Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prośba!
Bardzo proszę żeby ktoś na watku potwierdził, że z jastrzębskiej skarpety przelałam kaskę na szczeniaki na konto Szarej Przystani.
Halbinko, a Ty potwierdź że przekazaliśmy wór karmy, bo niestety samo napisanie tego w rozliczeniu skarpetki, okazuje się, nie wystarczy modowi.

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Rozliczenie:[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]28.01.2011 Aleksandra B. / Sosnowiec -> 70zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]27.01.2011 Gniewosław S. / Jastrzębie Zdrój => 15zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]27.01.2011 Shanti => 20zł (za bazarek imienny)[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]25.01.2011 Ewa N. / Gliwice => 70zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]24.01.2011 Agrabcia => 40zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]24.01.2011 Waldemar S. / Nowy Tomyśl => 50zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]20.01.2011 Beata D. / Katowice => 50zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]17.01.2011 Shanti => 100zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]12.01.2011 Gonia66 => 25zł[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Wpływy: 440zł[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Odrobaczenie pierwsze: 5x5zł => 25zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Odrobaczenie drugie: 5x5zł => 25zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Szczepienie pierwsze: 5x20zł => 100zł[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Chip: 5x30 => 150zł[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Koszty wet: 300zł[/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]przyjechały ze schroniska z workiem Dog Chow Puppy, dostały też 2 paczki Arion Puppy od AlfyiZuzi[/FONT][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]dostaliśmy też obróżę od Marty i szelki od Gosi.[/FONT][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]To tyle w chwili obecnej. W przyszłym tygodniu będą szczepione 2 raz. Karma albo została zjedzona, albo rozdysponowana w formie wyprawki. Jedzonko dojadają jeszcze. Oczywiście ich dieta to także biały serek, mięsko gotowane, trochę surowizny, żółtka oraz witaminki i smakołyki czy gryzaki typu wędzone uszy... [/FONT][/FONT]

Posted

halbina napisał(a):
Słuchajcie, czy one są ogłoszone? gdzie konkretnie? nikt nie pisze, nikt nie dzwoni... buuu...

Halbino, podczytuję wątek od samego poczatku - chciałam pomóc swego czasu z ogłoszeniami, ale dziewczyny deklarowały, że porobią. Wiem, że byliście na akcji w Renomie, że było spore zainteresowanie - myslałam, że nie będzie żadnego problemu z domkami.
Powiedz ile maluchów szuka domku, to coś porobię wieczorkiem może.
Florek, Cmok to na pewno - a dziewczynki? Ta brązowa (moja ulubiona) i te czarne?

Posted

olivetshka napisał(a):
Halbino, podczytuję wątek od samego poczatku - chciałam pomóc swego czasu z ogłoszeniami, ale dziewczyny deklarowały, że porobią. Wiem, że byliście na akcji w Renomie, że było spore zainteresowanie - myslałam, że nie będzie żadnego problemu z domkami.
Powiedz ile maluchów szuka domku, to coś porobię wieczorkiem może.
Florek, Cmok to na pewno - a dziewczynki? Ta brązowa (moja ulubiona) i te czarne?

Do adopcji został Cmok i Florek, reszta znalazła już domki :)

Posted

Jesteśmy dwaj: czarny Cmok i czekoladowy mini Florek. Urodziliśmy się na początku grudnia 2010, mamy więc dwa i pół miesiąca. Nasza mama była podobno labradorką, a tata bokserem. Jednak różnimy się wielkością i wagą, choć obaj jesteśmy ładni. Mamy delikatną błyszczącą sierść i śliczne mordki. Różnice w naszej wielkości spowodowało nieodpowiednie karmienie i zarobaczenie. Trafiliśmy w takim stanie do schroniska, na szczęście znaleźliśmy dom tymczasowy. Jesteśmy teraz odpowiednio karmieni i nabieramy sił. Brykamy i kochamy się przytulać! Teraz potrzebne są nam kochające i odpowiedzialne domki. Możemy mieszkać z innymi psami i kotami, a także z dziećmi. Mamy już książeczki zdrowia: odrobaczeni, zaszczepieni dwa razy. Opiekuje się nami fundacja "Szara Przystań" w Zabrzu. Wydani zostaniemy tylko po wizycie przedadopcyjnej i podpisaniu umowy, w której warunkiem podstawowym jest przyszła sterylizacja/kastracja.
Kontakt: [email protected] tel. (po 17.00) 793064211

https://picasaweb.google.com/halbinac/DwojeczkaZPiatki#

https://picasaweb.google.com/halbinac/SpacerPrzedwosnie#

Miały ogłoszenia, Pysioo robiła, tylko jakoś nie bardzo ludzie się odzywali... może dlatego, że prosiłam o emaile tylko... A podałam błędny... teraz, kopiując, się zozientowałam... ech...