kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 no, ale zdjecia przeciez mamy :) nic sie nie stalo Quote
Onaa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Rozliczenie: wizyta u weta (ogólny przegląd, obcięcie pazurków, odrobaczenie, zastrzyk przeciwuczuleniowy) - 40zł [IMG]http://images41.fotosik.pl/1120/e7c5c89d604b0697.jpg[/IMG] wizyta u weta (szczepienie przeciw wirusówkom) - 50zł [IMG]http://images47.fotosik.pl/1153/0cc39ceb1b4fb153.jpg[/IMG] gotowane jedzonko - 20zł razem 110zł. Oczka została zaszczepiona na wirusówki. Quote
ocelot Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Dziś 15 i czekamy na Panią.... Potrzebuje najlepiej za darmo duuuuuuuuuuuuużo kociej karmy. Dla 14 bezdomnych kociaków. Quote
Onaa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Właśnie, czekamy co dalej z Oczką. A dzisiaj na spacerku o mało co nas nie zjadł ... york. To nic , że ze trzy razy mniejszy od Oczki, ale jak się prężył, jaki bojowy był :lol:. Quote
Szarotka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Oczka radzi sobie z Nino to i yorkiem tez nie bedzie problemow :):) Quote
feliksik Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='ocelot']Dziś 15 i czekamy na Panią.... [/QUOTE] i co i co.... Quote
mmd Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Dogo07']Właśnie, czekamy co dalej z Oczką. A dzisiaj na spacerku o mało co nas nie zjadł ... york. To nic , że ze trzy razy mniejszy od Oczki, ale jak się prężył, jaki bojowy był :lol:.[/QUOTE] Oczce yorki niestraszne ;) Weźcie Wy napiszcie, co się dzieje ;) Quote
ocelot Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 A nic nie wiemy. Czekamy na kalvę ona miała kontakt z potencjalnym domkiem... Quote
Vesper Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Wpłaciłam dzisiaj pieniążki z bazarków na rzecz Oczki- w sumie maleńka dostanie 93zł :lol: :multi: Quote
UBOCZE Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Kochani, trochę cierpliwości: Kalva urobiona po uszy, bo ma bardzo trudną sytuację psią, gdzie każdy dzień może oznaczać uratowanie życia koczujących na dworze kilku psiaków. Na pewno w sprawie Oczki wkrótce się odezwie... Quote
Szarotka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Oczka ma super warunki, wiec Oczce sie nie pali :):) Quote
Onaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='arielka186']Wpłaciłam dzisiaj pieniążki z bazarków na rzecz Oczki- w sumie maleńka dostanie 93zł :lol: :multi:[/QUOTE] Oczka bardzo dziękuje :loveu:. A co u Oczki ? Oczka coraz więcej hasa na spacerkach i biega :). Jak się cieszy to o mało jej się dupinka z radości nie urwie, nie mówiąc już o ogonku :lol:. Poza tym psiaki od dwóch dni zostają same, ja się bałam jak to będzie, ale mój tz powiedział że mają zostać same i koniec :p. W końcu trudno tak wszędzie ze sobą zabierać Oczkę. No więc najpierw zostały dwa razy po kilkanaście minut, a potem już na dłużej. Nikt nikogo nie zjadł, a jak wchodziłam do domu to obydwa mnie w drzwiach witały z ogromną radością czyli wszystko było ok. :). U nas od wczoraj piękna pogoda, słonecznie, ciepło, a teraz Oczusia właśnie sobie odpoczywa przed kolejnym spacerkiem ;). Quote
ocelot Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Strasznie się cieszę, że się dogadują:)Po początkowych breweriach Nino:) Wieczorem zadzwonię do kalvy Quote
Onaa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ja tylko byłam ciekawa czy ten zainteresowany domek z W-wy nadal jest chętny czy trzeba szukać innego domku i sunie ogłaszać. Dzisiaj po południu na spacerku zapoznałyśmy się z kolejnym niewielkim psiaczkiem, ślicznym czarnym pudelkiem :). Oczka i pudelek wymieniły psie powitania. A pudelek wyglądał bardzo ładnie i był bardzo żywotny, mimo swoich 14 lat ! Na pewno Oczusia by z chęcią pogoniła swobodnie z innym pieskiem ale zdaję sobie sprawę że to jest niemożliwe, to jest właśnie minus dt w mieszkaniu bez ogródka czy własnej działki ;). Quote
ocelot Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Na razie kalva nie odbiera. No ja też ciekawa jestem czy domek nadal chętny. Quote
Nadziejka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :bye::B-fly::thumbs:Pozdrawiam was goracoo ciociu Dogo:loveu:cudnie za Oczunka ma juz kolezenstwo u ciebie:loveu: trzymam caluni czas za domus najlepsiejszy , taki jak u ciebie ciociu! Quote
ocelot Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 juz mnie denerwuje ta cisza powiem wam. Quote
Onaa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 To ja Wam musze powiedzieć, że Oczak to bardzo ciekawski psiaczek jest :). Wszędzie zagląda, wszystko musi powąchać. Wszędzie wściubić swój mały nosek :). Uważnie mnie obserwuje jak się ubieram, jak się maluję, patrzy czy jest dobrze ;). No mówię Wam, jest niesamowita. Quote
Szarotka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Oczka napewno sie nie denerwuje, bo jest jej dobrze, tam gdzie jest :):) Quote
AgusiaP Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Szarotka']Oczka napewno sie nie denerwuje, bo jest jej dobrze, tam gdzie jest :):)[/QUOTE] Ja bym powiedziała GDZIE JEJ BĘDZIE LEPIEJ JAK NIE U Dogo07:cool3::lol:;) Quote
Recommended Posts