Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

nie otwierają mi się foty :-(ani jedna!

Dzielny 60-letni staruszek z Negra :evil_lol::evil_lol: :loveu:

edit. są już foty! niech zgadnę, na środkowej Negro żuje trawę?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No nie! Przez moje gapiostwo ominela mnie impreza Pana Prezesa Negrusia! Negruniu - przede wszystkim zdrowia, a to co pisze Jadzia, ze 7 latek to takich ludzich ...siat - nie wierz w to!Jadzia liczyc nie umie! Tys mlody bog, !!!!

Posted

Dobry wieczór Jadziu :)

Jaki tam 60-latek! Piękny młody pies! :loveu: Ja chodząc po lecznicach, stronach internetowych i różnych ulotkach dochodzę do wniosku, że 8 lat mojego psa mieści się w przedziale 40-60 lat, bo wszędzie podają inaczej :evil_lol: Ważne jak psiak się czuje :)

http://images26.fotosik.pl/226/5e9129909113a80d.jpg

Jak ja kocham tą przygryzioną wargę! :loveu:

Posted

Cześc:loveu:

Na środkowej fotce po prostu przygryzł sobie wargę;P

Jolu dziękuję za śliczne życzenia w imieniu Negra:)

A co do siwych włosków... ma kilka na pyszczuniu:roll:
Ale z drugiej strony Hasan ma siwy pysk odkąd pamiętam:evil_lol:
Kiedy jest się z psem cały czas nie zauważa sie mijającego czasu, ale w naszym przypadku jest to bardziej widoczne...

W weekend miałam z Negrem śmieszną sytuację. Jak wiecie kocha on rzekę; ma nawet takie ulubione miejsce, gdzie zawsze sobie wchodził i z wody wygrzebywał korzenie. A właściwie miał.... hihihi.... dzieciaki wybudowały sobie tamę i woda stała się w tym miejscu bardzo głęboka. Negro jak zawsze biegiem po spuszczeniu ze smyczy pobiegł łowic korzonki i... wpadł do wody po samą głowę i myślałam, że mi sie pies utopi, bo on nie umie pływac:evil_lol: wygrzebał się jakoś ale nie był to styl 'pieskiem'...:p

no to teraz może kilka fotuni i.... wracam do książek.... ehhh jeszcze tylko tydzień.... tylko..... tylko....

;)

Posted

Cześć Jadziu! :)

60 lat!? Książkowo może, ale tylko i wyłącznie. Patrząc na Negra - 3,4 lata. Bardzo wesoly psiak, jedyny w swoim rodzaju! :)

Ja zawsze wiedziałam, że dzieci sa okrutne :evil_lol:, taki kawał Negruniowi zrobić! ;)

http://images33.fotosik.pl/278/eb58a2774923fc84.jpg
Ten kot jeszcze żyje!? Biedactwo,tak sam na sam z Negro to serducho pewnie wypluł! (O ile się spotkali :razz:)

Pozdrawiamy!

Posted

Dobry wieczór Jadziu :)

wygrzebał się jakoś ale nie był to styl 'pieskiem'...:p

Płynął żabką? :evil_lol:
A tak na poważnie to chyba te nasze pinczery też tak mają, bo Gizmo - owszem, powyławiać kamorki to fajnie, ale pływać? A co to w ogóle znaczy? :cool3:

Piękny pycholek! :loveu:

Posted

[quote name='Od-Nowa'] to mu niezłą niespodziankę dzieciaki zrobiły prywatny basen

a potem mi się ludzie dziwią, że on dzieci nie lubi:shake::diabloti:

[quote name='eria']biedne skrzywdzone zwierzątko

skrzywdzone!? a gdzie tam! byłam gotowa skoczyc mu a ratunek ale się obeszło bez tego aktu altruizmu:evil_lol:

[quote name='Szarik']Cześć Jadziu!

60 lat!? Książkowo może, ale tylko i wyłącznie. Patrząc na Negra - 3,4 lata. Bardzo wesoly psiak, jedyny w swoim rodzaju!

Ja zawsze wiedziałam, że dzieci sa okrutne , taki kawał Negruniowi zrobić!

http://images33.fotosik.pl/278/eb58a2774923fc84.jpg
Ten kot jeszcze żyje!? Biedactwo,tak sam na sam z Negro to serducho pewnie wypluł! (O ile się spotkali )

Pozdrawiamy!

To prawda, zachowuje się jak młodzieniaszek:) na spacerek zawsze ma chęci, niezależnie od pogody i pory dnia:lol:

paskudy:shake:;)

Kociak to wyjątkowy mruczek. Wychowuje się z psem, dogiem niemieckim i nie boi się Negra. Nigdy nie ucieka jak nas widzi, a Negrowi jak kot nie ucieka... to nie warto zawrcac sobie nim głowy;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Jadziu

Płynął żabką?
A tak na poważnie to chyba te nasze pinczery też tak mają, bo Gizmo - owszem, powyławiać kamorki to fajnie, ale pływać? A co to w ogóle znaczy?

Piękny pycholek!

Negro ma dokładnie tak samo:evil_lol: To chyba jakaś wspólna cecha pinczerów.
Kiedy mu sie grunt pod łapami skończył, próbował... wyskoczyc na wodę! machał przednimi łapkami nad wodą a dooopka poszła na dno:oops::p

;)

Posted

Witanko!!!

...może jakiś dobry kolega lub koleżanka nauczy mojego psa pływac... ja nie, bo nie umiem...:oops:

...a sama jestem ciekawa, czy teraz nie będzie się bał wchodzic do wody;)

Taniu nigdzie nie odchodziłam, tylko do swojej galerii nie mam czasu zaglądac... sesjowe perypetie jeszcze sie nie skończyły, zostały mi dwa egzaminy, ale najgorszy pisałam dziś, oby teraz było z górki;)
...już nie wspomnę, że dziś spałam 4 godziny... a jutro kolejny egzamin, ale musiałam zrobic sobie przerwę na kawę bo nie wyrobię...

Zaczęłam już moją misiowatą pracę magisterską:multi: Sporo czasu będę siedziec też w laboratorium, ale warto bo to normalnie najlepszy temat, jaki mogłam dostac:loveu:

cdn fotek ogródkowych...

taaa.... jedyne miejsce, gdzie nie ma trawy... chociaż jedna osoba potrafi docenic...

edit.
....masakra.... ale teraz była burza z gradem...
...telefony nie działają... dobrze że net chociaż jest...

Posted

http://images23.fotosik.pl/225/71c8460ba3d3e0a9.jpg

cudniasty pysio ;-)

taaaa skad ja znam te ratowanie psa z wody?? ..moja niezyjaca juz boksia Tosia tez uwielbiala wode ale plywac nie umiała.....ilez to razy wpadala do wody toneła a ja ją wyciagalam .....i te podrapane moje ramiona brzuch plecy i inne takie...hihihih
...mimo traumatycznych doznan i tak wlazila do wody wyciagala kamienie i sie topiła...

buzioleee kochana;-)