Ina&Fun Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Ogródek poza jedną grządką nietknięty i chyba na razie taki zostanie bo Phoebe nabawiła sie dzisiaj na spacerze brzydkiej kontuzji...:( Wodne zdjęcia Negra bombowe:loveu: wiq napisał(a): to co, robimy konkurencyjny zlot w Żywcu?.. :evil_lol: Popieram...;) Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zlot w Żywcu - taaaaaaaaaak :multi::multi::multi: Quote
Dobcia Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 wiq napisał(a):Mona też wyżywa się artystycznie na spacerach;) ale się rozkręcił :D i do jakiej ładnej rasy należy :evil_lol: to co, robimy konkurencyjny zlot w Żywcu?.. :evil_lol: Mona i Negro znaleźliby wiele wspólnych tematów:lol: Prawda, że ładna?:evil_lol: Genialny pomysł!!!:multi::cool3: Ina&Fun napisał(a):Ogródek poza jedną grządką nietknięty i chyba na razie taki zostanie bo Phoebe nabawiła sie dzisiaj na spacerze brzydkiej kontuzji...:( Wodne zdjęcia Negra bombowe:loveu: Popieram...;) Biedactwo...:-( mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia! Dziękuję i również się zgadzam;) Od-Nowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zlot w Żywcu - taaaaaaaaaak :multi::multi::multi: ...taki mini zlocik?:cool3: to kiedy masz urlop?:cool3: ahhh a już jutro do Krakowa... że też weekendy tak szybko mijają:roll: Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 urlop mam jak sobie wyznaczę :evil_lol: ale,że w czerwcu duze wydatki czekają to na pewno nie wcześniej niż w połowie lipca... Quote
Dobcia Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Od-Nowa napisał(a):urlop mam jak sobie wyznaczę :evil_lol: ale,że w czerwcu duze wydatki czekają to na pewno nie wcześniej niż w połowie lipca... jak dla mnie, to bardzo dogodny termin:cool3: akurat po 10 lipca będę się cieszyć 20 dniami wakacji:loveu::cool3: Quote
wiq Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 no, II połowa lipca może być, bo I spędzę w szpitalu :evil_lol: Quote
Eriu Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Szataństwo, szkoda, że mnie nie ma w wakacje. Liczę, że jak wrócę, to się może skusicie z Bezuchem na spacera? (prawdopodobnie będę wtedy już mobilna) Quote
zuzolandia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 zlot??? jaki zlot???? hihihi........ Eria moze sie załapiemy? hihihi witaneczko kochaneczko !!!!! Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 wcale nie konkurancyjny :eviltong: kuracyjny:diabloti: Quote
wiq Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 taki pomniejszy i konkurencyjny u Dobci w ogródku :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 wiq napisał(a):taki pomniejszy i konkurencyjny u Dobci w ogródku :evil_lol: to kiedy jedziemy??? Quote
Dobcia Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Cześc dziewczynki:) Jaki tu entuzjazm!:loveu: [quote name='wiq']no, II połowa lipca może być, bo I spędzę w szpitalu Wiquniu... Mazury... Bałtyk... to bym zrozumiała, ale szpital?:razz: [quote name='Od-Nowa']lipiec lipiec lalalla ...to już za 2 msc:cool3: [quote name='eria']ooo tu o jakimś zlocie mowa Aniu, masz ochotę się wybrac?:cool3: [quote name='anetta']Zlot? Konkurencyjny? :shake:nie... To tylko takie spotkanie znajomych:evil_lol: [quote name='Eriu']Szataństwo, szkoda, że mnie nie ma w wakacje. Liczę, że jak wrócę, to się może skusicie z Bezuchem na spacera? (prawdopodobnie będę wtedy już mobilna) Jasne Dorotko!:) Mam nadzieję, że do tej pory i ja będę mobilna;) [quote name='zuzolandia']zlot??? jaki zlot???? hihihi........ Eria moze sie załapiemy? hihihi witaneczko kochaneczko !!!!! Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!:multi: [quote name='Od-Nowa']wcale nie konkurancyjny kuracyjny aha:evil_lol: a ciekawe na co te kuracje pomogą?:evil_lol: [quote name='wiq']taki pomniejszy i konkurencyjny u Dobci w ogródku ...grill... ognisko... kto co woli:cool3: Jak by tu tylko Hasana zając... hmmm:evil_lol: [quote name='Marta_Ares']to kiedy jedziemy??? W lipcu?:) [quote name='zuzolandia']doberek wrócona na lono KRAKA witanko:loveu: W tym tygodniu mam TYLKO jeden kolos+prezentacja z anglika:scared:nie lubię publicznych wystąpień, ale w końcu temat mam fajni, sami swoi w sali... dam rade:evil_lol: W piątek mam jazdy z bardzo krzyczącym panem:cool1: Niestety mój ulubiony instruktor już nie pracuje w tej szkole jazdy... szkoda:roll: Będzie się działo:diabloti: Za to już w czwartek wracam do psiaczków:loveu::multi: ;) Quote
wiq Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Haska zajmie Bystra :evil_lol: od czasu oglądnięcia Joba wszelakie nauki jazdy kojarzą mi się z jednym głupim powiedzeniem :grin: Quote
Eriu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Dobcia'] W tym tygodniu mam TYLKO jeden kolos+prezentacja z anglika:scared:nie lubię publicznych wystąpień, ale w końcu temat mam fajni, sami swoi w sali... dam rade:evil_lol: A ja myślałam, że tylko u mnie tacy mądrzy, że przed sesją jeszcze kolosy robią :roll:. A jaki temacik prezentacji? http://images34.fotosik.pl/263/9645e841804f0bee.jpg Toż to boskie :D :loveu: Quote
Dobcia Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='wiq']Haska zajmie Bystra :evil_lol: od czasu oglądnięcia Joba wszelakie nauki jazdy kojarzą mi się z jednym głupim powiedzeniem :grin: Obawiam się, że byłaby to ostatnia rzecz, którą by w życiu zrobiła:diabloti: ...jakim???????:cool3: [quote name='Eriu']A ja myślałam, że tylko u mnie tacy mądrzy, że przed sesją jeszcze kolosy robią :roll:. A jaki temacik prezentacji? http://images34.fotosik.pl/263/9645e841804f0bee.jpg Toż to boskie :D :loveu: Sesje to ja ma już od tygodnia, a zajęcia kończę dopiero za dwa:diabloti: Właściwie nie wiem, w co mam ręce wkładac... aby nie zwariowac chwile relaksu na dogo uważam za niezbędne:evil_lol: Jestem ostatnio monotematyczna;) Prezentacje mam o brown bear;) może jeśli jutrzejsze kolokwium z anglika nie będzie trwac 1.5h zdążę ją powiedziec:razz: A wiecie, co jest najlepsze.... na pewno nie wiecie:cool3: Jutro do domu!:multi: Trzeba to porządnie wykorzystac, bo następny weekend będę w Krk:roll: ;) Quote
wiq Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 no właśnie, i mogłabyś zostawić sobie po niej skórkę, jak było kiedyś mówione :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=U7le6eky45A :evil_lol: to też jest dobre :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=et6mohjVRuQ Quote
Dobcia Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 wolę żywą:razz: bardziej fotogeniczna się wydaje:evil_lol: :roflt::roflt::roflt:oba filmiki świetne:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://images27.fotosik.pl/218/5637f7244af23c03.jpg Pysio :loveu: :loveu: :loveu: powodzenia jutro! :) Quote
sota36 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Marta_Ares napisał(a):to kiedy jedziemy??? My Was nawiedzimy! HIhihihi z agresywnym, po tatuniu, psem. Jadziu - foty cudo!!! Konie - hmmm, moze sie w sobote wybiore wlasnie na konie? Zachecilas mnie... Quote
Dobcia Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images27.fotosik.pl/218/5637f7244af23c03.jpg Pysio :loveu: :loveu: :loveu: powodzenia jutro! :) A nie dziękuję Basiu;) Przyda się:cool3: [quote name='sota36']My Was nawiedzimy! HIhihihi z agresywnym, po tatuniu, psem. Jadziu - foty cudo!!! Konie - hmmm, moze sie w sobote wybiore wlasnie na konie? Zachecilas mnie... Ale fajnie:multi: Chcę już wakacje:) Tylu nowych uczniów na naukę kopania... Negro będzie w niebowzięty:lol::evil_lol: Miło mi, że zdjęcie koni na coś się przydało:) Mieszkają w sąsiedztwie, a ich właściciel wyprowadzał czasem klacz na smyczy / znaczy na sznurku:p/, ale nigdy nie widziałam żeby ktoś na niej jeździł:roll: Quote
Recommended Posts