Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']http://img172.imageshack.us/img172/9545/534jx3.jpg
aale mu bosko łapata wyłazi przez kaganiec :loveu: :loveu: :evil_lol:

:evil_lol:on ma wszystko o wiele za duze-jęzor nie mieści się w kagańcu, ogon za długi więc kurze nim wyciera ze stołów, łapy nie mogę mu przełorzyć do szelek, bo takie tyki za długie mu urosły...:p prawie jak słon w składzie porcelany:p

[quote name='wiq']http://img524.imageshack.us/img524/577/536vr5.jpg

heh, jaki lachon:placz:;)

http://img329.imageshack.us/img329/5370/539hi3.jpg
to jest super:lol:

Musisz kupić H. większy namordnik:evil_lol:

Negro sie z nim swoim podzielił, jak bym kupiła drugi to dobkowi byłoby przykro:evil_lol:

Posted

Nie muszą się dzielić, bo mają duzo karmy, a moje jeden porządny kaganiec:razz:

Burza zmusiała nas do szybszego powrotu;) Choć pada to nic nie jest chłodniej:roll:

Zrobiłam coś czego dawno nie robiłam... zdjęcia Azuni;) Po prostu... on tak źle wygląda, schudł, nie chce jeść... wymyślam mu juz najróżniejsze potrawy, np. ziemnieki gotowane z żółtkiem... albo serek biały z rosołkiem, albo inne rzeczy nie koniecznie zdrowe, byle tylko cokolwiek zjadł... Tak ciężko patrzeć, jak ukochany pies z dnia na dzień traci chęci do życia... i nic nie można zrobić, by temu zapobiec...

...lody mu smakowały;)

Negruś też coś dostał i oczywiście musiał pogryść patyk;)

...tutaj wyszedł całkiem ładnie, choć widać napuchniętą szyje od kaszlu...

Posted

[quote name='Rinuś']o jakie ładne foteczki :loveu::loveu:
Brutus też lubi lody:evil_lol::evil_lol:

A kto by lodów nie lubiał, pieski wiedzą co dobre:lol:

[quote name='Od-Nowa']:placz: biedny Azuś. Widać spuchnięty pyszczek ale i tak słodki (nie od lodów ;) ) i kochany. przytul go ciepło od nas. zdjecia śliczne

Dzięki Taniu:lol: Azusia obowiązkowo wytule rano, teraz sobie już smacznie chrapie;)

[quote name='olekg18']Jakie fotaszki i azuś liżący loda:)

jemu nie można odmówić:lol:

[quote name='ß@$!@']Ooo, Jadzia razem z moimi pięknościami :loveu: (no, bez Hasanka:loveu:). Hasanek, trzymaj się :loveu: Wyzdrowiejesz! Będzie lepiej ;)

A Hasanek jest chory:hmmmm: choć w sumie łapka mu się jeszcze goi po przecięciu podeszwy... w każdym razie nic mu powaznego nie dolega, to Azuś choruje ;)

Posted

Tfu, tfu, tfu! Co ja plote! Przecież dobrze wiem, że Azuś choruje! Matko, mi już przez te upały się mózg lasuje! Ja dziś nie myśle...nawet przed chwilą posoliłam herbate :shake:
Ale obciach...:oops::oops::oops:

Posted

Dobcia napisał(a):
Basia nie przejmuj się;) Przecież nic się nie stało;)
A to u was nie padało? U nas przyjemny chłodek po burzy:lol::cool3:

Najpierw był upał ( i chyba mi przygrzało), potem deszcz i słońce, ale nie było tęczy, potem troszke deszczu i burzowe chmury, ale był tylko słaby deszcz;) A teraz... aa nie wiem, bo firanka zasłonięta :evil_lol:

Posted

zaśmiece wątek troche... bo tu duzo osób z okolicy zaglada :oops:
czy ktoś będzie jechał najlepiej we wtorek na trasie Kraków- Rybnik ( i wszystko byle blizej no Kraków-Katowice, Katowice Rybnik itd.) i mógłby zabrać małą sunie ??
przepraszam bardzo domowników za zaśmiecanie ale robi się dramatycznie w Kielcach i muszę być natrętna przez jakiś czas :cool3:

Posted

Witajcie budziki!!!:lol:
Wstałam już... ale zaraz zmykam z dobi na spacerek, bo po południu mam jazdę 3h i przeżywam:evil_lol: Jakby ktoś przypadkiem wybierał się do Bielska niech lepiej zrezygnuje, bo mogę go niechcący przejechać:evil_lol:

Tania zaśmiecaj do woli w tak szlachetnej sprawie;)

a teraz fotki...

Posted

Dobcia napisał(a):
Jakby ktoś przypadkiem wybierał się do Bielska niech lepiej zrezygnuje, bo mogę go niechcący przejechać:evil_lol:

:roflt: :roflt:
Ok, to ide ostrzec tate :roflt:
Dobcia, wierzymy w Ciebie ;) Będziesz świetnym kierowcą :bigcool:

A fotki, super! Widze góry widze góry a przed górami Negra! :evil_lol::loveu:

Posted

HellO

podajemy łapkę i zostawimy nasz uśmiech...
miłego dnia

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

[quote name='ß@$!@']:roflt: :roflt:
Ok, to ide ostrzec tate :roflt:
Dobcia, wierzymy w Ciebie ;) Będziesz świetnym kierowcą :bigcool:

A fotki, super! Widze góry widze góry a przed górami Negra! :evil_lol::loveu:

Dobry pomysł, czym mniej aut mi wjedzie pod koła tym lepiej:evil_lol:
Dziś taki piękny dzień... lepiej zostaćw domu...:evil_lol:

[quote name='bGirl']

HellO

podajemy łapkę i zostawimy nasz uśmiech...
miłego dnia

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Witaj!!! Dziękujemy i wzajemnie!:lol:

[quote name='wiq']Ty już śmigasz po szosach, a ja nie umiem skończyć wykładów :roflt:

http://img242.imageshack.us/img242/3006/498zh8.jpg
ładneee..
coś miałam jeszcze napisać, alem zapomniała :hmmmm:

Ja byłam na dwóch wykładach i juz śmigam /czytaj: wleke się:p/ ten mój instruktor jest bardzo do przodu:evil_lol: Chyba za bardzo we mnie wierzy:evil_lol:

czyżby skleroza...???:cool3::cool3::cool3: