Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Aleksandrossa']Postanowiłam zrobić ,,podsumowanie roku 2011"
Zapraszamy do obejrzenia filmiku :)
[video=youtube;UyCjPdks1rM]http://www.youtube.com/watch?v=UyCjPdks1rM&feature=youtu.be[/video]
Super pomysł! Rewrelacyjny filmik no i podkład muzyczny, który fajnie pasuje. Najbardziej urzekły mnie zdjęcia w śniegu :loveu: Te owczarki nimieckie też są Twoje? Są piękne!

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Nero na 16.01 ma umówioną kastrację, trzymajcie kciuki bo Nru jest wnętrem także będzie trzeba brzuchol rozcinać...

:kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::cool2::cool2: Trzymamy mocno!!! Mój Neruś tez jest wykastrowany. Bałam się okropnie ale wszystko poszlo dobrze! U Twojego Nerusia też tak będzie!!!

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
Nero na 16.01 ma umówioną kastrację, trzymajcie kciuki bo Nru jest wnętrem także będzie trzeba brzuchol rozcinać...

Trzymam kciuki i czekam na relacje, bo sama zastanawiam się nad kastracją mojego kudłacza. :smile:

• 2 weeks later...
Posted

Nero juz na stole. Dostal narkoze, mial spac a tymczasem on jeszcze glowka krecil :p wet gadal ze juz dawno powinien spac. Dostal jeszcze narkoze wziewna, tu niby chrapie (jak donosnie :p) ale oczy otwarte :p jak wychodzilam to jeszcze nie dokonca spal :p odbieramy go ok.13. Kciuki trzymac :p!

Posted

[quote name='Aleksandrossa']jeszcze go nie odebralismy... Mnie normalnie nosi ale wet jeszcze nie dzwonil :( jak tylko mama z miasta wroci to dryndne do niego... Strasznie sie martwie :([/QUOTE]
Coś strasznie długo, my kota mogliśmy odebrać już po godzinie..

Posted

Jejejeje!!
Mama przywiozła Nerka :) Nawet nie wiecie jak się cieszę :)
Zabieg obył się bez żadnych komplikacji. Drugie jąderko było w pachwinie.
Teraz młody jeszcze jest trochę osowiały i śpi.
Moje kochanie :**
No i dostał kołnierz, żeby rany nie wylizywał.