Dobcia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 niunia32 napisał(a):ooo a ja się właśnie zorientowałam, że bylam całkiem blisko Ciebie, bo byłam w górach w Przyborowie.. widzę tutaj duuużo pieknych fotek gorąco pozdrawiam papap uciekam nad morze Hey:multi: Tak bliziutko byłaś... szkoda;) Miłego odpoczynku nad morzem! Quote
wiq Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Może do ciebie, kto to może wiedzieć:evil_lol: Ja znam to miejsce tylko z opowiadań, ale bedzie miło i kameralnie w 10 osób:cool3::lol: Ehe:p hehehe, widzę, że usilnie się próbujeta wbić:evil_lol: ale zajebiście domyślna jestem:multi: :sg168: eria napisał(a):a ja będe świnia i powiem że motylek jest nieostry :diabloti: wreszcie mogę coś skrytykować a nie tylko chwalić non stop:evil_lol: a dobiemu ropkę z oczka mogłać wytrzeć :diabloti: HA!:evil_lol: no patrzcie, jaka zmierzła:diabloti: ''oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje się'':evil_lol: a ja pochwalę, piękne zdjęcia:loveu::loveu: o!:evil_lol: Quote
sugarr Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dobcia napisał(a): http://img242.imageshack.us/img242/5959/497yt2.jpg A ja jeszcze w tej galerii nie byłam?! :crazyeye: Przepiękny doberman! Będę zaglądać na pewno :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Oo, Negro :loveu::evil_lol: Jadzia, Ty jesteś wolna po 3 sierpnia, tak? ;-) To dobrze, bo ja też coś koło tego wracam ;) To w sierpniu mamy ten grupowy spacerek:loveu: (grupowa terapia:grin:) [SIZE=2] Pozdrawiamy i też się nie możemy doczekać :loveu:;) Quote
zuzolandia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witanko goralecko !!!!! korzystam z okazji ze komp jakos chodzi i przylazłam sie przywitac heheh .....buziole złociutka !!!! i mizianko dla pieseczków !!! Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Czeeeść!!!!!! W końcu mamy przyjemny chłodek, Azuzia od rana prawie nie kaszle! Odkryłam cos dziwnego- Dobek czyta dogomanie!:cool1: Nigdy nie jęczał nademna rano, a dzis co słyczę o poranku? Jęczenie! Na pewno zaraził się od Kreona...:evil_lol: Byle mu tak na zawsze nie zostało....:p wiq napisał(a):hehehe, widzę, że usilnie się próbujeta wbić:evil_lol: ale zajebiście domyślna jestem:multi: :sg168: a ja pochwalę, piękne zdjęcia:loveu: o!:evil_lol: Gratuluje:cool3: Dzięki wiq:loveu: a jednak ktoś sie znalazł, komu biedne, nie poprawione w PS fotki się podobaja....:evil_lol: sugarr napisał(a):A ja jeszcze w tej galerii nie byłam?! :crazyeye: Przepiękny doberman! Będę zaglądać na pewno :cool3: Witaj sugarr!:multi: No nie wiem, jak to się mogło stać.....:cool3: Zapraszam częściej;) ß@$!@ napisał(a):Oo, Negro :loveu: Jadzia, Ty jesteś wolna po 3 sierpnia, tak? ;-) To dobrze, bo ja też coś koło tego wracam ;) To w sierpniu mamy ten grupowy spacerek:loveu: (grupowa terapia:grin:)[SIZE=2] Pozdrawiamy i też się nie możemy doczekać :loveu: To w szczególności:roflt: Dobrze, ze wolny czas nam sie pokrywa, zawsze to jeden problem mniej:lol: zuzolandia napisał(a):Witanko goralecko !!!!! korzystam z okazji ze komp jakos chodzi i przylazłam sie przywitac heheh .....buziole złociutka !!!! i mizianko dla pieseczków !!! Nareszcie Zuzanki wróciły!!!:multi: Quote
eria Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :diabloti: 1.ponura mina:evil_lol: 2.wyblakłe kolory:evil_lol: 3.trawa zasłania psa:evil_lol: 4.jak nie da się nic innego zarzucić, to centralny kadr:evil_lol: 5.BOSKIE:loveu: to by bylo na tyle:evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://img182.imageshack.us/img182/7180/549dy6.jpg oto interchampion!:multi::lol: eria ma chyba pms:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 eria napisał(a)::diabloti: 1.ponura mina:evil_lol: 2.wyblakłe kolory:evil_lol: 3.trawa zasłania psa:evil_lol: 4.jak nie da się nic innego zarzucić, to centralny kadr:evil_lol: 5.BOSKIE:loveu: to by bylo na tyle:evil_lol: :evil_lol: 1.nie moja wina:eviltong: 2.też nie moja wina:eviltong: 3. nie wzięłam kosiarki, będe pamietać następnym razem:eviltong: 4.kundel sam tak się ustawił:eviltong: 5. DZIĘKI:loveu::loveu::loveu: wiq napisał(a): eria ma chyba pms:evil_lol: Strasznie długo juz to trwa....:evil_lol: Ale widzę początek końca, chyba mija:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 http://img182.imageshack.us/img182/5228/550mw7.jpg Cudowny pies w pięknej obróżce :loveu: :loveu: :loveu: Mi tam wszystkie zdjęcia się podobają, w końcu najwięcej zależy od modela :loveu: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 wiq napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):http://img182.imageshack.us/img182/5228/550mw7.jpg Cudowny pies w pięknej obróżce :loveu: :loveu: :loveu: Mi tam wszystkie zdjęcia się podobają, w końcu najwięcej zależy od modela :loveu: Dzieki Justynko:lol: Ta obróżka wciaż w Auchanie jest:cool3: Ale jeszcze ładniejsza bo szersza;) eria napisał(a):nie mam pms wstręciuchy dwa:diabloti: ok...:siara::evil_lol: coś dla odmiany;) Quote
eria Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 o proszę,jak dziecko chce to potrafi :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 eria napisał(a):o proszę,jak dziecko chce to potrafi :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: ahhhhh jaki zaszczyt:lol: taka pochwała, no no:oops::evil_lol: Łeee już za Wami tęsknie..... Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 db Aniu, wierzymy na słowo:evil_lol: http://img511.imageshack.us/img511/7928/548ds2.jpg brawo! :p nie płakusiaj, będem esemeski pisać:loveu: erii tyż, jak chce:loveu:;) Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 wiq napisał(a):db Aniu, wierzymy na słowo:evil_lol: http://img511.imageshack.us/img511/7928/548ds2.jpg brawo! :p nie płakusiaj, będem esemeski pisać:loveu: erii tyż, jak chce:loveu:;) Ojjj jak miło, od razu mi lepiej:loveu: Ciekawe czy w tej głuszy jest chociaż zasięg...:roll: Eriuś jedzie wypocząć, szczęściara:lol: ja robalki męczyć.. czyli prawie jakbym do pracy jechała... ...ale do piątku jeszcze całe dwa, wolne dni:lol: Quote
despera Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Śliczne fotki, wszystkie:loveu: Czy ktoś mnie może oświecić, co to jest pms? Quote
olekg89 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Osz jakie ładne zdjęcia masz talent Jadwigo:)(masz na imie jak moja prababka" Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 zasięg być musi:mad: ale Ty lubisz robaczki, nie?:cool3: despera, zespół napięcia przedmiesiączkowego:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 despera napisał(a):Śliczne fotki, wszystkie:loveu: Czy ktoś mnie może oświecić, co to jest pms? Dzięki:lol: olekg18 napisał(a):Osz jakie ładne zdjęcia masz talent Jadwigo:)(masz na imie jak moja prababka" Haha jakie słodzenie:lol: Nie uwierzysz, ale moja prababka też tak miała na imię;) Juz nie chce udusić ojca za nadanie mi go, przynajmniej oryginalne:evil_lol: wiq napisał(a):zasięg być musi:mad: ale Ty lubisz robaczki, nie?:cool3: Mam nadzieje że będzie:lol: Jak byłam mała, lubiałam robaczki, ale teraz... 3/4 chrząszczy śmierdzi, reszta gryzie, a tu je łap i oglądaj... po co mam maluchy stresować, czuje że będzie Wielka Improwizacja:evil_lol: Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wielka Imporwizacja - polecam - jak moje ustne matury!:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 hehe, czyli sprawdzona metoda, przyda się:evil_lol: Lecę do łóżeczka wygżanego przez dobi, bo jutro o poranku mam jazdę;) Dobranoc;* Quote
Od-Nowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 podpisuje sie pod tym!! cześć DObciu kochana. zdjecia zachodzącego słonka super. takie nastrojowe od razu milej. ale miny Negra bardzo mi się nie podobają ;) on na prawde od kilku dni taki poważny się zrobił... moze się zakochał??:lol: w Bystrej :evil_lol: Quote
Recommended Posts