wiq Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 http://img524.imageshack.us/img524/577/536vr5.jpg heh, jaki lachon:placz:;) http://img329.imageshack.us/img329/5370/539hi3.jpg to jest super:lol: Musisz kupić H. większy namordnik:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='eria']http://img172.imageshack.us/img172/9545/534jx3.jpg aale mu bosko łapata wyłazi przez kaganiec :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:on ma wszystko o wiele za duze-jęzor nie mieści się w kagańcu, ogon za długi więc kurze nim wyciera ze stołów, łapy nie mogę mu przełorzyć do szelek, bo takie tyki za długie mu urosły...:p prawie jak słon w składzie porcelany:p [quote name='wiq']http://img524.imageshack.us/img524/577/536vr5.jpg heh, jaki lachon:placz:;) http://img329.imageshack.us/img329/5370/539hi3.jpg to jest super:lol: Musisz kupić H. większy namordnik:evil_lol: Negro sie z nim swoim podzielił, jak bym kupiła drugi to dobkowi byłoby przykro:evil_lol: Quote
wiq Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 szkoda, że moje się tak nie chcą dzielić karmą:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Nie muszą się dzielić, bo mają duzo karmy, a moje jeden porządny kaganiec:razz: Burza zmusiała nas do szybszego powrotu;) Choć pada to nic nie jest chłodniej:roll: Zrobiłam coś czego dawno nie robiłam... zdjęcia Azuni;) Po prostu... on tak źle wygląda, schudł, nie chce jeść... wymyślam mu juz najróżniejsze potrawy, np. ziemnieki gotowane z żółtkiem... albo serek biały z rosołkiem, albo inne rzeczy nie koniecznie zdrowe, byle tylko cokolwiek zjadł... Tak ciężko patrzeć, jak ukochany pies z dnia na dzień traci chęci do życia... i nic nie można zrobić, by temu zapobiec... ...lody mu smakowały;) Negruś też coś dostał i oczywiście musiał pogryść patyk;) ...tutaj wyszedł całkiem ładnie, choć widać napuchniętą szyje od kaszlu... Quote
Rinuś Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 o jakie ładne foteczki :loveu::loveu: Brutus też lubi lody:evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 :placz: biedny Azuś. Widać spuchnięty pyszczek ale i tak słodki (nie od lodów ;) ) i kochany. przytul go ciepło od nas. zdjecia śliczne Quote
basia bonnie Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ooo, Jadzia razem z moimi pięknościami :loveu: (no, bez Hasanka:loveu:). Hasanek, trzymaj się :loveu: Wyzdrowiejesz! Będzie lepiej ;) Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Rinuś']o jakie ładne foteczki :loveu::loveu: Brutus też lubi lody:evil_lol::evil_lol: A kto by lodów nie lubiał, pieski wiedzą co dobre:lol: [quote name='Od-Nowa']:placz: biedny Azuś. Widać spuchnięty pyszczek ale i tak słodki (nie od lodów ;) ) i kochany. przytul go ciepło od nas. zdjecia śliczne Dzięki Taniu:lol: Azusia obowiązkowo wytule rano, teraz sobie już smacznie chrapie;) [quote name='olekg18']Jakie fotaszki i azuś liżący loda:) jemu nie można odmówić:lol: [quote name='ß@$!@']Ooo, Jadzia razem z moimi pięknościami :loveu: (no, bez Hasanka:loveu:). Hasanek, trzymaj się :loveu: Wyzdrowiejesz! Będzie lepiej ;) A Hasanek jest chory:hmmmm: choć w sumie łapka mu się jeszcze goi po przecięciu podeszwy... w każdym razie nic mu powaznego nie dolega, to Azuś choruje ;) Quote
basia bonnie Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Tfu, tfu, tfu! Co ja plote! Przecież dobrze wiem, że Azuś choruje! Matko, mi już przez te upały się mózg lasuje! Ja dziś nie myśle...nawet przed chwilą posoliłam herbate :shake: Ale obciach...:oops::oops::oops: Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Basia nie przejmuj się;) Przecież nic się nie stało;) A to u was nie padało? U nas przyjemny chłodek po burzy:lol::cool3: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Dobcia napisał(a):Basia nie przejmuj się;) Przecież nic się nie stało;) A to u was nie padało? U nas przyjemny chłodek po burzy:lol::cool3: Najpierw był upał ( i chyba mi przygrzało), potem deszcz i słońce, ale nie było tęczy, potem troszke deszczu i burzowe chmury, ale był tylko słaby deszcz;) A teraz... aa nie wiem, bo firanka zasłonięta :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 :roflt::roflt::roflt: taaa tęcza by wszystko zrehabilitowała, jaki pech... u mnie też nie było:evil_lol::lol: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 zaśmiece wątek troche... bo tu duzo osób z okolicy zaglada :oops: czy ktoś będzie jechał najlepiej we wtorek na trasie Kraków- Rybnik ( i wszystko byle blizej no Kraków-Katowice, Katowice Rybnik itd.) i mógłby zabrać małą sunie ?? przepraszam bardzo domowników za zaśmiecanie ale robi się dramatycznie w Kielcach i muszę być natrętna przez jakiś czas :cool3: Quote
goldenka245 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Hej Dobciu!!:multi::multi::multi: Azuś trzymaj się ;-):loveu: Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Witajcie budziki!!!:lol: Wstałam już... ale zaraz zmykam z dobi na spacerek, bo po południu mam jazdę 3h i przeżywam:evil_lol: Jakby ktoś przypadkiem wybierał się do Bielska niech lepiej zrezygnuje, bo mogę go niechcący przejechać:evil_lol: Tania zaśmiecaj do woli w tak szlachetnej sprawie;) a teraz fotki... Quote
basia bonnie Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dobcia napisał(a): Jakby ktoś przypadkiem wybierał się do Bielska niech lepiej zrezygnuje, bo mogę go niechcący przejechać:evil_lol: :roflt: :roflt: Ok, to ide ostrzec tate :roflt: Dobcia, wierzymy w Ciebie ;) Będziesz świetnym kierowcą :bigcool: A fotki, super! Widze góry widze góry a przed górami Negra! :evil_lol::loveu: Quote
WinterGirl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 HellO podajemy łapkę i zostawimy nasz uśmiech... miłego dnia [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
wiq Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ty już śmigasz po szosach, a ja nie umiem skończyć wykładów :roflt: http://img242.imageshack.us/img242/3006/498zh8.jpg ładneee.. coś miałam jeszcze napisać, alem zapomniała :hmmmm: Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='ß@$!@']:roflt: :roflt: Ok, to ide ostrzec tate :roflt: Dobcia, wierzymy w Ciebie ;) Będziesz świetnym kierowcą :bigcool: A fotki, super! Widze góry widze góry a przed górami Negra! :evil_lol::loveu: Dobry pomysł, czym mniej aut mi wjedzie pod koła tym lepiej:evil_lol: Dziś taki piękny dzień... lepiej zostaćw domu...:evil_lol: [quote name='bGirl']HellO podajemy łapkę i zostawimy nasz uśmiech... miłego dnia [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Witaj!!! Dziękujemy i wzajemnie!:lol: [quote name='wiq']Ty już śmigasz po szosach, a ja nie umiem skończyć wykładów :roflt: http://img242.imageshack.us/img242/3006/498zh8.jpg ładneee.. coś miałam jeszcze napisać, alem zapomniała :hmmmm: Ja byłam na dwóch wykładach i juz śmigam /czytaj: wleke się:p/ ten mój instruktor jest bardzo do przodu:evil_lol: Chyba za bardzo we mnie wierzy:evil_lol: czyżby skleroza...???:cool3::cool3::cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 dziekujemy za wyrozumiałość :cool3: a gdzie wyjeżdzasz i na jak długo?? Quote
Recommended Posts