FredziaFredzia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zareklamuję bazarki, może ktoś się skusi? Zapraszam serdecznie! :cool3: NASTOLATKI, COŚ DLA WAS! RASOWY BAZAR Quote
Aleksandrossa Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Nero w świątecznym akcencie (sory za jakość :zalamka: ) I tutaj tak ogólnie chcielibyśmy złożyć wszystkim życzenia :) Wesołych Świąt! Quote
amanda-1a Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dziękujemy za życzenia :) Pasja i jej pańcia życzy Wam także Wesołych Świąt!!! Quote
cockermaister Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :loveu: Quote
monia&nero Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Wszystkiego dobrego choć juz prawie po świętach. Nero świąteczny - cudny! Quote
Aleksandrossa Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Postanowiłam zrobić ,,podsumowanie roku 2011" Zapraszamy do obejrzenia filmiku :) [video=youtube;UyCjPdks1rM]http://www.youtube.com/watch?v=UyCjPdks1rM&feature=youtu.be[/video] Quote
monia&nero Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='Aleksandrossa']Postanowiłam zrobić ,,podsumowanie roku 2011" Zapraszamy do obejrzenia filmiku :) [video=youtube;UyCjPdks1rM]http://www.youtube.com/watch?v=UyCjPdks1rM&feature=youtu.be[/video] Super pomysł! Rewrelacyjny filmik no i podkład muzyczny, który fajnie pasuje. Najbardziej urzekły mnie zdjęcia w śniegu :loveu: Te owczarki nimieckie też są Twoje? Są piękne! Quote
Aleksandrossa Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Nero na 16.01 ma umówioną kastrację, trzymajcie kciuki bo Nru jest wnętrem także będzie trzeba brzuchol rozcinać... Quote
ewes Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witam :) Trzymam kciuki za zabieg :kciuki: no i będę zaglądać ;) Quote
monia&nero Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Nero na 16.01 ma umówioną kastrację, trzymajcie kciuki bo Nru jest wnętrem także będzie trzeba brzuchol rozcinać... :kciuki::kciuki::kciuki::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::cool2::cool2: Trzymamy mocno!!! Mój Neruś tez jest wykastrowany. Bałam się okropnie ale wszystko poszlo dobrze! U Twojego Nerusia też tak będzie!!! Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Nero na 16.01 ma umówioną kastrację, trzymajcie kciuki bo Nru jest wnętrem także będzie trzeba brzuchol rozcinać... Trzymam kciuki i czekam na relacje, bo sama zastanawiam się nad kastracją mojego kudłacza. :smile: Quote
Aleksandrossa Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Nero juz na stole. Dostal narkoze, mial spac a tymczasem on jeszcze glowka krecil :p wet gadal ze juz dawno powinien spac. Dostal jeszcze narkoze wziewna, tu niby chrapie (jak donosnie :p) ale oczy otwarte :p jak wychodzilam to jeszcze nie dokonca spal :p odbieramy go ok.13. Kciuki trzymac :p! Quote
ewes Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 zaciśnięte... :) chłopak nie chciał zasnąć, a to ci uparciuch... Quote
Aleksandrossa Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 jeszcze go nie odebralismy... Mnie normalnie nosi ale wet jeszcze nie dzwonil :( jak tylko mama z miasta wroci to dryndne do niego... Strasznie sie martwie :( Quote
paulaa. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Aleksandrossa']jeszcze go nie odebralismy... Mnie normalnie nosi ale wet jeszcze nie dzwonil :( jak tylko mama z miasta wroci to dryndne do niego... Strasznie sie martwie :([/QUOTE] Coś strasznie długo, my kota mogliśmy odebrać już po godzinie.. Quote
Aleksandrossa Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Jejejeje!! Mama przywiozła Nerka :) Nawet nie wiecie jak się cieszę :) Zabieg obył się bez żadnych komplikacji. Drugie jąderko było w pachwinie. Teraz młody jeszcze jest trochę osowiały i śpi. Moje kochanie :** No i dostał kołnierz, żeby rany nie wylizywał. Quote
monia&nero Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Cieszymy sie bardzo! Wiedzialam ze wszystko bedzie dobrze! Mizianko dla rekonwalescenta i zyczenia szybkiego powrotu do formy Quote
paulaa. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Co tam u was ? Jak się Nerek czuje ? :smile: Quote
Recommended Posts