zuzolandia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://images31.fotosik.pl/277/c83745e2a704015f.jpg pieknie mu w tych kwiatach........... pozdrowionka słoneczko !!!! Quote
Dobcia Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Marta_Ares']w tym kagancu to wyglada jak prawdziwy morderca piekna sesja z Toba i Twoja mama slicznie w tym parku Negro w kolcach???? pozory...:evil_lol: dzięki:loveu: park w Żywcu jest na prawdę piękny, pół dzieciństwa tam spędziłam;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3adf94bdfbf44fc.html to takie coś;) najmocniejsza obroża jaką mam, na wyprawy w zaludnione miejsca sprawdza się bardzo dobrze, bo mam pewność że dobek nie skoczy np. do roweru czy nie wyszarpie głowy w autobusie;) [quote name='wiq']o ja, jaki morderca teraz będzie się Wam śnił po nocach:evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://images31.fotosik.pl/277/c83745e2a704015f.jpg pieknie mu w tych kwiatach........... pozdrowionka słoneczko !!!! dziękujemy:loveu: Quote
anetta Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Bardzo ładna sesja :loveu::loveu: A park mmmmmmmm :) Quote
Dobcia Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='anetta']Bardzo ładna sesja :loveu::loveu: A park mmmmmmmm :) Dzięki:) Negruś kończy dziś 7 lat:loveu: Dostał całą paczkę swoich ulubionych żwaczy, a potem... pancia sobie pojechała... ehhh;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 sto lat dla Negrusia :) w życiu bym mu nie dała 7 lat :) Quote
eria Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTA:multi::multi::multi::multi: Quote
Dobcia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dziękuję wszystkim za życzonka:loveu: Wstawię kilka foteczek i biorę się za pisanie pracy z filozofi na zaliczenie:p Taaa to bardzo biologiczny przedmiot... bardzo...:evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
eria Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 hihihih fotki obejrzane a Ty możesz filozofować :diabloti:....a potem wkleić następne:evil_lol: Quote
Pimpek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Witamy się :cool3: Aaaa, mój przystojniak :evil_lol::loveu: http://images33.fotosik.pl/278/e65bec61cc1aca7f.jpg Co za cwaniacki wzrok :razz: Quote
wiq Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 taa... filozofia, etyka, historia.. skąd ja to znam :evil_lol: fajnie się tego słucha, ale uczyć już jakoś mniej :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 jeszcze dorzucę poza wymienionymi : etykę i psychologię społeczną :evil_lol: czyli to co jest niezbędne do ukończenia kierunków biologicznych itd. itp. :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dobcia ciesz się że zaliczenie jest w formie pracy , ja zdawałam ustny egzamin nie rozumiejąc nic z tego :evil_lol: a i tak najgorsza była matematyka feeee A Dobcio piękny jak zwykle :) Ma taką uśmiechniętą mordulkę :) Czy ja już mówiłam że uwiebiam dobki :) Spotykamy czasem na spacerze takiego jednego , ale Biana się go boi więc nie podchodzimy nawet . Quote
Od-Nowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 my też mamy fajną koleżankę Dobcie. bardzo wesoła i przytulankowa. Lira się z nią już nie bawi.. bo jest poważna i woli patyczki, kasztanki, dyski i cokolwiek da się aportować :evil_lol: a Dobci aportować się nie da :diabloti: Quote
wiq Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 była jeszcze ponoć kiedyś na wecie socjologia wsi :grins: Quote
Dobcia Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 'istota rzeczy zawiera się w niej samej' 'gdy dusza osiągnie optymalną, przeznaczoną dla danej jednostki postać, to wtedy jednostka ta osiągnie trwałe szczęście i cnotę' Arystoteles:diabloti: [quote name='eria']hihihih fotki obejrzane a Ty możesz filozofować ....a potem wkleić następne skończyłam z filozofią!!!!!! [quote name='Pimpek']Witamy się Aaaa, mój przystojniak http://images33.fotosik.pl/278/e65bec61cc1aca7f.jpg Co za cwaniacki wzrok Jak na kombinatora przystało:cool3: [quote name='wiq']taa... filozofia, etyka, historia.. skąd ja to znam fajnie się tego słucha, ale uczyć już jakoś mniej :siara:nie byłam na ani jednym wykładzie... nie muszę=nie chodzę:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']jeszcze