TERESA BORCZ Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Oczka już jedzie z figu będzie u mnie w nocy dość póżno,czekam na nią i na Gucia! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Tereniu! Jeszcze chwilę z Tobą poczekam. Może doczekam się pierwszej relacji? Choć pewnie nie, bo jak przyjadą to będą powitania i głaski...:)... Wygłaszcz Ich tam ode mnie. I Oczkę i Guciunia! Quote
Kalva Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 I jak tam Oczka? ciekawe czy dobrze zniosła podróż maleńka:roll: Ale z Guciem było jej na pewno raźniej Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 oboje są mnie, nawet nie wiem z wrażenia o której dotarli, bo napewno było już po 1 w nocy a może przed drugą, musiałam ich bardzo cichutko wnieść by moja sfora milczała, bo byłaby awantura, ale się udało!!! Oczka jest bezpieczna i pojadę ją zawieżć do Krakowa, jest bardzo fajna,od razu mnie zaakceptowała, nie duża, zadbana i grubiutka, bardzo spokojnai ufna, była bardzo spragniona po podroży, piła bardzo dużo aż do chwili kiedy jadełko było gotowe, pojadła czanieckiego makaronku cieniutkiego, podgrzanego z mięskiem i oliwką z oliwek oraz jajeczka na puszysto na maśle i mleku, potem się zwinęła na przygotowanym posłanku i zasnęła, jutro ją wykąpię i wyczeszę, do połysku,nie ma żadnych problemów skórnych any insektów, nie widzę tez śladów alergii śliczne ma te oczy i cudne umaszczenie, będzie ktoś miał niej pociechę, sprawdzę na koty,z psem koegzystuje idealnie, śpią z Guciem na sąsiednich posłankach/ Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Dziękuję:):):):) oczka grubiutka to u Zuzki się zrobila. Własnie miałam wrażenie ogladając zdjęcia że się jej przytylo, ale.... taki jej urok? Quote
feliksik Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 jezu Pani Teresko z rana już jestem głodna po Pani relacji co Oczka jadła - normalnie przeniosłabym się do Pani Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Ja tez sama nie miałam wczoraj czasu coś zjeść bo i timo i moje tymczaski i tragiczny gucio nowy pacjent, praca do rana ale teraz sobie zaserwuję za dwa dni, zanim się znowu zacznie/ mała jest super grzeczna, wysłuchuje spokojnych poleceń, jesteśmy już po spacerku, super sunia!!! Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Moje kochane maleństwo.... czemu ona domku znaleźć nie może? wiem że ktoś z fb był nia zainteresowany, ale odkładał adopcje przez dwa miesiace. Kontakt miała Krysia.... Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 maciek zapomniał przekazac z Oczką książeczki i karmy. karmy chyba nie oplaca sie kurierem wysyłać. Natomiast książeczkę doślemy. Szczepienia ma. sam Maciek w lutym z nia był na nich. Quote
Vesper Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Czyli Oczka jest u Pani Teresy? Czy jeszcze dalej jedzie? Taka fajna sunia- po opisie widzę że zmieniła się bardzo, zaufała już nie jest wycofana tak jak to było na początku roku... Domku! Gdzie domek dla Oczki??? :sad: Quote
Vesper Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='ataK']Wystaw podręczniki koniecznie, ja jeszcze mam trochę do uzupełnienia dla dzieciaków, może u Ciebie znajdę :)[/QUOTE] Dzisiaj zrobię drugi bazarek z podręcznikami- niestety większość z nich to wydania z przed kilku lat... Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='arielka186']Czyli Oczka jest u Pani Teresy? Czy jeszcze dalej jedzie? Taka fajna sunia- po opisie widzę że zmieniła się bardzo, zaufała już nie jest wycofana tak jak to było na początku roku... Domku! Gdzie domek dla Oczki??? :sad:[/QUOTE] jedzie dalej do krakowa Quote
rita60 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Cioteczko popraw tą literówkę w tytule watku...... Quote
Ellig Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Dzisiaj pogrzeb Krysi....................... [img]http://www.magis.sje.com.pl/znicz_z_roza.gif[/img] Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='rita60']Cioteczko popraw tą literówkę w tytule watku......[/QUOTE] dzięki, już poprawione Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='Ellig']Dzisiaj pogrzeb Krysi....................... [img]http://www.magis.sje.com.pl/znicz_z_roza.gif[/img][/QUOTE] Wiemy.... od nas z Tomaszowa jedzie malutka delegacja Quote
Sarunia-Niunia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Oczce trafił się wspaniały przystanek u Tereni w dalszej drodze do DT. Może spokojnie i we wspaniałym miejscu odpocząć... Szkoda Malutkiej, bo taka przerzucana, napewno tęskni... Oby tylko DS jak najszybciej się znalazł, żeby Oczunia mogła zaznać miłości i stabilizacji! Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Saruniu ona juŻ chyba przywykła do przerzucania, stale merda ogonkiem, zawsze zadowolona , pogodna, ma piękny charakter, jest bardzo ułożona wieczorem kąpiel i czesanko, je pięknie, nie mam z nią żadnego kłopotu i z chęcią ją zawiozę, zuzka ma wiedzieć ęe jej podopieczni są w bezpiecznych miejscach!! Quote
Sarunia-Niunia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Tak Tereniu, napisałam to nawet na wątku poświęconym Zuzce(*) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....%28*%29-%28*%29-%28*%29/page8"]http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a....%28*%29-%28*%29-%28*%29/page8[/URL] że patrzy z góry i wie, że jej Skarby są szczęśliwe... Właśnie teraz jest Jej pogrzeb... Śmierć nie ma litości, najczęściej zabiera tych Najlepszych.... Bardzo się cieszę, że Oczka choć na chwilę trafiła do Ciebie!!! Quote
ocelot Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Strasznie mi głupio ciagle prosić. Musimy Oczce zamówić karmę..... Quote
Onaa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bardzo prosze nie zostawiajcie Ocelot i mnie samej z Oczką, nie damy radę same jej pomóc :(. Quote
Szarotka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Dogo07']Bardzo prosze nie zostawiajcie Ocelot i mnie samej z Oczką, nie damy radę same jej pomóc :(.[/QUOTE] Dogo Ty jestes z Krakowa ?? jezeli tak, to chetnie bym przyszla odwiedzic Oczke:):) Quote
TERESA BORCZ Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Może cioteczka ellig pomoże na dobry początek z tą karmą a potem watek się porozsyła?? Quote
Recommended Posts