Od-Nowa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 płatki róż pod nogi i słonko na zawołanie - na Dobci witanie :lol: wraca cioteczka wraca... ale czy to nie zbyt piękne ze już jutro?? wydaje mi sie,że miala byc dłużej :oops: Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Witamy:multi: Co tam u Ciebie daj znac jak wrocisz ;) Quote
Od-Nowa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jak nic odsypia.. ale jak się zjawi to dopiero oczopląsu robakowego dostaniemy!!:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Oj już sobie wyobrażam te wszystkie fotki, które zobaczymy jak Jadzia tu wparuje :razz: :loveu: Dzisiaj środa - czekamy! Quote
Dobcia Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Witajcie moje kochane cioteczki!!!!!:loveu::loveu::loveu: Strasznie się za Wami stęskniłam! Dziękuje wszystkim, że tak licznie zaglądaliście pod moją nieobecność:lol: Mam mnóstwo zdjęć, i makrowych i widoczków /baaardzo dużo/ i ludziowych też, ba! a nawet psowych! ...ale padam z nóg, więc na obszerną fotorelacje i krótki filmik zapraszam jutro:lol: Ale pochwalę się, że zaliczyłam terenóweczki na 4,5;) Pogoda w miarę dopisała, było miło i sympatycznie;) A teraz mówię dobranoc i zmykam spać, bo 4 godziny snu to dla mnie zdecydowanie za mało:evil_lol: Do jutra!:cool3: Quote
Od-Nowa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :multi: :multi: :multi: cześć cioteczko! jak sie wyśpisz ( 2 godziny wystarczą??:cool3: ) to wracaj i wstawiaj zdjecia!! na pewno krajobrazy nieziemskie. no i dobrze,że już jesteś :lol: Quote
eria Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 tego makra nie mogę się doczekać!!!!!!! :loveu: :loveu: Quote
despera Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cześć Dobciu:loveu: Cieszymy się że wróciłaś:multi: Wyśpij się porządnie i wklej mnóstwo fotek:lol: mizianko dla piesków!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jadziu, nareszcie! :multi: :multi: :multi: Fotek już się nie mogę doczekać, aż ślinka cieknie :evil_lol: Gratuluję terenówki i ogółem fajnie spędzonego czasu - dobranoc, odsypiaj ;) Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Witajcie!! Jakie miłe powitanie:cool3: Zaczynamy... fotorelacja dla wytrwałych...;) to domek, w którym mieści się stacja badawcza skromny, ale bardzo przytulny jako współlokatorów mieliśmy myszki, ale co tam, dało się przetrwać a to pracownia ten informator mieścił się ok 50m od ośrodka i było to jednocześnie najbliższe miejsce, gdzie był jako taki zasięg telefonów-więc byłam całkowicie odcięta od świata, żadnego radia, telewiazji, komórek... Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 pierwszy poznany pies odprowadzał nas do sklepu. Bał się aparatu, więc mam tylko takie, zrobione ukradkiem zdjęcia... aha! sklep był o 40min drogi od domku a to już widoki z Borsuczyn, południowego stoku Turbacza, gdzie byliśmy na całodniowej wycieczce Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 przez te kilka dni księżyc był w pełni, ale tylko jedno porządne zdjęcie udało mi się mu zrobić.... rzeczka płynęła z dwóch stron ośrodka a to drugi piesek, który się przybłąkał na kilka godzin. Była to suczka, mała kruszynka, ale jak dzielnie pokonywała górskie szlaki! nakarmiona i wypieszczona wróciła tam, skąd przyszła;) Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 ale za nim sobie poszła, towarzyszyła nam w wieczornym wyjściu na jeden z pobliskich pagórków;) a to krótki filmik z małą bohaterką;) http://video.google.pl/videoplay?docid=-27683459169014457&hl=pl i moje spreparowane owady;) KONIEC;) Quote
Recommended Posts