Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Dobra, Cioteczki, pełna mobilizacja kciukowomentalna!
Trzymamy kciuki za

1. Zdrowie maluszków

2. Potencjalne domki u:
a) mojej koleżanki dla Tiny
b) państwa z sąsiedztwa dla Lusi
c) państwa z Biskupic dla chłopaka czekoladki
d) jutrzejszy telefon potwierdzający domek w Biskupicach dla Cmoka (dom z polecenia innej mojej koleżanki z pracy)
e) telefon piątkowy potwierdzający domek dla Dudusia (dom cioteczki Justyny - mojej byłyj uczennicy i pańci dożycy, obecnie działającej głównie na Molosach)
f) ewentualne domki ankietowe w zapasie dwa - chętne na chłopców! może uda się tym maluchom Martyny!

3. Szczepienia i czipowanie maluchów w środę!

4. Domki dwa, a może i trzy dla moich kotów: Misza na 99% w piątek do Gliwic, Suri i może jeszcze chętny pan na Miszę skusi się na któregoś podopiecznego... a zostanie Grisza i Pikselka...

I nie cieszyć mi się na razie, nie zapeszać, tylko kciukasy w górę albo w piąchy zaciskamy!!!

Szczeniaki zostały dziś zaczipowane i zaszczepione.
Obie dziewczynki mają już domki: Tina, będzie nazywać się Zula, zamieszkała u mojej koleżanki z pracy, razem z jej mężem i dwójką dorosłych już dzieci. Lusia zamieszkała dwie ulice dalej, u państwa z trójką dzieci, dwie dziewczyny i chłopak, cała trójka już prawie dorosła. Państwo niedawno pożegnali 15-sto letnią suczkę.

Na razie brak potwierdzenia domów dla czarnych chlopaków: Cmoka i Dudusia. Florek ma być przekazany w sobotę rodzinie z małym dzieckiem.