Jump to content
Dogomania

Psy uratowane przed schronem w swoich domach :) został dług- bardzo proszę o pomoc...

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mery779']Ja moge szeleczki pożyczyć...Te od Morety będą na niego dobre[/QUOTE]
Dzięki, będę miała jakieś na pewno to mu zalożę.

Zrobiłam wydarzenie na FB na Farta, bo nie mam pomysłu na ten dług. :(

Posted

[quote name='mmd']Zapraszam na bazarek. Co prawda nie na Farta, ale połowa na Sisi, z tej samej "stajni" ;) Kupujcie, podnoście - jak przytkamy jedną "dziurę", to gdzie indziej będzie łatwiej (a przynajmniej jest taka nadzieja).
http://www.dogomania.pl/threads/207354-Srebro-ubrania-torebki-i-mn%C3%B3stwo-innych-fant%C3%B3w-na-Sisi-i-Kajtuna-do-19-maja
Dzięki bardzo, zaraz tam idę.
Tymczasem proszę o kciuki albo jakies czary za pogodę na jutro, inaczej nieźle się z Farcikiem przemoczymy :(

Posted

Podrzucam chłopaka, ponieważ w niedzielę nie udalo nam się spotkać, nie przywiozłam Kreonu więc poprosiłam Bekę, żeby kupiła mu i przywiozła. Zobaczymy czy pomoże, oby.

Posted

Fajny ten Farcik :) Beka, dzięki za Kreon :)

Miałam fajny telefon od dziewczyny, która jest domem tymczasowym, wspólpracuje z Felą, ma rodzinę chętną na Farcika, mają podobną do niego sunię. Miała z nimi przyjechać na dniach, żeby go zobaczyli, ciekawe co z tego wyniknie...

A, zapraszam na słodko- dziecięcy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/207636-DZIE%C5%83-DZIECKA-s%C5%82odycze-ksi%C4%85zki-dla-dzieci-KUP-TERAZ-na-kilka-ps%C3%B3w-do-20.05-do-21

Posted

To trzymam kciuki żeby doszło do spotkania, bo Farcik się na pewno spodoba :lol:.
Od wczoraj podaje mu kreon zobaczymy czy pomoże w przyswajaniu karmy i
zmniejszy ilość wypróżnień / dotychczas były min.4 duże kupy/.
Farcik już trochę śmielszy na spacerach garnie sie do ludzi, na początku chciał ich omijać szerokim łukiem.

Posted

A czy moje psiaki też są jej znane jakby byli chętni :-)?

[quote name='mysza 1']Fajny ten Farcik :) Beka, dzięki za Kreon :)

Miałam fajny telefon od dziewczyny, która jest domem tymczasowym, wspólpracuje z Felą, ma rodzinę chętną na Farcika, mają podobną do niego sunię. Miała z nimi przyjechać na dniach, żeby go zobaczyli, ciekawe co z tego wyniknie...

A, zapraszam na słodko- dziecięcy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/207636-DZIE%C5%83-DZIECKA-s%C5%82odycze-ksi%C4%85zki-dla-dzieci-KUP-TERAZ-na-kilka-ps%C3%B3w-do-20.05-do-21

Posted

Chętnie oddam na bazarek:
Reader"s Digest nówki sztuki w foli:"Domowa encyklopedia zdrowia",
"Zdrowie na talerzu","Życie codzienne dawniej 1000pytań i odpowiedzi","Ludzie i miejsca 1000 pytań i odpowiedzi"(zdjęta folia)
"Skarby europy"wydawnictwo Videograf nowa w folii
Są to wydania w grubej oprawie,ja nie mobilna,więc odbiór ew w Konstancinie.
Na pewno znalazłabym jeszcze różne bibeloty....
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Pozdrawiam Justyna

Posted

wrzesien-1 napisał(a):
Chętnie oddam na bazarek:
Reader"s Digest nówki sztuki w foli:"Domowa encyklopedia zdrowia",
"Zdrowie na talerzu","Życie codzienne dawniej 1000pytań i odpowiedzi","Ludzie i miejsca 1000 pytań i odpowiedzi"(zdjęta folia)
"Skarby europy"wydawnictwo Videograf nowa w folii
Są to wydania w grubej oprawie,ja nie mobilna,więc odbiór ew w Konstancinie.
Na pewno znalazłabym jeszcze różne bibeloty....
Zainteresowanych proszę o kontakt.
Pozdrawiam Justyna

Dziękuję ale ja w tej chwili nie dam rady, mam cały mały pokoik zagracony fantami, wystawiam właśnie kilka bazarków a kilka czeka w kolejce. Nie dam rady ogarnąć kolejnego w tej chwili.

Posted

Farcik pojechał dziś do nowego domku :multi:.
Nie chciał wsiąść do samochodu :shake: ale jednak po długim namyśle wszedł samodzielnie.
Pan nie chciał zabrać Kreonu ani karmy, bo ma swoją wypróbowaną i tylko ją chce podawać, ledwo wcisnęłam trzy kubki na domieszanie. Poprzednio przy zmianie karmy
Farcik miał "prawie" biegunkę.
Chudy/Farcik bedzie miał na imię Togo.
Kolega Misiek bardzo tęskni... został bez towarzysza zabaw, DONka Limba po sterylce
jest niedysponowana.