dorzucę poza wymienionymi : etykę i psychologię społeczną czyli to co jest niezbędne do ukończenia kierunków biologicznych itd. itp. ...dorzucę jeszcze fizykę i w-f i... no na razie tyle... [quote name='Rudzia-Bianca']Dobcia ciesz się że zaliczenie jest w formie pracy , ja zdawałam ustny egzamin nie rozumiejąc nic z tego a i tak najgorsza była matematyka feeee A Dobcio piękny jak zwykle Ma taką uśmiechniętą mordulkę Czy ja już mówiłam że uwiebiam dobki Spotykamy czasem na spacerze takiego jednego , ale Biana się go boi więc nie podchodzimy nawet . Współczuje... Z matmy miałam 5:loveu: to jedna z moich bardzo nie licznych piątek w indeksie... Negruś na spacerach jest zawsze teki uśmiechnięty, bo uwielbia wychodzic z domu. Macha ogoneczkiem jak tylko usłyszy, że ściągam smycz z wieszaka. Nie, nie mówiłaś:evil_lol: [quote name='Od-Nowa']my też mamy fajną koleżankę Dobcie. bardzo wesoła i przytulankowa. Lira się z nią już nie bawi.. bo jest poważna i woli patyczki, kasztanki, dyski i cokolwiek da się aportować a Dobci aportować się nie da Lircia byłaby bardzo dobrą nauczycielką aportowania dla Negra. Bo mój udany czarnulek tylko z wody aporciki ratuje przed pewna śmiercią w rzecznych otchłaniach... a te na łąkach same-według niego-znajdą drogę do domu:diabloti: [quote name='wiq']była jeszcze ponoć kiedyś na wecie socjologia wsi :grins: :hmmmm:znaczy co? światopogląd rolnika współczesnego?:evil_lol: Quote
wiq Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 właśnie nie wiem, bo mnie to ominęło, co za szkoda :evilbat: w-f się przyda, gdyby nie to wcale nie wstawałabym od biurka :evil_lol: Quote
anetta Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Spóźnione ale bardzo szczere. Wszystkiego najlepszego Negrusiu :loveu: :BIG: Quote
Marta_Ares Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Wszystkiego najlepszego przystojniaku:loveu: :loveu: swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Również spóźnione:oops: ale wszystkiego naj naj naj najlepsiejszego dla przystojniaka!! :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Dobcia']Dzięki:) Negruś kończy dziś 7 lat:loveu: Dostał całą paczkę swoich ulubionych żwaczy, a potem... pancia sobie pojechała... ehhh;) NO TO SPOZNIONE ALE BARDZO SZCZEREEE!!!!!!!! ZYCZENIA!!!! DLUGIEJ SZCZESLIWOSCI W RAMIONACH JADZIUNI !!!:loveu::loveu::loveu: I PELNEJ MICHY I DOLÓW DO KOPANIA I GÓRECEK DO BIEGANIA!!!!:loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Cześć:loveu: Aneta, Basiu, Marta, Zuzanki dzięki za życzonka:loveu: Byłam dziś z dobim u weta. Ma wirusowe zmiany na dziąśle; taką mała narośl, która o ile sama nie zniknie, a nie będzie się powiększać, to nie jest groźna. Małą krostę ma też na skórze, spowodowaną przez tego samego wirusa. To taki wirus, jak wirus opryszczki. Jedni go mają a inni nie i o ile się nie rozprzestrzenia, nie wymaga leczenia;) Pani doktor powiedziała, że jak na swój wiek Negri wygląda bardzo dobrze:loveu: Aha! I ma jeszcze osad na trzonowcach ale może uda sie go usunąć pastą i płynem do zębów i obejdzie się bez zabiegu. Zaleciła też zrobić profilaktycznie morfologię za dwa miesiące, kiedy przyjdziemy na szczepienie. Negruś był bardzo grzeczny, dostał w nagrodę kilka paczuszek gratisowych z Eukanaby. Kiedy pani wypowiedziała jego ukochane słowo 'jedzonko' natychmiast odżył hihi i zdobił się bardzo przytulaśny:evil_lol: A w ogóle to wiecie, że 7letni dobek w przeliczeniu na ludzkie lata ma 60 lat! Trochę się nudziłam w poczekalni i czytałam ulotki... ehhh moje maleństwo 60latkiem...:shake::evil_lol: A na studiach mam do zaliczenia jeszcze tylko dwa ćwiczenia w przyszłym tygodniu, w tym angielski:grab: jestem na poziomie średnio zaawansowanym, a kobita wymaga od nas tak ogromnego zasobu słownictwa, że czasem najlepsi w grupie dostawali z kolosów po 6pkt na 25... ehhh a za tydzień mam 3egz. i koniec:multi: eeeee nie ma co narzekać, dam rade:evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 :evil_lol: A w ogóle głównie temu wpadłam do domu, że moja mama ma imieniny;) bo właściwie to na nic nie mam czasu... kawa-nauka-kawa-nauka i tak cały czas... nie ma jak sesja:p Zaraz Was poodwiedzam i może jeszcze zdążę dziś wykuć z 30 słówek:diabloti: Quote
Recommended Posts