eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 nie otwierają mi się foty :-(ani jedna! Dzielny 60-letni staruszek z Negra :evil_lol::evil_lol: :loveu: edit. są już foty! niech zgadnę, na środkowej Negro żuje trawę? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 pewnie że dasz radę :) a jak na 60 latka to całkiem całkiem młodo wygląda Negruś :) Quote
sota36 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 No nie! Przez moje gapiostwo ominela mnie impreza Pana Prezesa Negrusia! Negruniu - przede wszystkim zdrowia, a to co pisze Jadzia, ze 7 latek to takich ludzich ...siat - nie wierz w to!Jadzia liczyc nie umie! Tys mlody bog, !!!! Quote
wiq Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 60 lat? z której strony... ach tak, sesja.. właśnie piję kawę i do książki :mdleje: Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Właśnie, z której strony... Nawet siwego włoska nie ma :multi: Dzielny Negi :loveu: Nie bał się pani doktor. Quote
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 60ciolatek wygląda conajmniej trzy razy młodziej!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 już chciałam pytać gdzie się zgubiłaś, ale jak w książkach to dobrze ;) z tym wiekiem to jakaś bujda!! kto to wymyśla? psy odchodzą wiecznie młode Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To tak na wszelki wypadek ...trzymamy kciuki za wsie examy!!!!zki buziaczki kochana ;-) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 tez kciuki trzymam i Biana łapeczki zaciska i Happy tyż ( tu miałbyc emotek uśmieszek ale ogłaszam bunt emotkowy w związku z tym dziwnym ograniczeniem ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobry wieczór Jadziu :) Jaki tam 60-latek! Piękny młody pies! :loveu: Ja chodząc po lecznicach, stronach internetowych i różnych ulotkach dochodzę do wniosku, że 8 lat mojego psa mieści się w przedziale 40-60 lat, bo wszędzie podają inaczej :evil_lol: Ważne jak psiak się czuje :) http://images26.fotosik.pl/226/5e9129909113a80d.jpg Jak ja kocham tą przygryzioną wargę! :loveu: Quote
Dobcia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Cześc:loveu: Na środkowej fotce po prostu przygryzł sobie wargę;P Jolu dziękuję za śliczne życzenia w imieniu Negra:) A co do siwych włosków... ma kilka na pyszczuniu:roll: Ale z drugiej strony Hasan ma siwy pysk odkąd pamiętam:evil_lol: Kiedy jest się z psem cały czas nie zauważa sie mijającego czasu, ale w naszym przypadku jest to bardziej widoczne... W weekend miałam z Negrem śmieszną sytuację. Jak wiecie kocha on rzekę; ma nawet takie ulubione miejsce, gdzie zawsze sobie wchodził i z wody wygrzebywał korzenie. A właściwie miał.... hihihi.... dzieciaki wybudowały sobie tamę i woda stała się w tym miejscu bardzo głęboka. Negro jak zawsze biegiem po spuszczeniu ze smyczy pobiegł łowic korzonki i... wpadł do wody po samą głowę i myślałam, że mi sie pies utopi, bo on nie umie pływac:evil_lol: wygrzebał się jakoś ale nie był to styl 'pieskiem'...:p no to teraz może kilka fotuni i.... wracam do książek.... ehhh jeszcze tylko tydzień.... tylko..... tylko.... ;) Quote
Od-Nowa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :diabloti: to mu niezłą niespodziankę dzieciaki zrobiły :evil_lol: prywatny basen Quote
Szarik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć Jadziu! :) 60 lat!? Książkowo może, ale tylko i wyłącznie. Patrząc na Negra - 3,4 lata. Bardzo wesoly psiak, jedyny w swoim rodzaju! :) Ja zawsze wiedziałam, że dzieci sa okrutne :evil_lol:, taki kawał Negruniowi zrobić! ;) http://images33.fotosik.pl/278/eb58a2774923fc84.jpg Ten kot jeszcze żyje!? Biedactwo,tak sam na sam z Negro to serducho pewnie wypluł! (O ile się spotkali :razz:) Pozdrawiamy! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dobry wieczór Jadziu :) wygrzebał się jakoś ale nie był to styl 'pieskiem'...:p Płynął żabką? :evil_lol: A tak na poważnie to chyba te nasze pinczery też tak mają, bo Gizmo - owszem, powyławiać kamorki to fajnie, ale pływać? A co to w ogóle znaczy? :cool3: Piękny pycholek! :loveu: Quote
Dobcia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Od-Nowa'] to mu niezłą niespodziankę dzieciaki zrobiły prywatny basen a potem mi się ludzie dziwią, że on dzieci nie lubi:shake::diabloti: [quote name='eria']biedne skrzywdzone zwierzątko skrzywdzone!? a gdzie tam! byłam gotowa skoczyc mu a ratunek ale się obeszło bez tego aktu altruizmu:evil_lol: [quote name='Szarik']Cześć Jadziu! 60 lat!? Książkowo może, ale tylko i wyłącznie. Patrząc na Negra - 3,4 lata. Bardzo wesoly psiak, jedyny w swoim rodzaju! Ja zawsze wiedziałam, że dzieci sa okrutne , taki kawał Negruniowi zrobić! http://images33.fotosik.pl/278/eb58a2774923fc84.jpg Ten kot jeszcze żyje!? Biedactwo,tak sam na sam z Negro to serducho pewnie wypluł! (O ile się spotkali ) Pozdrawiamy! To prawda, zachowuje się jak młodzieniaszek:) na spacerek zawsze ma chęci, niezależnie od pogody i pory dnia:lol: paskudy:shake:;) Kociak to wyjątkowy mruczek. Wychowuje się z psem, dogiem niemieckim i nie boi się Negra. Nigdy nie ucieka jak nas widzi, a Negrowi jak kot nie ucieka... to nie warto zawrcac sobie nim głowy;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Jadziu Płynął żabką? A tak na poważnie to chyba te nasze pinczery też tak mają, bo Gizmo - owszem, powyławiać kamorki to fajnie, ale pływać? A co to w ogóle znaczy? Piękny pycholek! Negro ma dokładnie tak samo:evil_lol: To chyba jakaś wspólna cecha pinczerów. Kiedy mu sie grunt pod łapami skończył, próbował... wyskoczyc na wodę! machał przednimi łapkami nad wodą a dooopka poszła na dno:oops::p ;) Quote
wiq Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 "ujrzałam pierwszy siwy włos na twojej skroniii.." :evil_lol: Quote
eria Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 sznaucer też pinczer a pływać kocha :razz::loveu: Quote
anetta Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hhahahaham wyobraziłam sobie jak Negro wpada do tej wody :roflt: Teraz pewnie będzie mieć uraz. Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Witam mojego ulubionego Dobka :loveu::loveu::loveu: Śliczny vaek masz :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Dzień dobry :) http://images23.fotosik.pl/225/c93e2a39551530ee.jpg Cóż za szeroki uśmiech!!! :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 http://images29.fotosik.pl/225/306cd57d4f9fc08d.jpg piekny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Witanko!!! ...może jakiś dobry kolega lub koleżanka nauczy mojego psa pływac... ja nie, bo nie umiem...:oops: ...a sama jestem ciekawa, czy teraz nie będzie się bał wchodzic do wody;) Taniu nigdzie nie odchodziłam, tylko do swojej galerii nie mam czasu zaglądac... sesjowe perypetie jeszcze sie nie skończyły, zostały mi dwa egzaminy, ale najgorszy pisałam dziś, oby teraz było z górki;) ...już nie wspomnę, że dziś spałam 4 godziny... a jutro kolejny egzamin, ale musiałam zrobic sobie przerwę na kawę bo nie wyrobię... Zaczęłam już moją misiowatą pracę magisterską:multi: Sporo czasu będę siedziec też w laboratorium, ale warto bo to normalnie najlepszy temat, jaki mogłam dostac:loveu: cdn fotek ogródkowych... taaa.... jedyne miejsce, gdzie nie ma trawy... chociaż jedna osoba potrafi docenic... edit. ....masakra.... ale teraz była burza z gradem... ...telefony nie działają... dobrze że net chociaż jest... Quote
zuzolandia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://images23.fotosik.pl/225/71c8460ba3d3e0a9.jpg cudniasty pysio ;-) taaaa skad ja znam te ratowanie psa z wody?? ..moja niezyjaca juz boksia Tosia tez uwielbiala wode ale plywac nie umiała.....ilez to razy wpadala do wody toneła a ja ją wyciagalam .....i te podrapane moje ramiona brzuch plecy i inne takie...hihihih ...mimo traumatycznych doznan i tak wlazila do wody wyciagala kamienie i sie topiła... buzioleee kochana;-) Quote
Recommended Posts