ARKA Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 oktawia6 napisał(a):(najlepiej jakbyś poszewkę miała w kolorze błękitnym lub różowym:loveu: ) 100% bawelna i IKEA:p Quote
oktawia6 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 ARKA napisał(a): 100% bawelna i IKEA:p a jak:haha: :haha: tylko nie chińskie!!!:lol: Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 ile jest pieniążków na koncie Sabci?:hmmmm: trzeba myśleć o sterylizacji i to szybko potem na Allegro ja ładnie zareklamować Quote
*Gajowa* Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nikt dzis nie odwiedził uroczej Saby... Quote
Agama Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 OKTAWIO:lol: pamietalam i rozmawialam z LAVINIA w sprawie pojemnika na karme dla SABCI Quote
oktawia6 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 dziękuję Agama;) Green Evil jaki jest stan konta Sabci? trzeba sterylizować i tę narośl przy kręgosłupie eweterynarz powinien zobaczyć i zdiagnozować:roll: Quote
oktawia6 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 :modla: a czy ktoś może póki co Sabcie wystawić na Allegro? wybrać śliczne zdjęcia-jedno może przed-reszta z tych ładnych jest adres hoteliku, jej historia-wszelkie info-ewentualnie mogę coś dodać jeśli będzie potrzebne... z góry dziękuję:Rose: Quote
agusiazet Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 jrśli trzeba jeszcze mogę ją wystawić, mam konto. Potrzebuję tekstu i zdjęć. Jeśli to Wam pasuje, wyślijcie na e-mail [email protected]. Ważne, żeby był telefon kontaktowy, bo ja o niej wiem, tyle co przeczytałam!!! Quote
oktawia6 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='agusiazet'] jrśli trzeba jeszcze mogę ją wystawić, mam konto. Potrzebuję tekstu i zdjęć. Jeśli to Wam pasuje, wyślijcie na e-mail [email protected]. Ważne, żeby był telefon kontaktowy, bo ja o niej wiem, tyle co przeczytałam!!! Już wysłałam Ci maila ze zdjęciami Sabci;) -dzięki;) Quote
KingaW Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Prawie na niemo śledzę ten wątek, ale muszę konieznie napisać, ze mi ulżyło, ze to biedactwo nie musi już koczować na budowie, i ze żaden ch...j już jej krzywdy nie zrobi. Dzięki Wam Super-Ciotki! :Rose: Quote
agusiazet Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Dziewczyny, list z tekstem na Allegro dostałam, ale nie ma w nim zdjęć suni. Proszę doślijcie jakieś, to po południu Sabcię zaanonsuję do wzięcia. Quote
oktawia6 Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Już wysłałam zdjęcia-chociaż dziwne-wczoraj w nocy-wysyłałam:oops: ale dzisiaj wysłałam Ci zdjęcia nie pomniejszony w formacie jpg-czyli takim jakiim powinny być na Allegro-tylko odpowiednio zmniejszyć trzeba-warto by było Agusia miniaturkę Sabci dać-przy jej opisie-by bardziej widoczna była:razz: Quote
tania Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 wybieram się w weekend do Sabci, czy coś jej szczególnego zawieźć? Quote
asiaf1 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 tania napisał(a):wybieram się w weekend do Sabci, czy coś jej szczególnego zawieźć? Tak, jestem po rozmowie z Grażynką z hotelu i prosi o przywiezienie kołdry lub jakiegoś posłanka oraz o opłacenie pobytu Saby ponieważ do tej pory nie wpłyneła ani złotówka. Za chwię Grażyna nie będzie przyjmować żadnych psów ponieważ "dogomaniowe" psy mają już bardzo duże długi. Quote
pixie Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 asiu, czy przywiezienie karmy 10kg w jakims stopniu pomogloby w rozliczeniu? Quote
pixie Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jesli chodzi o kldre i spiwor to jest zgloszenie do mnie, dla uciechowa, lecz sadze, ze jesli jest taka potrzeba to podam chetnie kontakt do osoby ktora mieszka gdzies w zielonce i moglaby sie moze z tania umowic... co do tej karmy to ofiarodawczyni chetnie podwiezie karme gdzie trzeba mieszka na bemowie to dobra karma Quote
tania Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jeżli chodzi o opłatę za hotel to niestety będę mogła dopiero po 10.10. teraz wspomogłam Maciusia na leczenie i hotel dla Simby i Bambo, więc chwilowo nie mogę. Kołdrę mam więc zawiozę, a ta oferowana może innemu psiakowi się przyda... Quote
asiaf1 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Dziewczyny, bardzo Was proszę o wpłaty bo tak jak pisałam większość psów w hotelu u Grażyny to "nasze" psy a co najmniej połowa z nich zalega z opłatami. Mam nadzieję, że jest osoba, która prowadzi Sabę i zajmuje się koordynowaniem działań. Nie możemy "spalić" tego hotelu Quote
asiaf1 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 pixie napisał(a):asiu, czy przywiezienie karmy 10kg w jakims stopniu pomogloby w rozliczeniu? Aniu trudno mi się wypowiadać za Grażynę, powinna o to zapytać osoba, która prowadzi Sabę. Quote
pixie Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Oktawio mila, Ksiezycowa Damo, prosze o odpowiedz na lamach, co z ta karma..dla kogo ja przeznaczyc nie wiem jeszcze jak zakonczyla sie dzis wyprawa po collie. lecz tak czy inaczej na decyzje czeka dogomaniaczka ofiarodawczyni zna obydwa watki jest jej objetne do kogo trafi byle do psa w potrzebie wklejam watek jej i moja wymiane postow http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2156749#post2156749 molimieszka na bemowie ale napisala mi na pw ze zawiezie dokad potrzeba Quote
Blondella Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Tak jak deklarowałam wpłacę 50 zł, ale po 15 września Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Pixie-ta karma będzie bardzo ale to bardzo potrzebna dla Colli-zaraz wpiszę ważne i dobre wieści;) -koniecznie!!! Anouk o to się pytała dzisiaj-podczas naszej rozmowy telefonicznej. Sabcia ma swoją karmę weterynaryjną (z resztą napisałam to wcześniej-w załączeniu są zdjęcia tej karmy)-do tego Lavinia pojechała do p.Grażynki do hoteliku gdzie jest nasza Sabcia i wpłaciła 300 zł:Rose: także na kilka dni starczy:Rose: -z tego Saba będzie również doszczepiona (bo ma tylko p/wściekliźnie). Od siebie dodam, że kołderkę już mam dla Sabci-z 2 poszewkami na zmianę;) -Tania tę kołderkę przekaże Tobie gdy spotkamy się w piątek;) Quote
oktawia6 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 asiaf1 napisał(a): Aniu trudno mi się wypowiadać za Grażynę, powinna o to zapytać osoba, która prowadzi Sabę. przecież są zdjęcia jej wyprawki, co zostało kupione co zawiezone-oraz zjęcia rachunków-za ile:roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts