eria Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 dogo muli strasznie,ale na szczęście udało mi się obejrzeć te śliczne foteczki ze spacerku:loveu: :loveu: :loveu: najładniejsze te gdzie razem pozują :loveu: . Choć oczywiście i doopka dobciowa się musiała pojawić :cool3: :evil_lol: chora byś była jak bys nie ufociła Negra doopki!!:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='despera']A może Negruś jest taki nieśmiały, bo koleżanka wpadła mu w oko:razz: Udaje, że ona go nie obchodzi, żeby przypadkiem nikt sie nie dowiedział, jak bardzo mu się podoba:evil_lol: Niemożliwe....:shake: ...bo to by znaczyło, że jest za bardzo podobny do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']dogo muli strasznie,ale na szczęście udało mi się obejrzeć te śliczne foteczki ze spacerku:loveu: :loveu: :loveu: najładniejsze te gdzie razem pozują :loveu: . Choć oczywiście i doopka dobciowa się musiała pojawić :cool3: :evil_lol: chora byś była jak bys nie ufociła Negra doopki!!:evil_lol: To nie moja wina, że przez większą cześć KAŻDEGO spaceru ta właśnie część jego ciałka jest dla mnie głównym widokiem:evil_lol: [quote name='despera']Halo, co tu tak cicho? Właśnie... ciekawe, gdzie się wszyscy podziali:hmmmm: Jeśli chodzi o nas, byliśmy w Żywcu cały dzionek;) Negro ładnie reaguje na ludzi, rowerzystów, wózki dziecięce a nawet dzieci!Tylko na jednego chłopca na hulajnodze spojrzał krzywo...;) zrobiłam kilka zdjęć;) ale najbardziej dobuniątko zainteresowały ryby w rzeczce:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cieszę się, że wycieczka do Żywca się udała ;) A dzisiaj w żywieckim amfiteatrze podobno wielka impreza folklorowa ;) http://img504.imageshack.us/img504/7171/661yf7.jpg Ja się nie mogę na to patrzeć :placz: Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cieszę się, że wycieczka do Żywca się udała ;) A dzisiaj w żywieckim amfiteatrze podobno wielka impreza folklorowa ;) http://img504.imageshack.us/img504/7171/661yf7.jpg Ja się nie mogę na to patrzeć :placz: Dziś już nie idę, nie mam siły...:evil_lol: Czemu? On naprawdę lubi ten kaganiec;) a to lepsze niż mandat;) Quote
eria Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ale dobuniątko poważnie wyszło na tych fotkach w kagańcu :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dobcia napisał(a):Dziś już nie idę, nie mam siły...:evil_lol: Czemu? On naprawdę lubi ten kaganiec;) a to lepsze niż mandat;) A czym Jadzia taka zmęczona, hm? :razz: To w Żywcu jest obowiązek łażenia z psami w kagańcach? Czy tylko w centrum? Nie wierzę Ci, nie wierzę, Ty sadystko! :cool3: Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dobciu, jaki pan, taki pies:evil_lol: Negro w kagańcu poważnie wygląda:D Nesik ma taki sam-tylko z zieloną podkładką-i też mu nie przeszkadza:) Mizianko dla dobka za to, że był taki grzeczny:loveu: Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 eria napisał(a):ale dobuniątko poważnie wyszło na tych fotkach w kagańcu :cool3: ...nie miał sie z czego cieszyć... pekńczyki chciały go zjeść, pancia za rybkami popływać nie dała... to spoważniał biedaczek:evil_lol: Tina.Sara napisał(a):cześć, pięknoty :loveu: Hey:multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A czym Jadzia taka zmęczona, hm? :razz: To w Żywcu jest obowiązek łażenia z psami w kagańcach? Czy tylko w centrum? Nie wierzę Ci, nie wierzę, Ty sadystko! :cool3: :siara::siara::siara::evil_lol: nie, obowiązku nie ma;) ale w Krk jest-albo smycz albo kaganiec... i jeszcze dzieci... lepiej niech się wprawia:razz: Tylko nie sadystko!:eviltong: pół litra wody za nim nosiłm, bo nigdy nie wiadomo, kiedy księciuniowi zachce się pić :p despera napisał(a):Dobciu, jaki pan, taki pies:evil_lol: Negro w kagańcu poważnie wygląda:D Nesik ma taki sam-tylko z zieloną podkładką-i też mu nie przeszkadza:) Mizianko dla dobka za to, że był taki grzeczny:loveu: Bardzo sie ciesze, że tak ładnie sie zachowywał szczególnie, że z miesiąc z nim w mieście nie byłam;) Te kagańce super sie sprawdzają:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dobcia napisał(a): Tylko nie sadystko!:eviltong: pół litra wody za nim nosiłm, bo nigdy nie wiadomo, kiedy księciuniowi zachce się pić :p Dzielna pancia :buzi: Quote
basia bonnie Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Heeej! Wróciłam :) Wimiziaj wszystkie czworonogi w Twoim domu :evil_lol::loveu: Quote
