Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

płatki róż pod nogi i słonko na zawołanie - na Dobci witanie :lol:
wraca cioteczka wraca... ale czy to nie zbyt piękne ze już jutro?? wydaje mi sie,że miala byc dłużej
:oops:

Posted

Witajcie moje kochane cioteczki!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Strasznie się za Wami stęskniłam! Dziękuje wszystkim, że tak licznie zaglądaliście pod moją nieobecność:lol:

Mam mnóstwo zdjęć, i makrowych i widoczków /baaardzo dużo/ i ludziowych też, ba! a nawet psowych! ...ale padam z nóg, więc na obszerną fotorelacje i krótki filmik zapraszam jutro:lol:

Ale pochwalę się, że zaliczyłam terenóweczki na 4,5;) Pogoda w miarę dopisała, było miło i sympatycznie;)

A teraz mówię dobranoc i zmykam spać, bo 4 godziny snu to dla mnie zdecydowanie za mało:evil_lol:

Do jutra!:cool3:

Posted

:multi: :multi: :multi: cześć cioteczko! jak sie wyśpisz ( 2 godziny wystarczą??:cool3: ) to wracaj i wstawiaj zdjecia!! na pewno krajobrazy nieziemskie.
no i dobrze,że już jesteś :lol:

Posted

Witajcie!! Jakie miłe powitanie:cool3:

Zaczynamy... fotorelacja dla wytrwałych...;)

to domek, w którym mieści się stacja badawcza

skromny, ale bardzo przytulny
jako współlokatorów mieliśmy myszki, ale co tam, dało się przetrwać

a to pracownia

ten informator mieścił się ok 50m od ośrodka i było to jednocześnie najbliższe miejsce, gdzie był jako taki zasięg telefonów-więc byłam całkowicie odcięta od świata, żadnego radia, telewiazji, komórek...

Posted

pierwszy poznany pies odprowadzał nas do sklepu. Bał się aparatu, więc mam tylko takie, zrobione ukradkiem zdjęcia... aha! sklep był o 40min drogi od domku

a to już widoki z Borsuczyn, południowego stoku Turbacza, gdzie byliśmy na całodniowej wycieczce

Posted

przez te kilka dni księżyc był w pełni, ale tylko jedno porządne zdjęcie udało mi się mu zrobić....

rzeczka płynęła z dwóch stron ośrodka

a to drugi piesek, który się przybłąkał na kilka godzin. Była to suczka, mała kruszynka, ale jak dzielnie pokonywała górskie szlaki! nakarmiona i wypieszczona wróciła tam, skąd przyszła;)