Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

Rozliczenie:
wizyta u weta (ogólny przegląd, obcięcie pazurków, odrobaczenie, zastrzyk przeciwuczuleniowy) - 40zł
[IMG]http://images41.fotosik.pl/1120/e7c5c89d604b0697.jpg[/IMG]
wizyta u weta (szczepienie przeciw wirusówkom) - 50zł
[IMG]http://images47.fotosik.pl/1153/0cc39ceb1b4fb153.jpg[/IMG]
gotowane jedzonko - 20zł
razem 110zł.

Oczka została zaszczepiona na wirusówki.

Posted

Właśnie, czekamy co dalej z Oczką.

A dzisiaj na spacerku o mało co nas nie zjadł ... york. To nic , że ze trzy razy mniejszy od Oczki, ale jak się prężył, jaki bojowy był :lol:.

Posted

[quote name='Dogo07']Właśnie, czekamy co dalej z Oczką.

A dzisiaj na spacerku o mało co nas nie zjadł ... york. To nic , że ze trzy razy mniejszy od Oczki, ale jak się prężył, jaki bojowy był :lol:.[/QUOTE]
Oczce yorki niestraszne ;)

Weźcie Wy napiszcie, co się dzieje ;)

Posted

Kochani, trochę cierpliwości: Kalva urobiona po uszy, bo ma bardzo trudną sytuację psią, gdzie każdy dzień może oznaczać uratowanie życia koczujących na dworze kilku psiaków. Na pewno w sprawie Oczki wkrótce się odezwie...

Posted

[quote name='arielka186']Wpłaciłam dzisiaj pieniążki z bazarków na rzecz Oczki- w sumie maleńka dostanie 93zł :lol: :multi:[/QUOTE]

Oczka bardzo dziękuje :loveu:.

A co u Oczki ?
Oczka coraz więcej hasa na spacerkach i biega :).
Jak się cieszy to o mało jej się dupinka z radości nie urwie, nie mówiąc już o ogonku :lol:.
Poza tym psiaki od dwóch dni zostają same, ja się bałam jak to będzie, ale mój tz powiedział że mają zostać same i koniec :p.
W końcu trudno tak wszędzie ze sobą zabierać Oczkę.
No więc najpierw zostały dwa razy po kilkanaście minut, a potem już na dłużej. Nikt nikogo nie zjadł, a jak wchodziłam do domu to obydwa mnie w drzwiach witały z ogromną radością czyli wszystko było ok. :).

U nas od wczoraj piękna pogoda, słonecznie, ciepło, a teraz Oczusia właśnie sobie odpoczywa przed kolejnym spacerkiem ;).

Posted

Ja tylko byłam ciekawa czy ten zainteresowany domek z W-wy nadal jest chętny czy trzeba szukać innego domku i sunie ogłaszać.
Dzisiaj po południu na spacerku zapoznałyśmy się z kolejnym niewielkim psiaczkiem, ślicznym czarnym pudelkiem :).
Oczka i pudelek wymieniły psie powitania. A pudelek wyglądał bardzo ładnie i był bardzo żywotny, mimo swoich 14 lat !
Na pewno Oczusia by z chęcią pogoniła swobodnie z innym pieskiem ale zdaję sobie sprawę że to jest niemożliwe, to jest właśnie minus dt w mieszkaniu bez ogródka czy własnej działki ;).

Posted

:bye::B-fly::thumbs:Pozdrawiam was goracoo ciociu Dogo:loveu:cudnie za Oczunka ma juz kolezenstwo u ciebie:loveu: trzymam caluni czas za domus najlepsiejszy , taki jak u ciebie ciociu!

Posted

To ja Wam musze powiedzieć, że Oczak to bardzo ciekawski psiaczek jest :).
Wszędzie zagląda, wszystko musi powąchać. Wszędzie wściubić swój mały nosek :).
Uważnie mnie obserwuje jak się ubieram, jak się maluję, patrzy czy jest dobrze ;).
No mówię Wam, jest niesamowita.

Posted

[quote name='Szarotka']Oczka napewno sie nie denerwuje, bo jest jej dobrze, tam gdzie jest :):)[/QUOTE]

Ja bym powiedziała GDZIE JEJ BĘDZIE LEPIEJ JAK NIE U Dogo07:cool3::lol:;)