Rinuś Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 o nieeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogę coś powiedzieć?? Negro w tym kagańcu wygląda tragicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: biedaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Rinuś']o nieeee:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogę coś powiedzieć?? Negro w tym kagańcu wygląda tragicznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: biedaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co nie? :p Ale pancia za nim za to wodę nosiła :loveu: Quote
eria Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 hej Jadziu, gdzie to dzisiaj zniknęłas co ?? jak minął dzień ?? :lol: Quote
Dobcia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='ß@$!@']Heeej! Wróciłam :) Wimiziaj wszystkie czworonogi w Twoim domu :evil_lol::loveu: Hey Basiu!!!:multi: z rozpędu nawet rybki wymiziałam:evil_lol: [quote name='wiq']przedarłam się przez terenówki;) witaj:loveu: Jaki piękny dzień powrotów:lol::multi: Witaj!!! Gratuluję wytrwałości:cool3: [quote name='Rinuś']o nieeee:evil_lol: mogę coś powiedzieć?? Negro w tym kagańcu wygląda tragicznie :evil_lol::diabloti: biedaczek :evil_lol: :niewiem:cóż... zawsze idealnie wyglądać nie może:razz: ...a mnie się podoba, bo jest takii... niepodobny do siebie:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co nie? :p Ale pancia za nim za to wodę nosiła :loveu: I pił skarbuniek, pił; tak go susyło:loveu: [quote name='eria']hej Jadziu, gdzie to dzisiaj zniknęłas co ?? jak minął dzień ?? :lol: Ostatnio tak znikam, wiem... ale uczę się do południa na prawko, potem mnie nosi...:cool3: i tak jakoś mija dzionek;) ale pamiętam o cioteczkach:lol: fotki z dzisiejszego włuczęstwa;) takie pyszności mamy w polach Quote
Dobcia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 a takiego chrząszcza z rodziny ryjkonosych przyniosłam do domu wraz z ostrężynami;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images23.fotosik.pl/48/472e8cdc8e0840ee.jpg Ale się pięknie dobi od tła oddziela :loveu: Oj jeżynki są pyyycha :eviltong: Ja ostatnio na rowerze w lesie byłam i tyle się najadłam, że myślałam, że pęknę ;) Jagódki też pyszne już są :cool3: Quote
eria Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images23.fotosik.pl/48/472e8cdc8e0840ee.jpg dobi powala :loveu: :loveu: :loveu: ryjkonosy też cudny:loveu: ale strasznie mi się ten motyl podoba!:loveu: chciałabym takie cudo ufocić:loveu: Quote
Dobcia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images23.fotosik.pl/48/472e8cdc8e0840ee.jpg Ale się pięknie dobi od tła oddziela :loveu: Oj jeżynki są pyyycha :eviltong: Ja ostatnio na rowerze w lesie byłam i tyle się najadłam, że myślałam, że pęknę ;) Jagódki też pyszne już są :cool3: U mnie jest najwięcej ostrężyn:cool3: Najadłam się, jeszcze do domu nazbierałam, placek upiekłam.... no ale jego sama nie zjem, bo mam jutro gości:lol: Będe dobra i się podzielę:evil_lol: Na jagórki do lasu mam daleko... choć ciocia mnie namawia intensywnie, więc na pewno niedługo się z nią wybiorę, a ona robi najlepsze dżemy jagodowe na świecie:loveu: [quote name='eria']http://images23.fotosik.pl/48/472e8cdc8e0840ee.jpg dobi powala :loveu: :loveu: :loveu: ryjkonosy też cudny:loveu: ale strasznie mi się ten motyl podoba!:loveu: chciałabym takie cudo ufocić:loveu: To przyjeżdzaj!!!:cool3: U mnie tych motyli jest bardzo dużo, chciałam jeszcze takiego mocno brązowego obfocić, ale sobie odleciał;) Jednak na coś mi się terenówki przydały, bo chociaż chrząszcze rozróżniam:lol: Quote
despera Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Dobi piękny jak zwykle:loveu: U nas owoców za bardzo nie ma, chyba że ktoś sobie w ogródku wyhoduje;) Na szczęście moja babcia ma jeżyny, nie będę musiała daleko szukać:evil_lol: Quote
eria Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 u nas jeżyn za bardzo nie ma,ale w Pławniowicach,gdzie byliśmy nad jeziorekiem jest zatrzęsienie i najadłam się za wszelkie czasy:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć cioteczki, dogo tak się ślimaczy w ostatnim czasie,że wchodze tylko jak musze. wczoraj padło na amen ale poranek dla maniaków okazała się łaskawy ;) nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego więc zostawie to na poźniej ale obiecuje,że nadgonie. Widziałam perwszą część zdjęc z wyjazdu! przepiękne krajobrazy:loveu: jak się miewa Azuś? Ty cioteczko widze,że wesoło do przodu :cool1: o i cioteczka Wiq wróciła ;) Quote
Recommended Posts