Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

dogo muli strasznie,ale na szczęście udało mi się obejrzeć te śliczne foteczki ze spacerku:loveu: :loveu: :loveu:
najładniejsze te gdzie razem pozują :loveu: . Choć oczywiście i doopka dobciowa się musiała pojawić :cool3: :evil_lol: chora byś była jak bys nie ufociła Negra doopki!!:evil_lol:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='despera']A może Negruś jest taki nieśmiały, bo koleżanka wpadła mu w oko:razz: Udaje, że ona go nie obchodzi, żeby przypadkiem nikt sie nie dowiedział, jak bardzo mu się podoba:evil_lol:

Niemożliwe....:shake:
...bo to by znaczyło, że jest za bardzo podobny do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='eria']dogo muli strasznie,ale na szczęście udało mi się obejrzeć te śliczne foteczki ze spacerku:loveu: :loveu: :loveu:
najładniejsze te gdzie razem pozują :loveu: . Choć oczywiście i doopka dobciowa się musiała pojawić :cool3: :evil_lol: chora byś była jak bys nie ufociła Negra doopki!!:evil_lol:

To nie moja wina, że przez większą cześć KAŻDEGO spaceru ta właśnie część jego ciałka jest dla mnie głównym widokiem:evil_lol:

[quote name='despera']Halo, co tu tak cicho?

Właśnie... ciekawe, gdzie się wszyscy podziali:hmmmm:

Jeśli chodzi o nas, byliśmy w Żywcu cały dzionek;)
Negro ładnie reaguje na ludzi, rowerzystów, wózki dziecięce a nawet dzieci!Tylko na jednego chłopca na hulajnodze spojrzał krzywo...;)

zrobiłam kilka zdjęć;)

ale najbardziej dobuniątko zainteresowały ryby w rzeczce:cool3:

Posted

Dobcia napisał(a):
Dziś już nie idę, nie mam siły...:evil_lol:

Czemu? On naprawdę lubi ten kaganiec;) a to lepsze niż mandat;)

A czym Jadzia taka zmęczona, hm? :razz:

To w Żywcu jest obowiązek łażenia z psami w kagańcach? Czy tylko w centrum? Nie wierzę Ci, nie wierzę, Ty sadystko! :cool3:

Posted

Dobciu, jaki pan, taki pies:evil_lol: Negro w kagańcu poważnie wygląda:D Nesik ma taki sam-tylko z zieloną podkładką-i też mu nie przeszkadza:) Mizianko dla dobka za to, że był taki grzeczny:loveu:

Posted

eria napisał(a):
ale dobuniątko poważnie wyszło na tych fotkach w kagańcu :cool3:

...nie miał sie z czego cieszyć... pekńczyki chciały go zjeść, pancia za rybkami popływać nie dała... to spoważniał biedaczek:evil_lol:

Tina.Sara napisał(a):
cześć, pięknoty :loveu:

Hey:multi:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A czym Jadzia taka zmęczona, hm? :razz:

To w Żywcu jest obowiązek łażenia z psami w kagańcach? Czy tylko w centrum? Nie wierzę Ci, nie wierzę, Ty sadystko! :cool3:

:siara::siara::siara::evil_lol:

nie, obowiązku nie ma;) ale w Krk jest-albo smycz albo kaganiec... i jeszcze dzieci... lepiej niech się wprawia:razz:

Tylko nie sadystko!:eviltong: pół litra wody za nim nosiłm, bo nigdy nie wiadomo, kiedy księciuniowi zachce się pić :p

despera napisał(a):
Dobciu, jaki pan, taki pies:evil_lol: Negro w kagańcu poważnie wygląda:D Nesik ma taki sam-tylko z zieloną podkładką-i też mu nie przeszkadza:) Mizianko dla dobka za to, że był taki grzeczny:loveu:

Bardzo sie ciesze, że tak ładnie sie zachowywał szczególnie, że z miesiąc z nim w mieście nie byłam;)
Te kagańce super sie sprawdzają:lol:

Posted

o nieeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogę coś powiedzieć?? Negro w tym kagańcu wygląda tragicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
biedaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']o nieeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogę coś powiedzieć?? Negro w tym kagańcu wygląda tragicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:
biedaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Co nie? :p

Ale pancia za nim za to wodę nosiła :loveu:

Posted

[quote name='ß@$!@']Heeej! Wróciłam :) Wimiziaj wszystkie czworonogi w Twoim domu :evil_lol::loveu:

Hey Basiu!!!:multi: z rozpędu nawet rybki wymiziałam:evil_lol:

[quote name='wiq']przedarłam się przez terenówki;)

witaj:loveu:

Jaki piękny dzień powrotów:lol::multi:
Witaj!!! Gratuluję wytrwałości:cool3:

[quote name='Rinuś']o nieeee:evil_lol: mogę coś powiedzieć?? Negro w tym kagańcu wygląda tragicznie :evil_lol::diabloti:
biedaczek :evil_lol:

:niewiem:cóż... zawsze idealnie wyglądać nie może:razz:
...a mnie się podoba, bo jest takii... niepodobny do siebie:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co nie? :p

Ale pancia za nim za to wodę nosiła :loveu:

I pił skarbuniek, pił; tak go susyło:loveu:

[quote name='eria']hej Jadziu, gdzie to dzisiaj zniknęłas co ?? jak minął dzień ?? :lol:

Ostatnio tak znikam, wiem... ale uczę się do południa na prawko, potem mnie nosi...:cool3: i tak jakoś mija dzionek;)

ale pamiętam o cioteczkach:lol:
fotki z dzisiejszego włuczęstwa;)

takie pyszności mamy w polach

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images23.fotosik.pl/48/472e8cdc8e0840ee.jpg

Ale się pięknie dobi od tła oddziela :loveu:

Oj jeżynki są pyyycha :eviltong: Ja ostatnio na rowerze w lesie byłam i tyle się najadłam, że myślałam, że pęknę ;) Jagódki też pyszne już są :cool3:

U mnie jest najwięcej ostrężyn:cool3: Najadłam się, jeszcze do domu nazbierałam, placek upiekłam.... no ale jego sama nie zjem, bo mam jutro gości:lol: Będe dobra i się podzielę:evil_lol:
Na jagórki do lasu mam daleko... choć ciocia mnie namawia intensywnie, więc na pewno niedługo się z nią wybiorę, a ona robi najlepsze dżemy jagodowe na świecie:loveu:

[quote name='eria']http://images23.fotosik.pl/48/472e8cdc8e0840ee.jpg
dobi powala :loveu: :loveu: :loveu:
ryjkonosy też cudny:loveu:
ale strasznie mi się ten motyl podoba!:loveu: chciałabym takie cudo ufocić:loveu:

To przyjeżdzaj!!!:cool3: U mnie tych motyli jest bardzo dużo, chciałam jeszcze takiego mocno brązowego obfocić, ale sobie odleciał;)
Jednak na coś mi się terenówki przydały, bo chociaż chrząszcze rozróżniam:lol:

Posted

Dobi piękny jak zwykle:loveu: U nas owoców za bardzo nie ma, chyba że ktoś sobie w ogródku wyhoduje;) Na szczęście moja babcia ma jeżyny, nie będę musiała daleko szukać:evil_lol:

Posted

u nas jeżyn za bardzo nie ma,ale w Pławniowicach,gdzie byliśmy nad jeziorekiem jest zatrzęsienie i najadłam się za wszelkie czasy:evil_lol:

Posted

Cześć cioteczki, dogo tak się ślimaczy w ostatnim czasie,że wchodze tylko jak musze. wczoraj padło na amen ale poranek dla maniaków okazała się łaskawy ;) nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego więc zostawie to na poźniej ale obiecuje,że nadgonie. Widziałam perwszą część zdjęc z wyjazdu! przepiękne krajobrazy:loveu:
jak się miewa Azuś? Ty cioteczko widze,że wesoło do przodu :cool1:
o i cioteczka Wiq wróciła ;)