loozerka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja też dostałam wczoraj przesyłkę, miałam dzis napisac i zap0ytać, czy do Saby doszła, ale nie miałam sekundy wolnej w pracy.. Cieszę się, ze doszła :) Ludku, a za ostrożnie to nie jest droższa taka przesyłka? Moją otworzyła córa i od razy wyrzuciła opakowanie, wiec nawet nie miałam możliwosci sprawdzic... ARKO, prosby o transport to chyba najlepiej na wątku transportowym umieszczać, bo nie mam pojęcia, czy ten wątek akurat ktoś czyta z osób z Warszawy....?- jesli tacy są i sie ukrywają- Viki potrzebuje pomocy w transporcie. NIe wiem- chyba na Gagarina...ukrywający sie zmotoryzowani Warszawiacy- pomożcie :) Piszący tutaj są zdecydowanie spoza Warszawy- poza Ludkiem i pewnie nie bardzo mają możliwosc pomoc. Może też umieścisz taką prosbę na watku galeriowym, Oktawii psiaki wsie, także Viki, taki wątek mają, może tam ktoś z Warszawy pisze? Quote
Ludek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='loozerka']Ludku, a za ostrożnie to nie jest droższa taka przesyłka? Moją otworzyła córa i od razy wyrzuciła opakowanie, wiec nawet nie miałam możliwosci sprawdzic...[/quote] Trochę droższa, ale nie zbankrutowalam.:evil_lol: [quote name='Czarodziejka']Kiedy rano listonosz przywiózł mi paczki - a było tego, było, wszystko, co zakupiłam na bazarku i cała korespondencja z tygodnia :mad: , to poozumiewawczo mrugając powiedział: "ostrożnie, tam coś chlupie, bo słychać ;) ", jak bym sobie bimber zamówiła :evil_lol:[/quote] Bo w W-wie lepszy bimber robią.:evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja też poznałam niezły sposób. Jak by byli chętni...;) Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 co tam z higieną saby? jakieś postepy? zmartwiłam sie bardzo, ze ona ci tak czarodziejko sie nieładnie odwdziecza za serce i opieke.. kto by ją, małpe, przygarnął taką chora i połamaną.. Quote
loozerka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 to fakt, ze Sabina zawdzięcza Kupę zdrowia temu, ze Czarodziejka zachciala jej dać DT :) Trzeba jednak chyba sie zając poszukiwaniem innych mozliwosci znalezienia domu, a nie tylko allegro. Mało skuteczne w tym wypadku jest... Moze ktoś ma konta na innych portalalch ogłoszeniowych i mogłby pomoc nam wystawić Sabinę ?:) Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ja nie mam nigdzie, ale zaraz zapytam dziewczyn u nas czy mogłyby powystawiac sabe na jakichs innych potralach Quote
Benia-b Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 .....wystawię dziewczynke gdzie mam konta-tylko bardzo prosze-podajcie mi opis z Allegro,(albo link)-bo zgubiłam:oops:-i tak trzeba bedzie zrobic cięcia w opisie... Dzisiaj już nie zdążę-ale jutro dam rade:evil_lol: .....Czarodziejko-jesteś pewna??:cool3: Quote
Czarodziejka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Saba wali qoopę i nie ogląda się na mnie, niestety. Ostatnio jest spokój ( dwa dni po świętach :)), ale kolacja jest ok 23.00. Dziś jednak ok. 3.00drapała i ją wypuściłam - przespała resztę nocki na dworze. I wogóle nie chce teraz być w domku - chyba nie ma się co dziwić, w takim futrze ;) Sabi kochana jest i ma taki lodowaty nochal do całowania, że wszysko jej wybaczam. Quote
Czarodziejka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Benia-b'].....wystawię dziewczynke gdzie mam konta-tylko bardzo prosze-podajcie mi opis z Allegro,(albo link)-bo zgubiłam:oops:-i tak trzeba bedzie zrobic cięcia w opisie... Dzisiaj już nie zdążę-ale jutro dam rade:evil_lol: .....Czarodziejko-jesteś pewna??:cool3:[/quote] Pewna czego? Quote
loozerka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pewna, by wystawiac :D Sabę - oczywiście. Tak mi sie przynajmniej wydaje, ze o tym Benia mowiła :) a opis supergogi zaraz wyszukam :) Quote
Benia-b Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='loozerka']Pewna, by wystawiac :D Sabę -oczywiście.[/quote] ..jesteś pewna? Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [URL]http://www.allegro.pl/item183413094_niezwykla_kochajaca_saba_prosi_o_wlasny_dom.html[/URL] To ja wstawię stronę z allegro. Może sie przyda. Śliczna ta Saba - rozumiem Czarodziejkę.:razz: Quote
loozerka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 lomatko...a ja ostatnie poł godziny spedzilam na szukaniu tekstu w watku nie chcac zawracac głowy supergodze :D i włąsnie gdy znalazłam...patrze, a tu mamy jak na tacy podane :D Sliczna- to jedno, ale i kochana bardzo...:)) Quote
Benia-b Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ....-i jak ja mam znaleźć 10 najwazniejszych zdań?:placz:-jak to cała epopeja na temat dziewczynki:evil_lol: Quote
AniaB Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nooo benia - o sabie to sie tak nie da w 10ciu zdaniach..:diabloti: to nie wiedziałas? my wiedziałysmy i dlatego zadna z nas sie nie pchała do takiego zadania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Benia-b Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Czytałam opis Supergogi jakiś czas temu-ale jakos mniejszy sie wydawał:placz: No cóż...dam rade:hmmmm: Quote
Czarodziejka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Sabunia jest piękna, kochana i wymagająca opieki ...:( Jak mogę nie być pewna...z bólem serca muszę się godzić. Quote
Benia-b Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Zanim mnie Supergoga zamorduje za bestialskie skrócenie jej pięknej historii potrzebuję jeszcze kilku informacji..:roll: Gdzie Saba obecnie przebywa-miejscowośc i województwo, co z innymi psami mozna napisac, że toleruje?...a i co z transportem? przeważnie ostatnie zdanie brzmi: Mozliwy dowóz suski na terenie całej Polski po uprzednim sprawdzeniu domku. Jak w przypadku Sabiny? Jest taka możliwośc? Quote
loozerka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Przebywa w okolicach Łodzi. Myśle, ze możliwosc dowozu byłaby, Saba świetnie zniosła podróz z Warszawy do CZarodziejki, wiec nie byłoby przeszkod chyba :) Quote
Czarodziejka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Saba jest raczej bezkonfliktowa, ale potrafi ugryźć Rexa, kiedy się zbyt impulsywnie zachowuje, albo wkłada pysk w nie swoje gary. Koty...raczej trzeba uważać. Moją kociczkę nauczyła się tolerować, ale kiedy nie patrzę potrafi ją pogonić i zawsze wyczuje kota. Szczeka wtedy w odpowiednim kierunku, a głupol Rex na oślep tam biegnie. Trzeba chyba dodać, że niestety potrafi się załatwić w domu i że spondyloza postępuje...:( Quote
Benia-b Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [B]Czarodziejko-[/B]to są szczegóły,(o sikaniu i postepującej spondylozie), które w razie zainteresowania suśka podasz telefonicznie. Najwazniejsze info mam-zaraz Wam wkleję "skrót".. Tylko proszę bez wirtualnych morderstw :mad:. Do niektórych portali jeszcze trzeba skrócić, bo jest limit słów..proszę o jakieś zmiany, jak coś nie tak... Do oddania śliczna 13-letnia sunia mix owczarka niemieckiego. Uratowana i leczona przez miłosników zwierząt z forum internetowego dogomania przebywa obecnie w domu tymczasowym koło Łodzi, jednak szuka swojego docelowego miejsca na ziemi, kochających włascicieli i ciepłego domu, gdzie będzie mogła spędzić resztę swojego życia. Nie jest okazem zdrowia, ma zdiagnozowana spondylozę, i troche niedosłyszy, jednak w domu z ogródkiem i bez schodów, byłaby najszczęsliwszym psem na świecie. Sunia jest łagodna, bardzo zrównoważona i posłuszna.Uwielbia dzieci, ma z nimi niesamowity kontakt, może również zamieszkac z innymi psami-jest bezkonfliktowa. Jeśli chcesz zaadoptowac Sabę-skontaktuj się z opiekunką: 607226557 Możliwy dowóz na terenie całej Polski po uprzednim sprawdzeniu domu. Quote
Benia-b Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To narazie tu wrzuciłam: [FONT=Arial][URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/541377_sliczna_sunia_do_adopcji.html[/URL][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][URL]http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=539063&cid=159[/URL][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][URL]http://www.eoferty.com.pl/id33283.html[/URL][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [URL]http://www.mojpupil.pl/psy-oddam-Owczarek_niemiecki,262.html[/URL] [URL]http://www.petworld.pl/psy,13266.html[/URL] [FONT="][URL]http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22577108,Lodz_Zwierzaki___Adopcja,146-192.html[/URL][/FONT] Quote
Recommended Posts