* Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Farcik pojechał dziś do nowego domku :multi:. Nie chciał wsiąść do samochodu :shake: ale jednak po długim namyśle wszedł samodzielnie. Pan nie chciał zabrać Kreonu ani karmy, bo ma swoją wypróbowaną i tylko ją chce podawać, ledwo wcisnęłam trzy kubki na domieszanie. Poprzednio przy zmianie karmy Farcik miał "prawie" biegunkę. Chudy/Farcik bedzie miał na imię Togo. Kolega Misiek bardzo tęskni... został bez towarzysza zabaw, DONka Limba po sterylce jest niedysponowana. Quote
Mery779 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 :multi::multi::multi: Wow !!! ale super wieści Oby Farcikowi dobrze było w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts