dineh Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 udało się na 14 :).... uwielbiam takie demoty Quote
halbina Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='alina71']Bosskie foty Halbina :loveu: Dotarlismy na 14 strone... uuuuuuufffff... Dobrej nocki! pewnie zaraz uslysze... Quote
alina71 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jakie dobranoc. Ja przed 2 nawet nie mysle o spaniu. Quote
marra Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ekstra te foty :):):) widzę że maluchom się uda znaleźć wspaniałe domki:) może i mojemu Liskowi się poszcześci :( Quote
monika55 Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Zdjęcia powalajace. Cuda. Trzymam wobec tego mocno za szczeniaczki. Co fachowcy to fachowcy. Quote
halbina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 halbina napisał(a):Dobra, Cioteczki, pełna mobilizacja kciukowomentalna! Trzymamy kciuki za 1. Zdrowie maluszków 2. Potencjalne domki u: a) mojej koleżanki dla Tiny b) państwa z sąsiedztwa dla Lusi c) państwa z Biskupic dla chłopaka czekoladki d) jutrzejszy telefon potwierdzający domek w Biskupicach dla Cmoka (dom z polecenia innej mojej koleżanki z pracy) e) telefon piątkowy potwierdzający domek dla Dudusia (dom cioteczki Justyny - mojej byłyj uczennicy i pańci dożycy, obecnie działającej głównie na Molosach) f) ewentualne domki ankietowe w zapasie dwa - chętne na chłopców! może uda się tym maluchom Martyny! 3. Szczepienia i czipowanie maluchów w środę! 4. Domki dwa, a może i trzy dla moich kotów: Misza na 99% w piątek do Gliwic, Suri i może jeszcze chętny pan na Miszę skusi się na któregoś podopiecznego... a zostanie Grisza i Pikselka... I nie cieszyć mi się na razie, nie zapeszać, tylko kciukasy w górę albo w piąchy zaciskamy!!! Szczeniaki zostały dziś zaczipowane i zaszczepione. Obie dziewczynki mają już domki: Tina, będzie nazywać się Zula, zamieszkała u mojej koleżanki z pracy, razem z jej mężem i dwójką dorosłych już dzieci. Lusia zamieszkała dwie ulice dalej, u państwa z trójką dzieci, dwie dziewczyny i chłopak, cała trójka już prawie dorosła. Państwo niedawno pożegnali 15-sto letnią suczkę. Na razie brak potwierdzenia domów dla czarnych chlopaków: Cmoka i Dudusia. Florek ma być przekazany w sobotę rodzinie z małym dzieckiem. Quote
Alicja Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 I znów pożegnania ...ale jakże szczęśliwe Quote
shanti Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ale wiadomości:multi: Moje dwie chrześnice mają domeczki:lol: No to teraz chłopaczki;) Quote
MartynaP Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Alicja napisał(a):I znów pożegnania ...ale jakże szczęśliwe ja bym napisała i znów miejsce się zwolniło :evil_lol: Quote
halbina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 MartynaP napisał(a):ja bym napisała i znów miejsce się zwolniło :evil_lol: ja Ci dam!!! Quote
MartynaP Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 halbina napisał(a):ja Ci dam!!! ty mi nic nie dawaj to tobie dadza pewnie coś niedługo :) Quote
halbina Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 pewnie wycisk... teraz jem bigosik, dostałam od Anulki... całe stadko mnie oblazło i zachłannie patrzy, śliniąc się... pewnie mnie pożrą za chwilę... Quote
alina71 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Bigosik mniam mniam musze zmolestować TZ żeby zrobił gar jak wróci z wojaży Quote
Recommended Posts