Jump to content
Dogomania

Odyseja Oczki dobiegła do końca:):)Jest w swoim domku:):):)

Recommended Posts

Posted

oboje są mnie, nawet nie wiem z wrażenia o której dotarli, bo napewno było już po 1 w nocy a może przed drugą, musiałam ich bardzo cichutko wnieść by moja sfora milczała, bo byłaby awantura, ale się udało!!!

Oczka jest bezpieczna i pojadę ją zawieżć do Krakowa, jest bardzo fajna,od razu mnie zaakceptowała, nie duża, zadbana i grubiutka, bardzo spokojnai ufna, była bardzo spragniona po podroży, piła bardzo dużo aż do chwili kiedy jadełko było gotowe, pojadła czanieckiego makaronku cieniutkiego, podgrzanego z mięskiem i oliwką z oliwek oraz jajeczka na puszysto na maśle i mleku, potem się zwinęła na przygotowanym posłanku i zasnęła, jutro ją wykąpię i wyczeszę, do połysku,nie ma żadnych problemów skórnych any insektów, nie widzę tez śladów alergii śliczne ma te oczy i cudne umaszczenie, będzie ktoś miał niej pociechę, sprawdzę na koty,z psem koegzystuje idealnie, śpią z Guciem na sąsiednich posłankach/

Posted

Ja tez sama nie miałam wczoraj czasu coś zjeść bo i timo i moje tymczaski i tragiczny gucio nowy pacjent, praca do rana ale teraz sobie zaserwuję za dwa dni, zanim się znowu zacznie/

mała jest super grzeczna, wysłuchuje spokojnych poleceń, jesteśmy już po spacerku, super sunia!!!

Posted

Moje kochane maleństwo.... czemu ona domku znaleźć nie może?
wiem że ktoś z fb był nia zainteresowany, ale odkładał adopcje przez dwa miesiace. Kontakt miała Krysia....

Posted

maciek zapomniał przekazac z Oczką książeczki i karmy.
karmy chyba nie oplaca sie kurierem wysyłać. Natomiast książeczkę doślemy. Szczepienia ma. sam Maciek w lutym z nia był na nich.

Posted

Czyli Oczka jest u Pani Teresy? Czy jeszcze dalej jedzie?
Taka fajna sunia- po opisie widzę że zmieniła się bardzo, zaufała już nie jest wycofana tak jak to było na początku roku... Domku! Gdzie domek dla Oczki??? :sad:

Posted

[quote name='ataK']Wystaw podręczniki koniecznie, ja jeszcze mam trochę do uzupełnienia dla dzieciaków, może u Ciebie znajdę :)[/QUOTE]
Dzisiaj zrobię drugi bazarek z podręcznikami- niestety większość z nich to wydania z przed kilku lat...

Posted

[quote name='arielka186']Czyli Oczka jest u Pani Teresy? Czy jeszcze dalej jedzie?
Taka fajna sunia- po opisie widzę że zmieniła się bardzo, zaufała już nie jest wycofana tak jak to było na początku roku... Domku! Gdzie domek dla Oczki??? :sad:[/QUOTE]
jedzie dalej do krakowa

Posted

[quote name='Ellig']Dzisiaj pogrzeb Krysi.......................

[img]http://www.magis.sje.com.pl/znicz_z_roza.gif[/img][/QUOTE]
Wiemy.... od nas z Tomaszowa jedzie malutka delegacja

Posted

Oczce trafił się wspaniały przystanek u Tereni w dalszej drodze do DT. Może spokojnie i we wspaniałym miejscu odpocząć... Szkoda Malutkiej, bo taka przerzucana, napewno tęskni...
Oby tylko DS jak najszybciej się znalazł, żeby Oczunia mogła zaznać miłości i stabilizacji!

Posted

Saruniu ona juŻ chyba przywykła do przerzucania, stale merda ogonkiem, zawsze zadowolona , pogodna, ma piękny charakter, jest bardzo ułożona wieczorem kąpiel i czesanko, je pięknie, nie mam z nią żadnego kłopotu i z chęcią ją zawiozę, zuzka ma wiedzieć ęe jej podopieczni są w bezpiecznych miejscach!!

Posted

Tak Tereniu, napisałam to nawet na wątku poświęconym Zuzce(*) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....%28*%29-%28*%29-%28*%29/page8"]http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....%28*%29-%28*%29-%28*%29/page8[/URL]
że patrzy z góry i wie, że jej Skarby są szczęśliwe...
Właśnie teraz jest Jej pogrzeb... Śmierć nie ma litości, najczęściej zabiera tych Najlepszych....
Bardzo się cieszę, że Oczka choć na chwilę trafiła do Ciebie!!!

Posted

[quote name='Dogo07']Bardzo prosze nie zostawiajcie Ocelot i mnie samej z Oczką, nie damy radę same jej pomóc :(.[/QUOTE]

Dogo Ty jestes z Krakowa ?? jezeli tak, to chetnie bym przyszla odwiedzic Oczke:):)